UAOTZYV.COM

ТОВ ВКП ЕСКО

Адрес Київ, вулиця Сирецька, 33Ш
Телефон +380 (95) 282-08-08
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.esco.ua
Рубрики Магазин инструментов, Магазин садового оборудования, Ремонт инструментов
Оценка 3.4 20 отзывов
Похожие компании в категории
Фірмовий магазин Dnipro-M — вул. Новокостянтинівська, ст. М. Тараса Шевченка, 9
Cezar TM — вулиця Новомостицька, 25

ТОВ ВКП ЕСКО отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
29 августа 2023 в 15:31

Купив для домашньої міні мійстерні набір інструментів з двохсот десяти предметів STANLEY STHT5-73795. Придбанням задоволений, тепер є все необхідне для нормальної роботи у гаражі тай по хатім. Ціна трохи кусається, але коли порахував скільки буде коштувати все купити окремо, взяв недумаючи. Щей все має своє місце у кейсі. Роботою компанії задоволений, обслуговування гарне. Забирав особисто на Сирецькій, побував у фірмовому магазині. Зацікавлений у замовленнях й надалі. Рекомендую!

пользователь
29 июля 2023 в 10:09

ВСІМ, ХТО ЩЕ ХОЧЕ ЗІПСУВАТИ СОБІ НАСТРІЙ ВІД СПІВРОБІТНИЦТВА І СПІЛКУВАННЯ ІЗ СПІВРОБІТНИКАМИ ЦІЄЇ ТАК ЗВАНОЇ ФІРМИ!
Придбали кущоріз STIGA, для використання на дачі (стрижка 60 кущів самшиту один раз на рік). Кущоріз вийшов з ладу не пропрацювавши 2 роки, при гарантії 3 роки. Технічний висновок - знос шестерні привода, знос ножів. Така несправність не може бути усунена по гарантії. Питання, - а тоді на що гарантія? На те, що не облупиться краска чи щось подібне?
Запропонували ремонт кущоріза STIGA за 5500 гривень, при тому, що новим він коштував 3299 грн.
Про спілкування з менеджером - НЕСЕН ЯРОСЛАВОМ КОСТЯНТИНОВИЧЕМ, взагалі соромно розповідати, такого ПОФІГІЗМА по відношенню до фірми і клієнтів я ще не чула, щоб так відверто ігнорували реноме фірми, якщо йому відомо це слово.
Ось такі враження від ПКП "ЕСКО".
Я впевнена, ща вона не єдина в країні, яка є на ринку. А з мене досить!
Висновки робіть самі!

Галина
03 июля 2023 в 21:20

Дякую компанії за відгук і знижку для хлопців ЗСУ. Потрібна була мийка швидко обробили заявку і відправили ще зробили знижку. Вам велика подяка від наших військових. Слава Україні!

Макс
11 июля 2021 в 1:35

Сервісом не задоволений! Шуруповерт Dewolt ремонтували місяць, і то методом втику не перевіривши інструмент після ремонту. 3 рази відправляли з одною і тою проблемою. Клієнта не чули! Казали що щось не правильно включаю, поки не зняв відео. Дозвонитися не завжди вдавалося.
один + нормально говорили і не кидали слухавку!

Sahim
23 июня 2021 в 22:17

Якісне обслуговування, продають оригінали, я купляв Stiga аератор. Вони - офіційний і єдиний дистриб'ютор Stiga в Україні, всі інші продавці купляють у них.

Sashaqwerty
13 мая 2021 в 13:50

Всё на высшем уровне.
Молодцы.
Сервисный центр очень оперативно решил проблему с шуруповертом.
Спасибо

Гена
08 апреля 2021 в 13:47

Компания_?
ESCO. Прошу обратить внимание, не выполняет свои. Обязательства по обслуживанию клиентов. По нормативу
И кражи инструмента, с сервисного центра обслуживания компании_?
DeWELT
Прошу обратить внимание на компанию, сервисного центра! С изъятием нарушения правовых обязательств.

Не рекомендую!

TARAS
28 марта 2021 в 13:12

Великий вибір ручного та електроінструменту

РЕКОМЕНДУЮ всім хто хоче надійний ціна/якість інструмент

Dmytro
31 октября 2020 в 9:07

К качеству ремонта вопросов нет. К скорости, коммуникации и сервису есть. По всем трём пунктам работают процентов на 40.

володимир
15 сентября 2020 в 9:50

Приємний персонал. Все пояснять, розкажуть, підкажуть, ще й знижку зроблять. А взагалі dewalt, інструмент перевірений часом. Якістт повинна коштувати дорого.

86Georgiy
29 августа 2020 в 13:49

Инструмент dewalt если честно так себе. Ломается на ура при самой обычной эксплуатации, без перегрузок. Конкретно - перестала включатся болгарка маленькая. Через год после покупки. Хотя гвозди ей никто не забивал. У шуруповерта за 8500 грн через год перестала работать диодная подсветка. Сервис тоже не очень. Взяли инструмент в ремонт, закрылись на карантин, ни один телефон не отвечает. Прислали по почте один инструмент из двух, второй неизвестно где. Первый отремонтирован не качественно.

Михайло
30 апреля 2020 в 21:06

Інструмент класний, наповнення шоуруму на четвірочку, без акцентів на відмінності від конкурентів. Для цього шоуруму краще пасували б менеджери/продавці жіночої статі з викликом на модельну зовнішність. Професіонади-технарі можуть сидіти і в іншому кабінеті, а при необхідності вийти до відвідувача.
Мені зовсім не сподобалось те, що ти вибираєш товар в шоурумі, а потім ти йдеш у відділ сервісу платити за цей товар. Ні, мені не впадлу ходити, можливо вас, чи ваших менеджерів не цікавлять відвідувачі, які готові працювати з вами і користуватись вашою продукцією, але це для компанії національного маштабу виглядає як мінімум неприпустимим. Власне я навіть не знаю як звати менеджера, який виписував рахунок. Я б навіть сьогодні купив би пилевідвід для перфоратора, але менеджеру вистачило терпіння (іншого терміну не знаходжу) лише подивитись чи є на складі такий продукт чи ні. Йому не було цікаво, чому я далі пішов, чому замовив бури трьох видів різного класу, що я маю ними робити? Які взагалі перспективи співпраці зі мною. Він цього не знає!
Але перше враження воно завжди перше і трохи виправив в кращу сторону лише робітник складу, молодий хлопець, який все оперативно зібрав і побажав гарного дня.
Мої очікування від компанії ЕСКО виявились завищеними.

Андріан
09 сентября 2019 в 14:45

ТОВ ВКП Еско - псяча компанія, особливо сервіс- не компетентні майстри, а начальник взагалі з вулиці взятий на роботу, не може поставити роботу на фірмі. І взагалі інструмент - хуже китайського підвала.

росо555
13 августа 2019 в 23:28

Не рекомендую сервис. Персонал нерасторопный, ремонтируют не меньше месяца газонокосилки. Завозил в ремонт два раза одну косилку. Так как все за раз не получилось у них сделать. Итого 2 месяца ремонтов

Василий
27 июля 2019 в 13:31

Магазин с огромным выбором электроиструмента и расходных материалов. На теретории есть сервисный центр!

Андрій
13 апреля 2019 в 6:27

Двічі здавав свій інструмент на гарантійний ремонт і двічі не було ніяких смс чи дзвінків щодо поточного стану ремонту, хоча були обіцянки, що буду повідомлений. Персонал на рецепшені, склалося враження, пофігістично відноситься до клієнта. Фраза "Вам необхідний інструмент, Ви і телефонуйте" просто вбила морально. Сприводу самого ремонту питань нема, а от сприводу логістики між клієнтом і вами-прірва. А саме головне, що навіть наявність негативних відгуків не впливає на результат.
Тому за логістику ставлю 1 з 5.
За ремонт 5-5.
Разом 3.
Коли я купую інструмент такого іменитого бренду, то чекаю і відповідного сервісу.

BUDLIFE.
12 ноября 2018 в 12:58

Здав в ремонт лазер. Обіцяли через пару днів сказати причину поломки. Через пару днів, звичайно, дзвінка не було. Не було його і через півтори тижня, після чього я набрав і спитав чи знайшли причину. Так як вони не надали інформації захотів забрати, але сказали, що це неможливо, бо щє на діагностиці. Після цього було щє два дзвінка з моєї сторони і постійні переноси терміну. Трохи згодом ВОНИ САМІ НАБРАЛИ сказали коли приїхати (наголосили, що можна без попередження) і забрати. І що ви думаєте. Я приїхав навіть на пару днів пізніше, але мені сказали, що він щє в роботі. Вобшим повне фіаско.

Женя
12 ноября 2018 в 7:48

Огромное спасибо ребятам за подбор цанги. Минут 40 возились со мной из-за копеечной детали. Я ваш клиент.

Виталий
10 ноября 2018 в 0:58

Приняли электропилу на гарантийный ремонт, уже на следующий день отзвонились об устраненной проблеме. Все работает без проблем, очень хорошее отношение к клиенту.

Женя
25 октября 2018 в 2:08

Очень классный прокат инструмента, правда ассортимент небольшой. Спасибо Игорю за хорошее отношение.

Добавить отзыв