UAOTZYV.COM

ТОВ Український Травмоцентр / BSMedical

Адрес Київ, Лабораторний провулок, 20А
Метро Печерська 0.77км
Телефон +380 (73) 333-45-45
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота11:00-15:00
Сайт www.bsmedical.clinic
Рубрики Медицинский центр, Остеопатолог, Детский психолог, Мануальный терапевт, Массажист
Оценка 3.9 16 отзывов
Похожие компании в категории

ТОВ Український Травмоцентр / BSMedical отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юля
24 февраля 2024 в 1:09

Дуже вдячна психологу за тепле та співчутливе прийняття під час консультації. Це було для мене дуже важливо. Після нашої зустрічі я відчула, що хтось нарешті зрозумів мої почуття та невпевненості. Моя робота і постійна втомленість заважали знайти баланс у житті і психолог допоміг мені побачити можливості для змін.
Тепер я відчуваю силу та бажання взяти своє життя у свої руки. Консультація була надзвичайно корисною, і я впевнена, що знову звернусь за підтримкою. Для мене це було неймовірно цінно та розкриваюче переживання. Рекомендую всім, хто відчуває потребу в підтримці та розумінні в складних моментах життя.

Юлия
22 февраля 2024 в 3:10

Беззаперечно найкращий вибір для психологічної підтримки в Києві! Зверталась до медичного центру BSMedical для консультації з психологом і отримала неймовірно високий рівень обслуговування. Консультант виявився справжнім професіоналом, що володіє глибоким розумінням психологічних аспектів. Його індивідуальний підхід та уважне ставлення до моїх потреб залишили враження. Також хочу відзначити можливість проведення сесій в онлайн-форматі, що вирішує багато проблем. З повагою рекомендую BSMedical для всіх, хто шукає якісну та зручну психологічну підтримку у самому центрі Києва.

Gora
17 февраля 2024 в 5:46

Дуже задоволений співпрацею з медичним центром BSMedical. Звертався до них для консультації з психологом і був приємно вражений якістю обслуговування. Консультант виявився висококваліфікованим фахівцем з глибоким розумінням питань, що цікавили мене. Відчувався індивідуальний підхід до кожного клієнта. Також було приємно, що медичний центр надає можливість проведення сесій в онлайн-форматі, що робить їхні послуги доступними для широкого кола людей. Рекомендую BSmedical, як надійного партнера у справах психологічного здоров'я.

Максим
12 ноября 2023 в 8:23

Дуже приємне і спокійне місце, де на рецепції завжди привітно зустрінуть.
А лікарі роблять свою роботу на професійному рівні, в конкретному випадку психологічні терапії

Sanna
10 ноября 2023 в 23:28

Дуже задоволена можливістю зробити лабораторне дослідження швидко та якісно, отримавши вчасний результат

Юлия
30 октября 2023 в 21:58

Найкращий реабілітаційний центр у Києві! Тут працюють чудові спеціалісти реабілітологи! Не дивіться на їх вік, вони хоч і молоді, але дуже толкові. Молоді, але такі вправні лікарі. Вміють правильно діагностувати хворобу і призначають ефективне лікування, привітний персонал та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасна клініка з сучасним обладнанням Дякую за якісне лікування. Ви професіонали з великої літери

Алина
28 октября 2023 в 16:37

Даремно витратила час, великі проблеми із записом, клініка працює незрозуміло за яким графіком, лікарі там не кваліфіковані

Eddy
16 мая 2023 в 4:06

Просто жахливо, дуже не відчливі у службі підтримки. Дуже важко записатися на консультацію, обов'язкова передоплата. Не рекомендую, давно такого не бачив.

Саша
09 мая 2023 в 1:22

Відвідав мануального терапевта. Немов заново народився! Відчуття неймовірні! Люди дійсно професіонали своєї справи!

Dmytro
23 декабря 2020 в 14:57

Неуважно працюють на рецепції. Можуть запропонувати оплатити рахунок іншого пацієнта - зі мною це сталося. І заставили оплатити, незважаючи на те, що я вказав, що сума не відповідає наданій мені процедурі.
Або записати на слідуючий прийом, а потім виявиться, що не записаний.
Самі лікарі працюють добре. Також похвально те, що в мене зразу взяли плату за лікування без додаткової плати за постановку діагноза (така зараз практика майже у всіх медцентрах брати плату за перший прийом, хоча діагноз простий і зрозумілий).

Hadraba
08 декабря 2020 в 15:43

Звернувся в дану клініку на монуальну терапію до спеціаліста Франка Сергія так як турбував біль в шиї, який супроводжувався набряком в правій частині і болем в плечах який віддав у руку, відчуття дуже неприємні (як я дізнався від монуального терапевта, це був сильний вивих). Лікар справжній професіонал своєї справи без зайвих питань, одразу виявив місце вивиху і провів маніпуляцію після якої одразу відчув полегшення, крім цього ще поправив грудний відділ і в попереку, а також дав чіткі рекомендації щодо відновлення, але так як вивих був серйозний терапія продовжувалась з проміжками від 3-х днів до місця, аж до повного одужання. Пройшовши тервпію і дотримуючись рекомендацій біль повністю пройшла, повернулась подвижність та й відчувати себе став значно впевненіше. Сміло можу рекомендувати даний центер та спеціаліста і не відлякувати лікування

Украинский
21 ноября 2018 в 10:06

Уважаемая Татьяна! В приложении к коментарию скриншот акции и условия участия в ней. Скидка предоставляется при записи на прием через сайт нашего партнера DOC. UA.

Ganna
18 ноября 2018 в 4:15

Консультация травматолога стоит 500 грн. Просят заплатить перед самой консультацией, потому как "были случаи когда людт отказывались платить после", и я понимаю почему.
Консультация - трата времени. Врач всем видом показывает что ему не особо интересны ваши проблемы. Жалобы были на стопы и колени, в результате даже базового осмотра не было.
Впечатление как от совдеповского больничного врача. Не тратьте деньги.

Татьяна
13 ноября 2018 в 7:51

Увидела на сайте, что стоимость узи молочных желез+щитовидки 409 грн по акции, позвонила записалась. Прошла обследования, на респешене оглашают сумму - 650 грн. Обосновали это тем, что я записалась по телефону, а не зарегистрировалась на сайте! Что за отношение к клиентам? ! Я такого еще не встречала.
К доктору притензий не имею.

Лена
02 ноября 2018 в 13:30

Я осталась очень довольна. Пришла со скептическим настроем, многолетняя проблема со спиной, потеряла веру совсем. Прилетела из Австрии. Проблему решили, Очень благодарна доктору Франк и его сыну, массажисту Пронину Андрею и администратору Ирочке, которая как лучик света встречает и обогревает клиентов своей позитивной энергией. Через месяц прилечу на повторные процедуры, для того, что бы закрепить Спину и полечить суставы локтевые. Спасибо вам огромное за то, что вы есть и можете помочь)

Heinrich
23 октября 2018 в 5:09

Был в этой клинике не так давно с чудовищной головной болью, определенно, обсусловленной профессией. Боль отступила, едва я переступил через порог этого заведения: приятная обстановка и очень вежливый персонаж окружили меня заботой и вниманием так, будто я был не просто пациентом или клиентом, а членом семьи.
Очень приятно, 5 из 5

Добавить отзыв