UAOTZYV.COM

ТОВ МЕДЗЕЛЛЕР УКРАЇНА

Адрес Київ, вулиця Івана Гонти, 3А
Метро Дорогожичі 1.09км
Телефон +380 (68) 230-08-08
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт medzeller.com.ua
Рубрики Медицинское оборудование
Оценка 1 4 отзыва
Похожие компании в категории
Медаппаратура ОДО — просп. Степана Бандери, 21
3шейп — вулиця Польова, 21
Ортоп — вулиця Юрія Іллєнка, 32
Магазин медичної техніки Tonometr.net — бул. Вацлава Гавела, 8

ТОВ МЕДЗЕЛЛЕР УКРАЇНА отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
04 сентября 2021 в 1:56

Я тоже работала в компании МЕДЗЕЛЛЕР, где меня кинули на деньги!
Целых 7 месяцев обещали всем вернуть, но выдали всего 2000 грн. - вместо зп за 2 месяца. Прекрасно понимаю всех сотрудников этой компании которые поверили двум директорам Липовцу Игорю Анатольевичу и Ющенку Виталию Васильевичу которые оказались -МОШЕННИКАМИ И ВОРАМИ. Я теперь очень хорошо знаю как это надеяться что вот вот деньги появятся и тебе их дадут, когда тебе обещают и ничего не выплачивают.
Люди, будьте бдительны!

Дмитрий
22 июня 2021 в 23:56

Мне, как и многим бывшим сотрудникам, не выплатили зарплату. Отвратительные условия работы.

Саша
11 июня 2021 в 16:50

Отвратительное качество рециркуляторов. Что-то внутри тарахтит, трещит. Один проработал месяц, второй 2 недели. Покупали для организации, теперь не можем отдать на ремонт. Кормят завтраками.

Анастасия
01 июня 2021 в 2:10

У мене просто немає слів одні нецензурні слова в голові! І незнаю з чого почати! Уже пройшло пів року як я звільнилася, а мені до сих пір заробітню платню не віддали; спочатку я розуміла що після Нового року скрутно тому не давила на людей, але коли стало скрутно почала дізнаватися писати і дзвонити, тому як нагально були потрібні гроші! Зрозумійте люди будучи вагітною, без батька, а мама з інвалідністю до кінця життя я проживаю ще й на зйомній квартирі, я теж людина мені потрібно платити за все і щось ще їсти може! Я опинилася в ситуації як і декілька ще працівників яким до сих пір ні копійки не віддали! Я довго входила в положення компанії, яка ні разу не ввійшла в моє положення! Бували моменти, що могла залишитися просто на вулиці! Слізно просила, але кожного разу у відповідь немає і тд, а чим далі тим з більшим хамством та грубістю відповідали або просто ігнорували! Скільки сліз я пролила, що така безпомічна! Хоча, коли працювала, заставляли працювати і у вихідні і на свята, за що потім навіть дякую не отримала! Було багато роботи, яка навіть мої обов’язки не входила, але я старалася і робила все, що могла! Після роботи також кожного дня я не заходила купувати щось додому, а йшла купувати щось в офіс, а зранку в маршрутці тягнула ці пакети! Навіть на день Святого Миколая я просиділа за комп’ютером готуючи документи для тендеру! І це мені така подяка, відношення як до скотини, крики в мою сторону, ігнорування і т. Д. У людей у цій компанії немає совісті та виховання! Тому я більше цього витримувати не можу і не буду! З тяжким серцем пишу це, одночас віддаю заяву у прокуратуру про Ст. 175 Кримінального кодексу України та ін, які несуть за собою відповідальність у різних видах особливо у цілому списку людей, які працювали неофіційно і не отримали свої кошти! Нехай Вам буде соромно, і хай Ваші діти на знатимуть, зо це таке, коли мамі немає що купили поїсти!

Добавить отзыв