UAOTZYV.COM

ТОВ ГРАНКАРПРОМ

Адрес Київ, вулиця Михайла Гришка, 4
Метро Позняки 0.42км
Телефон +380 (50) 380-59-57
Часы работы 09:00-20:00
Сайт grankarprom.com.ua
Рубрики Изготовитель памятников, Поставщик гранита
Оценка 4.9 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ТОВ ГРАНКАРПРОМ — вулиця Васильківська, 30
ТОВ ГРАНКАРПРОМ — вулиця Мельниченка, 1
Похожие компании в категории

ТОВ ГРАНКАРПРОМ отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
28 октября 2023 в 9:33

Усі роботи проведені чітко за графіком. Крім розробки/установки плити, також провели роботи з реставрації загального пам'ятника. Результат дуже вразив.
Можу сміливо рекомендувати ГРАНКАРПРОМ як надійну компанію у своїй сфері діяльності.

Светлана
16 октября 2023 в 12:09

Двічі змушена була звертатись в дану фірму. Залишилась задоволена як спілкуванням з власником так і кінцевими результатами роботи. Сучасний підхід до замовлень, використання технічних досягнень, можливостей, які надає візуалізація при прийнятті об'ємно-просторових рішень і підписання угоди, заслуговують лише позитивних відгуків.
Дуже важливо в нелегкі життєві періоди отримати розуміння і підтримку.

Валентина
05 сентября 2023 в 3:33

Замовляла пям'ятник тут, Антон завжди був на зв'язку, на всі питання оперативно відповідав, пояснював, всі побажання враховував. Терміни виконання здивували, менше 2-х місяців від дня заключення договору, можливо і раніше б вийшло, але з нашої сторони були затримки в затвердженні. Ціни, як на мене, адекватні. Дуже вдячна за роботу.

Анжела
01 сентября 2023 в 19:58

Дякую за роботу, за чіткий, діловий підхід, за професіоналізм. Якість виконання вище будь-яких похвал. Дякую

Ruslan
04 августа 2023 в 20:24

Все дуже швидко та якісно. Кожен етап від макету до встановлення узгоджувався. Корегування макету виконували швидко. Виконання та монтування на вищому рівні. Подяка Антону то Ростиславу. Рекомендую.

Ирина
11 июля 2023 в 1:36

Реальність була кращою за очікування. З дня замовлення і до встановлення постійно на звʼязку з коментуванням всіх етапів. При замовленні було показано безліч варіантів з коментарями, як буде краще, чи на чому можна зекономити. Однозначно рекомендую звертатися, якщо потрібен памʼятник! Хлопці знаються на своїй справі!

Лариса
07 июля 2023 в 14:00

Замовили гранітний памятник в ТОВ "ГРАНКАРПРОМ" і залишилися дуже задоволеними на всіх етапах від розробки проекта, оформлення та встановлення. Дуже дякуємо Антону Олеговичу за професійну роботу та поради! Замовлення виконали вчасно, врахували всі побажання, художники майстри своєі справи, дякуємо Всім кто працював, залишились тільки позитивні відчуття, що даже в такий тяжкий час є люди, які допоможуть і тебе розуміють. Рекомендуємо ТОВ "ГРАНКАРПРОМ ". Всім бажаємо здоров"я та мирного неба!

Алена
23 июня 2023 в 0:47

Коли стало питання де можна замовити пам'ятник якісно та по доступним цінам, почала пошуки в Інтернеті. З усіх сайтів більше сподобався сайт цієї компанії - все зрозуміло розписано, всі ціни указані, по телефону все уточнила і на наступний день ми вже були в офісі. На місці розповіли та показали, яка різниця між каменем. Узгодивши всі деталі, підписали договір. На всіх етапах виготовлення завжди інформували та надсилали фото. За тиждень попередили коли буде установка. Все було виконано в термін. Рекомендую.

Алла
18 июня 2023 в 11:08

Хочу подякувати особисто Антону, який оперативно прийняв замовлення на встановлення пам'ятника. А також, здійснював вайбер-супровід усіх етапів виконання роботи: від узгодження макета до монтажу. Окрема подяка прорабу Ростиславу та його бригаді за якісно зроблену роботу!

Настя
16 июня 2023 в 11:00

Хочу виразити величезну подяку компанії «ГранКарПром» за встановлення дуже гарного одинарного комплекса на могулу для мого дідуся. Все дуже швидко і якісно зроблено, кожен етап роботи повідомлявся та узгоджувався зі мною. Все пояснили та порадили найкращим чином. На макеті було все зрозуміло і гарно, а в реальності взагалі неймовірна робота, дуже аккуратно і якісно. Дякую художникам за портрет та спеціальне зображення літака, монтажникам та прорабу Андрію. Та окрема подяка Антону за консультацію та поради у виборі комплексу. Дуже порядна компанія, буду рекомендувати. 5 зірок.

Виолетта
04 октября 2021 в 9:02

Хочу выразить огромную благодарность всем кто принимал участие в создании памятника по моему заказу. За уважительное отношение к моему нестандартному заказу, порядочность, за внимание ко всем пожеланиям и дополнениям, честность и рекамендации при составлении договора и эскиза памятника. Все работы были выполнены в срок с отличным качеством, профессионализмом и добросовестностью. Уважение и огромная благодарность!

Антон Пелипенко
27 сентября 2021 в 18:09

Дуже приємно мати справу з такими професіоналами, відчувається оперативний та творчій підхід до роботи. Дуже задоволені замовленням, зробили все як ми просили, навіть краще!

Андрей
08 сентября 2021 в 0:05

Молодцы ребята. Не самый дешёвый вариант. Но дело свое знают. Надо было вписать памятник между двумя существующими. Все сделали точно и аккуратно. Рекомендую

Женя
27 августа 2021 в 18:15

Благодарим Компанию Гранкарпром за проделанную работу! Все организовано и выполнено в оговорённые сроки, уделили максимум внимания, всегда отвечали на все наши вопросы. Результатом и ценой мы очень довольны! Благодарим ВАС от всей нашей семьи! Вы лучшие!

Олег
13 августа 2021 в 10:51

Дуже зручно - рекомендую. Перед виготовленням нам намалювали модель, тому ми точно знали як буде виглядати наше замовлення. Сервіс відповідальний і хороший, однозначно 5 зірок.

Петро
31 мая 2021 в 20:13

Виконали роботу вчасно і якісно, узгодили перед початком з нами макет та дотримались всіх побажань. Приємно співпрацювати з відповідальними людьми!

Vasyl
11 апреля 2021 в 9:38

Усі роботи було виконано якісно і відповідно до умов контракту. Жодних затримок. Вдячний фірмі за хороший сервіс, порядність і високу професійну культуру.

Женя
07 апреля 2021 в 4:09

Хочу оставить положительный отзыв и поделиться впечатлением о сделанном заказе. Заключили договор на изготовление и установку гранитного памятника. Работы выполнены качественно и в срок. Большое спасибо всем! МЕНЕДЖЕРУ! ХУДОЖНИКУ! МОНТАЖНИКАМ! Мы остались очень довольны! ТОВ "ГРАНКОМПРОМ" РЕКОМЕНДУЕМ всем!

Марина
02 апреля 2021 в 9:13

Хочется поблагодарить Антона и ребят за хорошую работу. Все было выполнено в срок и аккуратно. Ещё раз спасибо

Саша
28 марта 2021 в 16:48

Первый раз столкнулся с такой проблемой как заказ памятника. Отзыв решил написать через полтора года установки, когда реально видно насколько качественно ребята выполнили свою работу. Идет уже вторая зима и никаких нареканий на материал и технологию установки памятника не возникает (Тем более дают гарантию и когда я набрал сказать спасибо, Антон мне сразу про это напомнил, что любой недочет устраняется бесплатно).
Выбирал по интернету и отзывам. Абсолютно не пожалел. В офисе Антон четко и по делу рассказал что сколько стоит, где можно обойтись более экономным вариантом без ухудшения общей эстетики памятника.
Никто не пытается навязать тебе свое мнение или "впихнуть" что-то. Все по факту и с четким понимаем проблематики. Достаточно доступно объяснили процесс изготовления памятника, возможные природные нюансы того или иного вида черного гранита. Самое приятное что выбор в конечном счете делает конечно же клиент.
Невероятно удивила быстрота и качество изготовления 3D макета надгробия.
Все работы выполнены в срок и очень профессионально.
Отдельно спасибо ребятам, которые делали установку на кладбище (Лесное). Когда еще на этапе замеров будущего памятника на месте достали лазерный дальнометр и "уровень" я понял насколько серьезный подход к делу у данной фирмы.
Огромная благодарность и большое человеческое спасибо всем работникам.
Советую, рекомендую.

Добавить отзыв