UAOTZYV.COM

ТОВ Центр розвитку дитини Індиго - приватний садок ООО Центр развития ребенка Индиго - частный сад

Адрес Київ, вулиця Кубанської України, 33А вулиця Мілютенка, 10а, вулиця Мілютенка, 18а
Метро Лісова 1.53км
Телефон +380 (95) 051-78-73
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт www.indigo-center.org.ua/контакти
Рубрики Дошкольное учреждение
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Little Boss 33 — вулиця Каховська, 62а
Лімпопо Family Club, початкова школа Лімпопо — вулиця Воскресенська, 14В
Little Boss — вулиця Андрія Аболмасова, 7

ТОВ Центр розвитку дитини Індиго - приватний садок ООО Центр развития ребенка Индиго - частный сад отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
21 мая 2024 в 21:49

Велика подяка чудовому колективу ТОВ "Центру розвитку дитини" Індіго". Кожного дня здобування нових навичок, нова тема, дитина із задоволенням виявляє бажання вивчати англійську мову. Океан любові та поваги до співробітників які працюють і навчають діток в цьому закладі!

Женя
19 июля 2023 в 10:55

Дуже задоволений методикою викладання. Гарна, доброзичлива атмосфера, розумно продумана програма, гарна англійська вимова у викладача. Саме головне - дитина йде на заняття з радістю і великим бажанням вивчати англійську мову.

Anna
04 мая 2023 в 15:03

Моє знайомство з колективом “Індиго” почалось ще у 2021 році, коли шукала курси, які б допомогли мені підготувати сина до школи. Так я познайомилася з директором Наталією Євгенівною та її колективом. Заняття були два рази на тиждень, на яких в ігровій формі дитина отримала достатні знання, які нам дуже допомогли у першому класі. Детально хотілось б зупинитись на англійській мові. Нам пощастило, що знайомство з англійською мовою у сина відбулося завдячуючи Олені. Навіть п’ятирічна дитина, не знаючи англійський алфавіт, змогла вивчити багато слів і простих висловів, речень, з радістю ходила на заняття. Проте, на жаль, ми так і не змогли закінчити курси "Індиго" у зв'язку з початком війни. І як же була рада дізнатись, що Наталія Євгенівна вирішила продовжити навчання діток вже шкільного віку, а не тільки маленьких! Так, восени ми познайомились з новим навчальним посібником з англійської мови. Вивчення всіх букв пройшло дуже легко і цікаво. Посібник дуже зручний не тільки для дитини, але й для батьків, які можуть побачити прогрес своєї дитини, щось підказати. Також подобається аудіо підтримка через QR-код, яка допомагає вивчити правильну вимову слів із самого початку. Мені дуже імпонує підхід Олени до навчання, яка не тільки дуже кваліфіковано викладає англійську мову, але й приділяє увагу підвищенню ерудиції дитини, торкаючись тем з географії, вивчення навколишнього світу, традицій та багато іншого. З радістю чекаємо продовження…

Женя
20 сентября 2021 в 22:09

Прекрасний заклад для діток. Дуже атмосферне місце, затишне, діти біжать на заняття) Всі викладачі професіонали, тепле ставлення до дітей.
Відвідували різні курси (двоє дітей) від 2-х років до "підготовки до школи". Враження тільки позитивні, результати навчання чудові. Діти з легкістю склали тестування при вступі до школи, відповідали впевнено і на логічні, і на математичні завдання, писали, читали. Всім раджу Центр "Індиго"!

Post
14 сентября 2021 в 21:09

Ребенок проходил +-год, я доволен - ходить ему всегда нравилось, всегда с удовольствием шел на занятия и занимался. Мне очень понравился подход и доволен результатом, плюс всякие делают плюшки, маленькие подарочки что мега приятно всем! Рекомендую!

Алла
07 сентября 2021 в 18:05

Благодарим клуб «Индиго@ за вклад в воспитательный процесс!
за 6ть месяцев, дочь знает больше 50 слов, пытается строить предложения.
С большим удовольствием посещала занятия английского языка.

Андрей
25 августа 2021 в 17:29

Решил написать отзыв о центре "Индиго".
Наш ребенок ходил в этот центр около 2х лет. За два этих года и дня не было, чтобы ребенок шел туда со слезами (только, когда игрушку дома забывал). Наоборот, с удовольствием мы посещали все занятия и летний лагерь. Педагоги отдаются работе на все 100, обеспечивая индивидуальный подход к каждому ребенку. Прогулки каждый день, если позволяет погода. По ценам - очень демократичные и, наверное, одни из самых низких на рынке.
В целом, прекрасный центр развития ребенка и, если он недалеко от вашего дома, идите к ним и не задумывайтесь ;)
А самому центру хочется пожелать развития и всего наилучшего)

Саша
02 августа 2021 в 3:55

Заняття в, Індиго, дуже цікаві, методично-грамотно побудовані для дошкільнят.
Діти вчаться логічно мислити, розв'язувати задачі, читати, будувати речення. Наша дитина відвідувала всі заняття з величезним задоволенням. Наталія Іванівна - неймовірний Педагог, що малюків навчить вчитися!

Добавить отзыв