UAOTZYV.COM

Тор безпека

Адрес Київ, вулиця Євгена Сверстюка, 11А
Метро Лівобережна 0.36км
Телефон +380 (44) 221-02-12
Часы работы 00:00-24:00
Сайт tor-safety.com
Рубрики Охранное предприятие, Системы теленаблюдения, Служба охраны
Оценка 3.5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Холдинг Шериф — вулиця Сосницька, 1
ОХРАНА КИЕВ ТОВ КОМКОН ГРУП — провулок Гната Хоткевича, 2а
ООО Столица Сервис Груп — Фанерна вулиця, 4
Фінанс Безпека — Харківське шосе, 19, офіс, 804

Тор безпека отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
олександр
27 января 2022 в 3:16

Про саму фірму не можу сказати нічого поганого, але коли тобі виявляється платить не бухгалтерія а начальник охорони, то тут і виникають проблеми а хто крайній, (а його нема). Тому сама фірма може бути на 100% гарна і чудова а в неї працюватиме такий (ко. Л) то і про всю фірму будуть говорить погані речі

Сергей
28 сентября 2021 в 12:17

Контора сплошное кидалово. Деньги не платят. Руководство безграмотное, условия невносимые. На объектах нет воды, вагончики с клопами и тараканам. Работаеш без трудового договора. После заявления на увольнение за вахту не отдадут заработанное. Не делайте ошибок, не связывайтесь с этой шарагой. Скоро их лишат лицензии. Есть жалобы в юстиции, прокуратуре, охране труда, налоговой.

Алла
25 сентября 2021 в 13:47

Лучшая компания, которая предоставляет услуги охраны. Обращайтесь и Вы не пожалеете о своем выборе.

Саша
09 августа 2021 в 4:16

Через знакомых нашла эту компанию так, как нужно было переустановить камеры видеонаблюдение в магазине. Ребята быстро и качественно сделали свою работу и предложили получше и экономнее вариант для меня. Ссылаясь на негативный опыт с предыдущей компанией, ТОР Безпеку Очень РЕКОМЕНДУЮ. ПРОФЕССИОНАЛЫ!

steel_dog
03 июня 2021 в 21:34

Доброго дня! Дуже добра фірма в кавичках! Схема цікава. Але я спробую описати. Звонить Наталія. Красиво говорить за вивченим текстом. Для того щоб швидше ви погодились приїхати. Доречі люди їдуть с Луганської області і Закарпаття. Проїзд ніхто не компенсує. Ви приїхали в офіс. Вам дали підписати кучу документів. Ви віддаєте трудову книгу. Чого робити не потрібно. Далі вам дають форму. В інтернеті така форма коштує приблизно 1500грн, якщо фірма закупає оптом. Мабуть ще дешевше. Але вас вже ставляють на 2000грн за форму. Потім вам повідомляють, що вам потрібно ввдстояти вахту 15днів (по 400грн за день це 6000грн) щоб отримати аванс 2000грн. З яким ви їдете додому на 15 днів. Звісно до авансу ви живете за свій рахунок і потім теж їдете додому і приїзджаете за свій рахунок. Отже ви приїзджаєте вже після вихідних на другу вахту. Фірма вам вже заборгувала 4000грн. Але ці кошти віддають як можна пізніше. Десь в 10 числах. Щоб у вас знову був вісяк цих 4000грн. Тобто це робится для того щоб люди не вистоювали свою вахту і тікали додому або в інше місце. І вони на вас підіймали кошти. Охоронній фірмі за вас кожного для платить компанія яка наняла охорону. А вам охоронна фірма нічого не платить. Ось ці кошти ідуть в карманчик) Далі ті хто залишився, а таких мало. Кожну вахту по 5-6 новеньких людей. Ті хто залишився отримують кошти по 2 потім 4тис грн частинами. Але борг вам весить. Тобто ви ніколи не заберите свої кошти за свої відстоянні зміни в повному обсязі. Пряцює ця схема добре. Я її сам відчув. Відстоявши 12 днів за свій рахунок і не отримавши від фірми ні копійки. Також якщо ви приїхали на один об'єкт не радійте якщо там умови проживання добрі. Бо через деякий час вас перекинуть на іншій об'єкт де немає ні води ні світла. Ні нормальних умов для існування. Виживає найтерпіливіший) працювати доведеться 16/8 де зі своїх 8 годин відпочинку ви можете поспати 6. Тому що потрібно зварити їсти, помитися, інколи постірати одяг! Тобто фірму цікавить в першу чергу не надійні і нормальні робітники. А ті хто постоїть трохи і свалить. А за нього капне денежка)

Сергей
28 апреля 2021 в 9:43

Згоден з першим коментарем, суцільна брехня і обман. Відробивши вахту, не виплатили зароблені кошти. Не рекомендую людям діти сюди працювати. Все що обіцяють обман. Не повторюйте чужих помилок.

Андрей
13 мая 2020 в 9:34

Спасибо большое ребятам. Моей семье угрозы приходили, после раздела наследства от родственника. Мы с моей женой не знали от куда жать беды, и ждать не захотели. Обратились в компанию, начальник охраны организовал круглосуточную охрану моей семьи. Вошли наше в положение, и не запросили космическую суму.

Инна
29 октября 2018 в 0:17

На дві калітки встановлювали ел. Замки, так як з двору цигани виносили все, що бачили. Роботи провели швидко і якісно. Від обслуговування не відмовляються. Надають обгрунтовані консультації. Рекомендую.

Добавить отзыв