UAOTZYV.COM

TOP Clinic DENIS (Клініка ДЕНИС)

Адрес Київ, вулиця Композитора Мейтуса, 5
Метро Виставковий центр 1.17км
Телефон +380 (800) 60-75-55
Часы работы 00:00-24:00
Сайт denis.ua
Рубрики Медицинский центр, Поликлиника
Оценка 3.7 25 отзывов
Похожие компании в категории

TOP Clinic DENIS (Клініка ДЕНИС) отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
02 июня 2024 в 9:30

Доброго вечора.
Робив "КТ" декілька разів в червні 2024 року.
Найдорожче в окрузі.
Жодного разу в описі не була поставлена " мокра" печатка лікаря (який робив опис). Це можливо. Просив. Не зробили. Роздруковують на вході бланк, де вже проставлена " відксерена" печатка лікаря. А мені потрібна була саме "мокра" печатка лікаря! Так вимагають у лікарні.

Евгения
30 мая 2024 в 8:20

Коротко. Хотіли зробити МРТ голіностопу дитині. У результаті. Чекали результату 4 дні! Питання було термінове, довелося дитину переобстежити в іншому місці. На запитання: "Чому так довго, де результат? " Відповіли, що лікар, який робить опис у вихідні не працює. І ключове, ніхто не просив у них висновку лікаря, вони по тихому вирішили самі і заплатила я за мрт голіностопа 3000 грн. Досі на пошті немає результату. Гроші не повертають, своєї помилки визнавати не хочуть. Тиждень футболили, зрештою хамло на тій лінії кинула слухавку! Оцінка-днище! Справа не в грошах. За кожен гнилий вчинок доведеться відповідати!

Таня
05 февраля 2024 в 16:03

Чудова клініка, персонал професійний, привітний. Лікарі доброзичливі, пояснюють все від а до я. Моментально можна пройти все, що потрібно. Супер атмосфера. Вперше з задоволенням сходила до лікаря

Анастасия
03 февраля 2024 в 18:17

Не раджу підписувати тут декларацію. Зробили щеплення в четвер, третій день у дитини температура 40. Знаю лише зі слів, які щеплення зробили, і ще є чек на вакцинацію. Ані препарат, ані серію в документі про щеплення не зазначили, лише що зробили огляд і "імунізацію". В Хелсі по цим щепленням даних немає. Сьогодні субота. По телефону пані сказала, що лише в понеділок зможуть дати інформацію, бо на вихідних сімейна амбулаторія не працює. А швидка цікавиться документами про щеплення, а не моїми словами

Надежда
14 января 2024 в 7:11

Отримала консультацію від Олександра Іванова. Дуже задоволена, адже отримала рекомендації щодо майбутніх шляхів лікування, а також почула для себе надзвичайно важливі речі

Марина
13 января 2024 в 5:35

Приємно вразила клініка: чистотою, сервісом, обладнанням (в порівнянні з іншими приватними). Геніколог Буяло В. Професіонал високого рівня, освічений практик (дякуємо ще з Охматдету)

Щасливі
13 января 2024 в 0:20

Гарні лікарі та умови. Але з адміністративними речами не все якось належним чином.
(Лежали з дитиною в стаціонарі. В день виписки яка мала бути у вечері
(після 20 години) в 11 годині ранку прийшла вже людина що б ми оплатили рахунок. Дивна ситуація. Навіщо, якщо ми з лікарні їдемо у вечері і то при умові якщо все буде гаразд з дитиною.
Також вечерю нам не принесли, а це взагалі дико, не по людські навіть!
бо проплачено було до 23 години наперед а вечеря у 18 була.
Дитина залишилася голодною взагалі (і нам іще їхати до дому за місто півтори години.
Сказали що непорозуміння вийшло про нас забули типу такого щось (. Замовили вечерю і сказали чекати годину але звісно ми не стали чекати вже бо час пізній після 20 години було.
Загалом враження про лікарів і персонал гарне. Все сучасно, чисто, і гарне відношення.

Мирослава
06 января 2024 в 3:17

Клініка Денис вирішили проблему швидко, точно, конкретно. За 40 хвилин педіатр провів консультацію, взяли аналіз крові, аналіз був готовий не на завтра, не на вечір, а через 40 хвилин. Призначили лікування. Пішли додому лікуватись. Дякую!

Наталья
20 ноября 2023 в 20:34

20.11.2023 привела дитину 2,5 роки до на УЗІ серця, яке запросив анастезіолог перед лікування зубів.
Сама клініка сподобалась, скрізь розставлені busy bord, розвішені телевізори. Дитині було цікаво.
Сам лікар, який робив УЗІ був нетактовним, непривітним, дитина плакала. Якщо спеціаліст незнає як поводити себе з дитиною, то він не має працювати в дитячій клініці.

Наталья
20 ноября 2023 в 1:09

Дякую велике за обслуговування на високому рівні. Все зручно, зрозуміло і дуже швидко. Медичний персонал привітний та чемний. Професійна клініка на вищому рівні. Обов'язково рекомендую.

Вячеслав
27 октября 2023 в 14:18

Співпрацювали с клінікою "Денис" з питань вакцинації спів робітників. Під час спаху епідемії Гепатиту А у Вінниці нам потрібно було швидко провакцінувати команду поварів. Нажаль в цей час виникли труднощі з наявніттю вакцин в нашому місті, проте Кілінка "Денис" нам допомагла в цій справі. З усіх питаннь мене дуже швидко консультувала Юлія - заступник директора з комерційної діяльності. Оперативно діючи виїздна бригада вирушила з Київа до нас у Вінницю та провакцінувала 11 співробіників моєї компанії. До нас приїхав дуже компетентний доктор-інфекціоніст з 20 річним досвідом. Співробітники були трохи налякані ситуацією з вірусом Гепатита А та вакцинацією, але доктор зібравши всіх нас та прочитавши невеличку лекцію по темі всіх заспокоїла та переконала в правильності ніших дій, та навіть попередила про наявні загрози з вірусами в нашій країні і дала рекомендації на що потрібно звернути увагу для захисту свого організму, які самі вакцини потрібно зробити для того щоб запобігти можливі загрози. Дякую Клініка "Денис" за співпрацю!

Дмитрий
08 сентября 2023 в 19:53

Дитячий стаціонар.
10: 30 – сніданку немає. Персонал каже, що сніданок буде об 11.00-11.30, тому що багато пацієнтів. Ну а діти, мабуть, в останню чергу.
Мед. Персонал не знає, що ібупрофен для зниження температури немає сенсу давати частіше, ніж через 8 годин, а потрібно чергувати з парацетамолом.
Так краще лікуватися вдома і не платити 7000 грн. На день за такий сервіс – і дешевше, і безпечніше.

Анна
20 июля 2023 в 16:01

Дуже задоволена якістю послуг, справді, клініка, в якій є все. Мамі зробили операцію, я була в офтальмолога, дитина в ортодонта. Дуже раджу. Сервіс відмінний

Алена
22 июня 2023 в 4:16

Приехали с ребенком на скорой с высокой температурой! Клиника отличная, врачи профессионалы своего дела, все на высшем уровне! Отдельная огромная благодарность Ажипе Алёне Андреевне! Врач педиатр от Бога, относится со всей душой, вытащила нас за полтора суток! Очень внимательная и прекрасный человек! Единственный кто вызвал у меня негативные эмоции это дежурный педиатр, который одну ночь была на смене Таисия Васильевна, работает по принципу смена прошла и до свидания, человек явно не на своём месте, прошу администратора обратить на это внимание, дабы не портить репутацию клиники!
Всем остальным огромное спасибо за помощь! Ребята со скорой тоже настоящие профессионалы!

ArtReeX
21 мая 2023 в 16:31

Был сегодня на приёме у невролога. Крайне вежливый персонал. Отличное обслуживание и не слишком высокие цены.

Юлия Татарчук
13 апреля 2023 в 6:28

Я би хотіла сказати величезне ДЯКУЮ лікарю Свірському Денису Михайловичу! Для мене він не просто лікар, а саме та людина, завдяки якому я нарешті позбулася тієї проблеми, яка дуже турбувала мене на протязі 10 років! Увесь цей час я вагалася, шукала відмовки… але, вірю в те, що в житті все відбувається саме тоді, коли потрібно. І цей лікар зустрівся мені саме вчасно! Я повністю, на 100% знайшла з ним спільну мову і дружнє спілкування, що не ставить бар’єр між лікарем і пацієнтом! Я йому довірилася, і зовсім не хвилювалася. І дуже, дуже радію цьому! Він НАЙКРАЩИЙ лікар. Звертайтесь, не пожалуєте!

Svitlana
04 апреля 2023 в 13:44

Так склалось, що довелось нашій жіночій родині звертатись не раз до Сагінадзе Ніно Баталівни - за ці роки довіряю ій безмежно, ціную іі людяність і професійні якості! Завжди з впевненістю рекомендую своім знаймим! Дякую, що ви в нас є!

Василий
04 октября 2022 в 19:25

Ужасно. Привели ребенка к дерматологу. Прием занял несколько минут. Дерматолог Войтушенко мало того что не умеет работать с детьми, но и назначила лечение которое не помогло от слова совсем. Сложилось впечатление, что мы своим визитом нарушили ее покой. А деньги более 700 грн просто так оплатили чтобы посмотреть на врача. Пришлось идти в другую клинику к другому врачу. Но когда потребовали свои деньги назад - так как лечение не помогло то начался вой. Прибежал какой-то менеджер Сергей явно нестандартных взглядов (в красных штанишках) и начал елейным голоском убеждать что мы сами не правы и денег они не вернут. А то что лечение не помогло это наши проблемы. Доктор у них дескать лучший из лучших. Нес эту чушь долго и на замечания не реагировал. Потом прибежал еще какой-то менеджер в помощь этому и начали уже вдвоем причесывать. В общем больше сюда ни ногой.

Женя
24 марта 2022 в 16:01

Закінчується будівництво інноваційної клініки з високим рівнем як надання медичних послуг так і сервісності медичних процесів. Клініка однозначно буде корисною як для жителів голосіївського району, так і киянам в цілому.

Женя
09 марта 2022 в 19:47

Уникальный проект! Возможность получать по-настоящему качественную медицинскую услугу с особым подходом к сервисной составляющей - это круто!

Добавить отзыв