UAOTZYV.COM

Тісто, сир і тітка Белла / Тесто, сыр и тётка Бэлла

Адрес Київ, вулиця Верхній Вал, 24
Метро Контрактова площа 0.16км
Телефон +380 (63) 957-00-09
Часы работы 11:00-22:00
Сайт titkabella.com.ua
Рубрики Ресторан итальянской кухни, Кафе, Ресторан
Оценка 4.2 56 отзывов
Похожие компании в категории
MAFIA — вулиця Хрещатик, 6, к. 2
Vero Vero — вулиця Іллінська, 18
Under Wonder — Велика Васильківська, 21
Біголі — Кловський узвіз, 7а

Тісто, сир і тітка Белла / Тесто, сыр и тётка Бэлла отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
27 октября 2023 в 12:31

Замовляла доставку їжі. Що можу сказати замовила на 19: 00, але нажаль так як замовлень було багато мені зателефонували і вибачились. Так як я з розумінням поставилась до цього сама працюю в сфері замовлення і розумію що можуть бути форс-мажорні обставини. Але мене більше здивувало та порадувало це маленький комплімент за очікування в вигляді 2 порцій десерту. Це досить приємно враховуючи що моє замовлення було не велике це були 2 піци та соуси. Але так як це було на дві персони я безмежно вдячна вам за таку увагу до замовлення.
Буду замовляти тут і на далі так як піци просто пальчики оближеш

Татьяна
25 октября 2023 в 23:14

Обожнююзавжди смачно, привітно, затишно! Готова приходити сюди нескінченну кількість разів і рекомендувати друзям

Виктория
18 октября 2023 в 16:58

Отримав фантастичні враження від цього італійського ресторану! Обов’язковим є відвідування туалету з унікальною раковиною, що нагадує ванну, і нижньою білизною, що висить на стіні, що додає веселості. Ваза зі свіжими лимонами біля дзеркала додає освіжаючий відтінок. І не забуваймо про смачну піцу, запечену в дров’яній печі. Обслуговування також було на вищому рівні – дуже рекомендую!

Александр
17 октября 2023 в 14:13

Ресторан італійської кухні на Подолі.
Дуже, дуже, дуже популярне місце, тому раджу заздалегідь бронювати столик.
Їжа дуже смачна, обслуговування гарне та швидке, ціни помірні.

Артем
14 октября 2023 в 17:20

Гарна піца, неперевершений сервіс, атмосфера така, ніби опинився у маленькій Італії в столиці України, дуже дякую, тар-тар з яловичини 10/10, коктейлі також бомба. Всім раджу!

Таисия
05 октября 2023 в 19:55

Дуже дивна політика закладу про яку не йдеться ані в інстаграмі ані на сайті: якщо ти не бронював то сидиш лише одну годину! Заклад пустий, це середа і ще не вечір, попиту немає. Сидіти не більше години. Вина червоного ні солодкого ні напівсолодкого немає зі слов офіціанта
Дивно, спортило все враження від вечора

Аліна
20 сентября 2023 в 22:28

Була в цьому закладі тричі. Перші два рази була в захваті від смачних коктейлів, піци, атмосфери і цін. Але третій мій візит ввечері з подругою мене розчарував. Попросила рахунок, попросила додати 10 відсотків чайових. Офіціант порахував мені алкоголь двічі, перший раз одним рахунком, другий раз сказав, що буде ще один рахунок окремо за алкоголь. Я вже порахувала, що не сходиться. На столі був чек. Я підійшла і сказала, що алкоголь порахували мені двічі, а це 960 грн - важко не помітити. Гроші мені повернули готівкою, хоча розраховувала я картою. Вибачення на словах. Зазвичай, коли є недбалість з боку закладу - стараються вибачитись, наприклад десертом чи коктейлем. Але мені здається, що це не випадково. Важко не помітити, що сума чеку відрізняється майже на 1000 грн. Дуже неприємно, що тебе вважать неспроможною порахувати. Більше, напевно не відвідаю цей заклад.

Александра
13 сентября 2023 в 19:00

Вершки в пасті були перегріті і трішки звернулись, салат взагалі з кавуном не сподобався, а піцу чекали більше ніж 30 хв, але вона чудова!)

Владимир
12 сентября 2023 в 4:16

Бімба! Дуже крутий заклад. Атмосфера - вогонь! Сервіс - вогонь! Ціни - супер. Блюда - смачні!
Дуже і дуже раджу, тепер це наш найулюбленіший.

Алина
12 сентября 2023 в 2:10

Дуже неприємно, коли тебе намагаються надурити майже на 1000 грн. Була в цьому закладі тричі. Перші два рази була в захваті від смачних коктейлів, піци, атмосфери і цін. Але третій мій візит мене розчарував. Попросила рахунок, попросила додати 10 відсотків чайових. Офіціант порахував мені алкоголь двічі, перший раз одним рахунком з їжею і чаєм, другий раз сказав, що буде ще один рахунок окремо за алкоголь. Хоча попередні два рази, чек був загальний, але я не була в закладі 2 місяці, подумала можливо щось змінилось. Дуже часто, алкоголь рахують окремо. Я вже порахувала, що не сходиться. На столі був чек. Я підійшла і сказала, що алкоголь порахували мені двічі, а це 960 грн - важко не помітити. Гроші мені повернули готівкою, хоча розраховувалась я карткою. Вибачення на словах. Зазвичай, коли є недбалість з боку закладу - стараються вибачитись, наприклад десертом чи коктейлем. Але мені здається, що це не випадково. Важко не помітити, що сума чеку відрізняється майже на 1000 грн. Дуже неприємно, що тебе вважать неспроможною порахувати елементарні речі. Хочеться вірити, що це випадковість, але факти доводять зворотнє. Більше, напевно не відвідаю цей заклад. Була в багатьох закладах Києва різної цінової політики, але з таким стикаюсь вперше.

Слава
30 августа 2023 в 21:34

Були сьогодні в цьому прекрасному місці, атмосфера - вогонь, їжа дуже смачна, офіціанте Дмитре, моя повага, випишіть хлопцеві премію!

Елена
28 августа 2023 в 7:43

Дуже гарно місце, дуже смачно, але я не раджу це місце с маленькими дітьми. Просто поясніть, нащо так голосно включати музику коли когось вітаюсь з днем народження? Ну це ж якийсь треш. Ця музики злякала мою дитину і вона плакала. Тільки заспокоїла і ледь вклала спати і знов на стільки викрутили звук, що навіть дорослим не приємно. І знов дитина плакала. Зіпсований настрій, знервована дитина і я нормально не поїла. Дякую, що когось привітали з днем народження. Поясніть політику ресторану?

Ольга
16 августа 2023 в 22:23

Начебто і місце атмосферне, ціни приємні і страви дуже смачні (і напої). Десерт чудовий, і обслуговувала дівчинка швидко і доброзичливо. Але все псує хостес (я розумію, що великий наплив людей, але враження таке, що прийшли до них додому, коли вони були дуже зайняті і зовсім вам не раді). Ну і оце «столик лише на півтори години» при наявності вільних місць теж настрою не додає. Може наступного разу повезе більше;)

Вячеслав
01 августа 2023 в 3:16

Зустріли, провели і на цьому все закінчилося)
Як виявилося, при бронюванні не повідомили (максимально відчули, що нас обдурили), що столик буде в підвалі без вікон) без зв'язку…
На вулиці як би жарко. Можна було б і води запропонувати для початку)
Ну як є
Запитали чи є інші місця) (ну ви зрозуміли)
Залишили цей заклад) у нас навіть не запитав що і як
Мені рекомендували заклад) Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ)

Andrea
29 сентября 2022 в 21:51

Locale italiano a kiev, molto carino, ci trovi dalle ostriche alla pizza.la pizza è buonissima, proprio come la fanno in Italia. Il personale è molto gentile. Consigliato a tutti coloro che sono a kiev.

Andrea
29 сентября 2022 в 21:48

Un locale a kiev dove puoi mangiare dalle ostriche alla pizza. La pizza è buona come la facciamo noi in Italia.

Лена
11 сентября 2022 в 14:00

Сделано симпатично, с весёлой музыкой и необычным фонтаном. В общем антураж неплохой придумали. НО так, как встречают гостей, то оставаться не захотелось! Девушка, которая встречает гостей на игноре полном. Молчит, пожимая плечами. Зачем она там вообще стоит не понятно! Меню- это жесть! Вообщем если у вас не идеальное зрение вы там ничего не прочтёте! Такого нигде не видела ещё. Маленькая книжечка с мелким шрифтом, местами от руки. Помочь отказалась. На вопрос
Это заведение не для людей с плохим зрением, пожали плечами и скривились. Впечатление осталось негативные! Покинули заведение!

Анастасія
09 февраля 2022 в 6:39

Кухня жахлива, страва готувалась 1 годину.
Офіціанти - тормози.
Рахунок несли 15 хв, сонні мухи.
Якість їжі - сказати ЖАХ, це похвала.
В різотто поклали капусту, і морожені кревети.
Треба Вам або змінюватись, або міняти управляючого, щоб Вас змінив.

Сирова
24 января 2022 в 9:25

Люблю цей заклад
Смачна кухня, привітливий персонал
Столик краще замовляти наперед за день (особливо вихідні)

Светлана
22 января 2022 в 12:55

Очень вкусная пицца, уютно, обслуживание на высоте. То заведение, которое запоминаешь, чтобы посетить ещё раз. Спасибо!

Добавить отзыв