UAOTZYV.COM

This is Пивбар на Печерську

Адрес Київ, бул. Лесі Українки, 26
Метро Печерська 0.12км
Телефон +380 (44) 334-33-33
Часы работы 11:00-23:00
Сайт thisispivbar.ua
Рубрики Ресторан, Пивной зал, Ресторан-пивоварня, Доставка готовой еды, Доставка пиццы
Оценка 3.9 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
This is Пивбар на Подолі — Контрактова площа, 8
Похожие компании в категории
MAFIA — вулиця Хрещатик, 6, к. 2
KFC — вулиця Січеславська, 1
Royal Olympic Hotel — 12D, вулиця Госпітальна
Экспресс / Hotel Express корпус 2 — бул. Тараса Шевченка, 38/40а

This is Пивбар на Печерську отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анатолий
06 мая 2024 в 4:41

Загальне враження: Не атмосферно, не смачно, дорого, ніяк!
Не сподобалося!
Їжа не смачна, ціни високі
Це ж паб, більшість бокалів по 400 мл, а не по 500
Пиво в принципі дешевий напій, а ви економите!?
Удвох щоб випити пива по 2-3 бокали і середньо поїсти треба від 2500 грн.
Половина із замовлених страв не смачна.
Ну і якщо вже ціни високі то робіть порції нормальні, економлять на усьому ті порціії смішні по 50, , 100,150 грамм
В кальянній частині залу сморід, витяжка слабка
Основний зал у підвалі, інтер'єр середній, не затишно і не прикольно
Гарний зал нагорі працює лише у п'ятницю та суботу
В такій локації треба робити гарні заклади, а не що попало.

Ananastya
31 января 2024 в 22:50

Вчора відвідали заклад This is Pivbar на Печерській. Були неприємно здивовані обслуговуванням.
По-перше, коли нас посадили за столик і прийняли замовлення, офіціант звернувся до чоловіків за столом (нас було 4-ро, 2 чоловіки і 2 дівчини), спочатку спитав як звати одного, а потім як звати іншого. На нас з подругою не звернули ніякої уваги. Через 5 хвилин нам принесли "комплімент", маленька закуска. Їх було 2 штучки і їх поставили тільки чоловікам за столом. Ну ладно.
Окрім того, офіціант говорив настільки тихо, що його можна було ледве почути людині з чиєї сторони підійшов офіціант. Тому ми постійно перепитували що саме він сказав, а він повторював з вимушеною інтонацією і словами "я ж вже сказав. "
Далі ми попросили пересісти в інший зал, бо хотіли замовити кальян. Нам сказали, що ми можемо пересісти, але не допомогли перенести напої, ми переносили самі. Можливо це не є обовʼязком для офіціантів, але було не дуже зручно з речами переносити ще посуд.
Ми замовили кальян, нас одразу попередили, що краще розрахуватися готівкою. Одразу ж нас і розрахували — чека ми не бачили, кальянщик просто сказав "з вас 500 гривень" і поклав їх собі в кишеню. Ми курили близько півгодини, і о 21.30 до нас підійшов кальянщик і спитав чи можна забрати кальян. Ми йому сказали, чи не міг би він нам вугілля змінити (бо до нас ніхто весь час не підходив більше), а не забирати кальян, бо ми ще хочемо покурити. Він замінив нам вугілля, але через 10 хвилин підійшов і сказав, що він вже має забирати кальян, бо в нього закінчується зміна. Заклад працює до 23, це було 21.40. Нас ніхто не попередив, що в нас настільки обмежений час.
Єдине, що було приємно — це те, що пустий посуд і брудні серветки забираються через 5 секунд.

Марія
23 января 2024 в 1:30

Була з подружкою. Дуже сподобалися офіціанти, отримали комплімент від шефа. Єдине побажання, вказувати в меню алергени, бо мені, як алергіку, це дуже важливо

Саша
11 августа 2023 в 11:22

Шановні працівники, якщо ви не любите свою роботу, ходите на неї лише заради грошей, тупо витрачаєте свій час і створюєте негативну атмосферу - звільніться! Не гайте час людей, які його цінують, на відміну від вас!
Чому люди мають їсти вже охоловшу їжу, очікувати її, замовивши завчасно! Тим більше коли це бізнес-ланч!
Попросили запакувати їжу с собою, бо не встигаємо доїсти, на що офіціантка просто пішла кудись, пакування не дочекались! Їжа стояла на барі, де ходить персонал, відвідувачі, просто завітрювалась та збирала пил!
В решті решт пакування ми і не дочекалися, як і офіціантку!
Відверто пофігістичне ставлення!
Отримуйте тепер фідбеки, шановні власники, коли не можете налаштувати робочий процес в нормальному порядку!
Більше не повернемось, не рекомендую цей заклад нікому.

Саша
02 августа 2023 в 21:09

Очень не довольна заведением. Заказывала бизнес ланч, звонила заранее уточнить, как быстро подадут блюда, так как очень спешила, сказали что все готово будет к моему приходу. В итоге, ждала блюдо 10-15 мин, суп принесли холодным (еще и не вкусный) Осталась очень не довольна!

Аня
19 июля 2023 в 12:41

Пиво смачне. Стейки жарить не вміють. Обіцяли медіум принесли зажарений вел доне, та ще холодний. Сказали чекати менше 10 хв. Чекали 40 хв. Враження ніякі, людей мало, а працюють начебто завал.

Ігор
14 июля 2023 в 15:56

Дуже хороший заклад!
Вас тут зустріне приємний персонал який зробить так, щоб вам усе сподобалось.
Дуже смачна кухня, подається все швидко.
Уже не вперше зупиняю свій вибір саме на цьому закладі.
Чудове місце для відпочинку як і в двох, так і в компанії друзів.
Сюди хочеться повертатися

пользователь
12 июля 2023 в 7:17

Идеальные и самые вкусные стейки и мясо. Особенно Шатобриан с овощами гриль в песто и Филе миньон. Благодарю мангал и. Особенно вкусно Базар Мангал. Ассорти из мяса по вкусу впечатляет. Были 14 мая. Все на уровне. Спасибо Вам

Ернест
05 июня 2023 в 11:26

Доброго дня! Місце, правдо кажучи, не із кращих, нікому не рекомендую, їжа та сервіс на максимально низькому рівні, бізнес ланч, незважаючи на те, що замовлення було завчасно, очікували довго, принесли холодний суп, потім коли попросили спакувати з собою очікували ще довгий час, не дочекавшись пішли, бо не вистачило часу на все, обід закінчився на роботі, були витрачені гроші, ще і голодними залишились, враження максимально не приємне, персонал не зацікавлений в гостях, роботу свою виконують на дуже низькому рівні, таке враження, що послугу роблять! НЕ РЕКОМЕНДУЮ! PS ще і шлунок разболівся

користувач
14 марта 2022 в 21:37

Вкуснейшее пиво, хорошая кухня. Не первый раз бывал в ThisIsPivbar, однозначно рекомендую заведение

Артур
04 марта 2022 в 7:08

Супер атмосфера, персонал працює швидко та привітно, пиво смачне, все що до пива теж)
Раджу!

Надежда
23 февраля 2022 в 19:30

Еда (назвать ее едой вообще сложно) просто мусор и отстой, есть это нельзя
напитки на 3, обслуживание ок.
возможно пиво там ок, но его даже не захотелось пробовать

Олексій
21 февраля 2022 в 16:05

Все було добре поки не почав грати діджей вінамп. Дуже печальна музика. Діскотєка, вася. Я хачю танцевать. Нєхабудка твой любімий цвєток.

Запах периферії перебив запах iqos. Тапаліний пух.

ДК «This is Пивбар».
29.12.2021

користувач
14 августа 2021 в 14:05

Постоянные клиенты пив бара, всем очень довольны. Но хочется выразить отельную благодарность официанту Максиму, который работает в баре на Печерской - лучший официант в сети этого заведения.

Мария
10 августа 2021 в 2:53

Большие и красивые залы. Этот Пивбар из всех визуально мне нравится большего всего. Еда, как всегда, вкусная, а персонал очень обходительный. Под сидениями есть розетки — удобно для тех, кто здесь работает или кому надо зарядить телефон.
Очень много места.
Есть акции - счастливые часы с понедельника по четверг, ланчи в будние дни и акции на пиво по средам.

Но есть и минус. Когда шла сюда, узнавала про цены на кальян по телефону - от 250 грн. На месте мне сказали, что табака для кальяна за 250 нету, можно покурить только за 370 или 450. Я не смогла покурить, потому что для пивбара кальян за такую цену для меня лично - перебор. Хотя, я понимаю, что за такую цену их не берет прям каждый столик, а следовательно — в помещении не задымлено и есть чем дышать. Тем более, это Пивбар и, возможно, кальянам тут и не место. В остальном все супер, идеально, как всегда.

Вперед
29 июля 2021 в 20:07

Приємний заклад, видно, що всі дуже стараються, може інколи і лажають трохи, але за старання п‘ять:) Дрібні проблеми з українською: «смачного» замість «приємного», а коли звернулися «молодий чоловік», то ледь не вдавився:) Навіщо вам ці смерті від сміху)

quiet
28 июля 2021 в 10:16

Ребят, очень уважаю вас. Являюсь постоянным клиентом уже не один год. Но на Печерске у вас явные проблемы с персоналом. Вчера отдыхали, то принесли не то пиво, то разлили рюмку и забыли принести новую, то заказали блюдо и не вынесли его, аж смешно было. Вы позиционируете себя как «вау» сервис, но на Печерске явно это не так. Пожалуйста обучите там свой персонал, как правильно надо работать

Ines
24 июля 2021 в 14:04

Новый пивбар возле м. Печеркая, пивная сеть популярна среди киевлян, в честь открытия скидка продержится 2 недели, рекомендую бельгийское пиво, сет составляют из ваших предпочтений, новая мебель, удобные диваны, необходимое количество плазмы, услужливый персонал.

Женя
19 июля 2021 в 13:09

Сегодня мы открыли для себя невероятно крутую кухню и очень приятный сервис. Нас как встретили, так и провели множество молодых и улыбчивых лиц. Стейк с лосося - лучший в Киеве. Обязательно заскочим к вам на днях и будем пробовать очередное вкусное блюдо и общаться с приятным персоналом. Вы крутые ️

Наталия
16 июля 2021 в 22:13

Самое вкусное пиво, отличная кухня, прекрасная атмосфера! Отдельное спасибо за поздравление с днем рождения и за кепку! ️

Добавить отзыв