UAOTZYV.COM

The Cake отзывы

Адрес Київ, Велика Васильківська, 5
Метро Палац Спорту 0.19км
Телефон +380 (97) 384-57-07
Часы работы 08:00-20:00
Сайт thecake-menu.choiceqr.com
Рубрики Кафе-кондитерская, Коктейль-бар
Оценка 3.3 34 отзыва
Похожие компании в категории
Мілк Бар / Milk Bar — вулиця Шота Руставелі, 16
Honey — вулиця Нижній Вал, 19/21
Reprisa boutique-cafe — вулиця Петра Сагайдачного, 10/5

Кафе-кондитерская The Cake отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
София
22 октября 2023 в 2:37

Всі напої не смачні, здебільшого за солодкі не можливо допити і до середини стакану. Обслуговування не привітне і байдуже. Зіпсували настрій нам з подружкою (

Serhii
29 сентября 2023 в 2:24

Паста з креветками була недовареною, офіціанти не були привітні, і в страві дівчини попалися волосся. Страву взяли з чеку, але вибачень взагалі не було

Katja
29 августа 2023 в 17:07

Дуже любимо десерти даної кондитерської. На всі свята саме тут замовляємо торти. Взагалі, в свій час щодо сервіса це було одним з топових місць Києва. Але зараз з кожним відвідуванням відмічається, на скільки зіпсувалася якість обслуговування. Відверто байдужі офіціанти, вже і не намагаються робити вигляд, що раді бачити клієнтів. Це при тому, що заклад не заповнений і на 50%. Плюс російська мова персоналу, навіть при зверненні до них українською. Фільтр чекали хвилин 15. Без вибачень, без нічого. Судячи з попередніх приблизно подібних відгуків, керівництво закладу не читає, яке враження зараз складає їх кондитерська, тому і нічого не змінює у питаннях клієнтоорієнтованості серед своїх працівників. Прикро, класне було місце…

Альона
19 августа 2023 в 14:54

Обслуговування - нуль, офіціант говорив так ніби ми цому кошти винні чи що, до того ж з агресією.

По кухні - не краще, чомусь в неділю вранці - половини страв чомусь не було в наявності, а те, що нам приготувати - очікували дужеее довго.

І на додаток, круасан - сухий, і не смачний зовсім, хоча дуже радили.

distarlet
11 августа 2023 в 12:37

Прийшли ми з дівчатками в це кафе за рекомендаціями нашої подруги, вона була тут ще взимку. У туалеті смердить не зрозуміло чим. У кабінках немає світла, вмикачі не працюють, паперу немає. Я замовила салат з куркою, він був більш-менш нормальним, багато листя, трохи м'яса і 2 штучки маленьких помідорів. Вже коли збиралися йти пішли всі разом у туалет. Вирішили у дзеркалі зробити фотографії та були там буквально хвилин 10-15 і персонал вирішив нас скоріше вигнати та вимкнути нам світло Ми пішли і більше не відвідаємо це місце.

Ліза
17 июня 2023 в 11:09

В зе кейк були непогані основні страви, але невеликий вибір. Паста була трохи недоварена. Офіціант який нас з подругами обслуговував вів себе не тактично. Причепився до нас за цукерку, а коли ми на автоматі відповіли, що ми знаємо, що зі своїм не можна, запитав з наїздом, чого ми тоді це їмо тут. Потім з агресією виправив мою подружку, коли вона неправильно поставила наголос в назві напою. Цю ситуацію виправили тільки салат з куркою та паста, які були достатньо непогані. Геть агресивного офіціанта!

Лена
17 мая 2023 в 11:32

Персонал був не привітний, пасивно агресивний. Я замовила лимонад, то офіціант з якоюсь агресією виправив мене, ходив з якимось незадоволеним обличчям. Змініть злого офіціанта

Диана
14 апреля 2023 в 16:39

Сьогодні зайшла в цей «заклад» з подругою, обслуговування 0. До пасти нам дали прилади ніж та вилку, а не ложку і вилку як треба, прилади кинули на центр столу, а не кожній, з напоями та сама історія, що й з приладами. Все б нічого, але ми замовили 2 різні десерти, і нам їх подали в одній тарілці. На офіціанта чекали хвилин 10, хоча були одні більше нікого не було. І особи персоналу це щось з чимось, складається враження, що ми прийшли до них у гості і вони не особливо раді нас бачити. Загалом не рекомендую, сервіс жахливий, а їжу в центрі можна і краще знайти

Катерина
10 марта 2022 в 11:09

Хорошее место, часто туда хожу сама/с подругами. Большой выбор различных десертов в меню, есть и полноценные обед/ужин, все что брали - очень вкусное
Внутри красивый интерьер, на праздники всегда тематический реквизит и десерты, есть доставка. Видно, что заведение пользуется спросом, там всегда очень людно, но очередей нет, почти всегда для вас будет свободный столик. Если не знаете куда идти - смело заходите сюда, не ошибётесь)

Леонид
07 марта 2022 в 7:26

Вкусно, однако пока откажусь от посещения, к сожалению весь замеченный мною персонал пренебрегает ношением масок. (был 14 января в районе 21: 00)

Диана
05 марта 2022 в 0:27

Очень вкусно, цены среднее для Киева. Интерьер красивый, но видно что заведение не новое. Обслуживание - норм.

Рита
19 февраля 2022 в 19:27

Не была ни разу в заведении, но пару раз заказывала оттуда. Так вот оба раза было очень очень вкусно! Хочется ещё

Лена
11 января 2022 в 4:28

Отличное место с красивым интерьером, вкусной кухней, быстрой и красивой подачей. Классные десерты

RICHARD
10 января 2022 в 17:44

Очень вкусно. Все Свежее. Готовят сами в своей кондитерской. С туалетом проблемы. Цены завышены. Персонал не всегда приветлив. Акций нет.

Олег
10 января 2022 в 4:57

Крутое место в центре города. Вкусная кондитерская. Хорошо с детьми! Приветливый персонал. Попробуйте десерт чизкейк с сахарной ватой ‘ облако’. Дети в восторге. Плюс. Наличие подземной парковки.

Александр
28 декабря 2021 в 18:45

Ну дуже смачні десерти) гарні офіціантки, приємний, дружній сервіс, нічого зайвого) рекомендую!

Анастасия
26 декабря 2021 в 2:36

Завтракали в The cake:
Всем советую куб - бомба, капучино тоже очень вкусное также как и макарун.
Завтрак на 2х обошёлся в 780 грн.
Обслуживание хорошее, не навязчивое.
Сертификаты при входе проверяют, интерьер узнаваемый стал уже давно

Максим
17 декабря 2021 в 6:56

Самые вкусные десерты которые я пробовал в своей жизни!
Невероятно красивые, вкусные и запоминающиеся десерты. Красный бархат самый лучший, и самый правильный, по всем канонам и задумкам.
В общем рекомендую, приходить, пробовать. Стоит каждой копейки.
Если вы попробуете там лучшие десерты, и вам не понравится, то у вас что-то со вкусом, или вы не любите сладкое, либо я даю голову на отсечение, если вам не понравится:)
Персонал вежливый, приятный. Внутри уютно, центр. Все суперски! Удачи владельцу, развития, процветания всем кто создал и поддерживает этот кусочек сладкого рая на земле! Лучшие в Киеве это точно, и за пределами

Саша
01 декабря 2021 в 17:36

У цьому закладі порушують закон, обслуговуючи гостей не державною мовою. У відповідь на звертання українською хостес на автоматі відповідала російською без єдиної думки, що це може бути протизаконно або зневажливо до гостя. + двоє офіціантів так само. Дно.

Чеки, звісно, теж іноземною. Судячи з відповідей The Cake, вони вже 8 місяців здійснюють перехід чеків з російської на державну. Напевно, занадто складно.

Чекаю на стандартну відповідь про те, що заклад не порушує законодавство ;)

Анна
06 ноября 2021 в 11:58

Забежала быстренько чтобы взять кофе с собой, уютная кафешка в самом сердце Киева в Арене, много разных вкусняшек на витрине, цены высокие, кофе лате 80 грн.

Добавить отзыв