UAOTZYV.COM

Театральна Студія Дзиґа

Адрес Київ, вулиця Бориса Гмирі, 3Б, вулиця Лариси Руденко, 6а
Метро Позняки 0.46км
Телефон +380 (93) 800-14-28
Сайт balakucha-ryba.com.ua
Рубрики Театр, Балет, Зал для детей, Театральное училище, Учитель игры на гитаре
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории

Театральна Студія Дзиґа отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
21 сентября 2023 в 11:18

Щиро завдячую викладачам та художній керівниці за 3 роки навчання в студії, син з нетерпінням чекає старту нового сезону «Балакуча риба» - місце, де розкривають дитячі таланти, допомагають побачити і спробувати себе в різних образах, навчають ладнати з емоціями, закохують в мистецтво Наснаги і процвітання

Vira
06 сентября 2023 в 8:58

Дитині дуже подобаються заняття в студії. Викладачі талановиті, знаходять спільну мову з дітьми. Ми бачимо прогрес дитини в умінні триматися на сцені, акторській грі і сценічному мовленні. Студією задоволені і продовжимо навчання.

Саша
18 сентября 2021 в 5:09

Вже 2 -й рік займаємося в студіі "Дзига". Дуже задоволені. Наша викладач Анна має не тільки надзвичайний акторський талант, а ще й талант находити спільну мову с різними дітками, надихати їх та заохочувати їх наполегливо працювати. І батьки теж надихаються. Адже так приємно бачити свою дитину счастливою на сцені!

Павел
04 сентября 2021 в 2:32

Театральна студія "Dzyga" створює талановитих діток закоханих у мистецтво. Маленьких майстрів акторської справи і театральної сцени. Бажаю невичерпного натхнення, успіху і великих досягнень на вашому шляху і у вашій добрій справі.

Марія
29 августа 2021 в 1:49

Дуже цікавий гурток. Завдяки йому я навчилася багатьом речам, наприклад: не соромитися і бути сміливішою. Це все завдяки прекрасній вчительці Анні.

Елена
12 августа 2021 в 22:38

Ребенку очень нравятся занятия. Работают над речью, пластикой, ставят спектакли на профессиональном уровне. В коллективе царит веселая, дружеская обстановка.

Dariya
03 августа 2021 в 12:03

Чудова театральна студія, де діти почуваються як вдома. Учасники студі не тільки вчаться акторській майстерності, а й на практиці застосовують знання, набувають досвід і що найголовніше, їм надається можливість вигадувати, експерементувати і створювати симим свої образи. Дитину за вуха звідти не витягнути:)

Христя
12 сентября 2020 в 5:17

Вистави театральної студії «Дзиґа» - справжні професійні вистави! Викладання ведеться українською мовою, діти регулярно приймають участь у конкурсах та фестивалях!

Анна
07 сентября 2020 в 9:03

Дуже хороша дитяча театральна студія! Діти приймають участь в конкурсах, щосеместру роблять вистави!

Добавить отзыв