UAOTZYV.COM

Тандем салон краси / Dr.Nikrasova Cosmetology

Адрес Київ, вулиця Січових Стрільців, 52А
Метро Лук'янівська 0.77км
Телефон +380 (95) 109-06-15
Часы работы 10:00-20:00
Сайт instagram.com/dr.nikrasova_cosmetology
Рубрики Дерматолог, Косметологическая клиника
Оценка 5 20 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Клініка Профімед — вулиця Леваневського, 9
Гармония Здоровья — вулиця В'ячеслава Чорновола, 12

Тандем салон краси / Dr.Nikrasova Cosmetology отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tania
17 апреля 2024 в 7:47

Найкраща клініка, дуже професійний персонал, чистота на найважчому рівні
Найголовніше професіоналізм персоналу
Дякую за моє нове обличчя

Анастасія
07 апреля 2024 в 1:08

Дуже приємний лікар Марина Леонідівна, провела детальну діагностику із врахуванням багатьох нюансів. Надала корисні рекоменації. Візитом задоволена)

Виктория
11 марта 2024 в 9:45

Прекрасна клініка! Дуже привітні та професійні лікар та дівчата на рецепції. Я дізналася достатньо багато корисної інформації на консультації, процедура мені також сподобалася. Обслуговування та якість надання послуг на 5, всім рекомендую!

Тетяна
22 февраля 2024 в 3:13

Клініка на вищому рівні! Перший раз була, дуже задоволена професіоналізмом косметолога Аліни! Порадила та прийняла найкраще рішення с приводу старіння та зморшок моєї шкірі, результат вже був на 2 день. Дякую вам, за ваш професіоналізм!

An Anim
10 января 2024 в 18:59

Доброго дня! Я задоволена наданими консультаціями від Назаренко Марини. Я звернулася із проблемою - акне. Наразі моє обличчя виглядає достатньо чистим, нові запалення зʼявляються рідко. Я отримую детальні відповіді на всі свої питання, які виникають у тому числі окремо від консультацій. Лікар дуже чемна, з нею приємно спілкуватися, тож враження від розмов завжди залишаються позитивними. Дякую!:)

Настя
09 января 2024 в 13:42

Хотіла б поділитися відгуком про клініку. Саме обслуговування у клініці мені подобається, все якісно і добре, а ось до лікаря (дерматолога) немає питань, вона надає якісні послуги - 5/5

Настя
30 октября 2023 в 5:00

Прекрасні професіонали!
Допомогли швидко і безболісно, звертайтеся до них, вони точно допоможуть

Ангелина
24 октября 2023 в 15:02

Дівчатка, щирий рекомендасьйон
думала, що потраплю в місце, де знову нарадять безліч тупої косметики, яка витягне лише гроші, але ні, я помилилась.
підібрали афігєнний догляд, а ще що дуже важливо- бюджетний, і моя шкіра просто засяяла

також колола губки в Dr nikrasova, максимальна підтримка і допомога протягом всього періоду реабілітації, дуже подобається, що тут дійсно є підхід до пацієнта, щиро дякую вам

лише сюди всім завжди

Александр
21 октября 2023 в 5:27

Я відвідав цю косметологічну клініку та консультувався з дерматологом для лікування проблем зі шкірою. Враження від візиту були дуже позитивними. Дерматолог проявив високий професіоналізм і ретельно вивчив мої проблеми зі шкірою. Вона надала мені докладні пояснення щодо лікування та рекомендацій щодо догляду за шкірою.

Завдяки лікуванню, я помітив значні покращення у стані моєї шкіри. Персонал клініки був дуже ввічливим і допоміг у вирішенні всіх адміністративних питань.

Я був задоволений результатами та обслуговуванням у цій клініці і рекомендую її для тих, хто шукає якісне лікування та догляд за шкірою.

Татьяна
16 октября 2023 в 21:32

Більше 5 років лікувала акне, ніхто не міг допомогти. Потрапила до цієї клініки за рекомендацією подруги. На першому візиті лікар вислухав всю історію лікування, сказала, які аналізи потрібно здати, після вже назначив лікування. І вже через 4 місяці я отримала шкіру про яку завжди мріяла) тепер ходжу сюди на догляд кожен місяць) від серця всім рекомендую!

Дмитрий
13 октября 2023 в 23:51

Раджу клініку, був у лікаря Вікторії яку мені рекомендували. Дуже задоволений сервісом та лікарем, бо лікую шкіру вже не перший рік. Призначили аналізи, лікування, через декілька місяців бачу помітний результат. Всім задоволений, досі відвідую цю клініку.

Анна
13 октября 2023 в 6:56

Люблю цей салон в Києві. Роблю тут лазерну депиляцію, догляд за обличчям та видалення судин. Все завжди супер. Персонал уважний, привітний

Евгений
12 октября 2023 в 17:53

Не перший рік користуюсь послугами, все чисто, привітно, професійно.
Приємно бачити, що люди це роблять від поклика душі, і намагаються ставати все краще і професіональніше!
Рекомендую!

Лілія
11 октября 2023 в 19:59

Була у Світлани - найкращий спеціаліст своє справи! Раджу всім подругам, а половину з них вже в руках дівчат)

Jules
07 октября 2023 в 5:36

Найкраща клініка де працюють справжні професіонали. Я лікувала тут шкіру та волосся, і результат перевершив всі мої очікування! Дуже вам дякую

Марина
27 сентября 2023 в 15:05

Дуже задоволена результатом. Дерматолог виявилась професіоналом, і завдяки їхнім послугам, моя шкіра отримала друге життя. Атмосфера в клініці дуже приємна, і я завжди почуваються відчуттям дбайливого ставлення. Результати говорять сами за себе - моя шкіра неймовірно гарна та здорова. Дякую вам за вашу роботу і уважність до деталей.

Поліна
27 сентября 2023 в 10:44

Я хотіла би поділитися своїм враженням про клініку. Їх команда косметологів - настоящі професіонали в своїй справі. Дякуючи їм, моя шкіра змінилася до невпізнавання. Після кількох сеансів лікування, мої проблеми з шкірою зникли, і тепер я почуваюся неймовірно впевненим в собі. Клініка вражає чистотою, атмосферою та сучасним обладнанням. Я вдячний цій клініці за їхню допомогу і рекомендую їх всім, хто шукає якісну косметологічну допомогу. "

Анна
22 сентября 2023 в 3:47

Я відвідала клініку, була на консультації у дерматолога. Дуже задоволена результатами. Лікар виявив високий професіоналізм і уважно вислухала мої проблеми зі шкірою. Вона надала докладне пояснення мого стану шкіри та рекомендувала ефективне лікування. Я відчула турботу та увагу до мого здоров'я. Завдяки консультації моя шкіра почала виглядати помітно краще. Велике спасибі дерматологу та всьому персоналу клініки!

ЛИЛИАНА
15 сентября 2023 в 3:32

Дуже задоволена обслуговуванням!
Була у декількох лікарів, всі неймовірні професіонали. Приїхала з Хмельницького на консультацію спочатку, мені запропонували зробити доглядову процедуру, ефект був зразу Другий раз я приїхала через місяць, зробила мікроголковий РФ обличчя, шиї та декольте, було трохи боляче але результат через місяць був неперевершений. Третій візит я приїхала зробити ботокс та біорепацію. Тепер я виглядаю на -20 років. Дуже рекомендую клініку, всі лікарі професіонали

Елена
07 сентября 2023 в 2:18

Дуже вдячна дерматологу за розуміння та мою гарну шкіру. Лікар професіонал вилікували мої висипи. Щіро дякую та раджу

Добавить отзыв