UAOTZYV.COM

Світ Матраців - кровати и матрасы в Киеве

Адрес Київ, Воскресенський просп., 44
Телефон +380 (68) 361-05-04
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
воскресенье10:00-19:00
Сайт svit-matrasiv.com.ua
Рубрики Магазин мебели для спальни, Магазин кроватей, Магазин постельных принадлежностей, Интернет-магазин, Магазин матрасов
Оценка 5 10 отзывов
«СВІТ МАТРАЦІВ» - ліжка та матраци. Купити матрац, купити ліжко в Франківську.
Ближайшие филиалы компании
Світ Матраців — вулиця Олександра Архипенка, 1/12
Світ Матраців — Дніпровська набережна, 7
Світ Матраців — вулиця Ярослава Івашкевича, 5
Похожие компании в категории
ТЦ Ваш Дом — вулиця Катерини Гандзюк, 2
МодаМебель: Кухни на заказ Киев,шкаф купе,офисная мебель,детская,гардеробные,шкаф трансформер / УКРМЕБЛІБУД — УКРМЕБЛІБУДВул.Біломорська -1. ТРЦ ДАРИНОК. Перший поверх Тел/Телеграм/Viber 38(066)71, 36-922
Bed4You – Кровати, матрасы, наматрасники, подушки, постельное белье — SkyMall 3-й поверх, просп. Романа Шухевича, 2т
Фабрика мебели Мебель-Сервис — вулиця Гійома де Боплана, 2

Світ Матраців - кровати и матрасы в Киеве отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Світлана
16 августа 2023 в 9:29

Поки що матрац не отримала, але хочу поділитися враженням від спілкування з менеджером магазину Людмилою. І ось я хочу висловити своє захоплення терпінням, доброзичливістю та професіоналізмом цього працівника! Практично цілий день вона терпляче вислуховувала чергові мої примхи та шукала варіанти вирішення мого запиту. Більше того, я спочатку, як виявилось, дала їй не ті розміри. Не знаю, що вона там подумала, але я не запідозрила у реакції жодної тіні негативу. Після довгих сумнівів я таки зробила вибір і тепер з нетерпінням чекаю на своє замовлення. А за магазин дуже тішуся, раз у них є такі співробітники. Успіхів Вам та хороших продажів!

Оксана
10 августа 2023 в 21:59

Купували тут недавно матрац, дуже спродобався асортемент і обслуговування продавця Людмили. ДЯКУЄМО!

Василий
02 августа 2023 в 1:02

Магазин дуже сподобався! Рекомендуватиму всім друзям та знайомим. І матрац допомогли підібрати, і розповіли все зрозуміло, та доставили швидко. Ввічливий та уважний продавець, гарний вибір матраців та ліжок. Дякую вам і за новий шикарний матрац та за приємне спілкування! Ще й подушку купив, хоча не планував.

Тетяна
25 июня 2023 в 18:54

В какой-то момент я стала замечать, что у моего любимого дивана появились неровности. Просматривая сайты с кроватями и диванами, случайно увидела, что есть матрасы на диван. Изучила их более внимательно и поняла, что это то, что мне нужно. Определившись с размером, стала читать из каких материалов сделаны матрасы, На сайте очень обширная информация. Но, хотелось бы, как говорится и посмотреть, и потрогать. В магазине данные матрацы представлены, но жаль, что они в скрученом виде и “в живую”их посмотреть не удалось. Выбирали по образцам и по советам продавца. В итоге, я остановила свой выбор на матрасе топер-кокос. Цена этого топера не дешевая, были предложены модели и дешевле, но я решила не экономить на здоровье. Матрасом довольна, спать на нем одно удовольствие. Очень приятный при прикосновении и имеет пену с масажным эфектом. Также мне понравилось, что матрас в скрутке и к нему есть ремешек. Порадывала и гарантия на матрац- 3 года! Но надеюсь, она мне не пригодится.
Спасибо огромное команде Свит матрасов и производителю матраса Гутенкауф за хорошую работу и качественную продукцию.

Татьяна
20 июня 2023 в 0:06

Якоїсь миті я стала помічати, що у мого улюбленого дивана з'явилися нерівності. Переглядаючи сайти з ліжками та диванами, випадково побачила, що є матраци на диван. Вивчила їх уважніше і зрозуміла, що це те, що мені потрібно. Визначившись із розміром, стала читати з яких матеріалів зроблені матраци, На сайті дуже велика інформація. Але, хотілося б, як мовиться і подивитися, і помацати. У результаті я зупинила свій вибір на матраці топер-кокос. Ціна цього топера не дешева, були запропоновані моделі та дешевші, але я вирішила не економити на здоров'ї. Матрацом задоволена, спати на ньому одне задоволення. Дуже приємний при дотику та має піну з масажним ефектом. Також мені сподобалося, що матрац у скрутці і до нього є ремінець. Порадувала і гарантія на матрац-3 роки! Але сподіваюся, вона мені не знадобиться.
Дякуємо величезній команді Світ матраців та виробнику матраца Гутенкауф за хорошу роботу та якісну продукцію.

Елена
12 июня 2023 в 3:01

Після довгих пошуків матраца ми спочатку купили в цьому магазині матрац на двоспальне ліжко, нереально з чоловіком кайфонули, бо зручно, одночасно і для спини і для комфорту все продумано. І вирішили замовити в цьому ж магазині синові ліжко з таким же, як у нас, матрацом, Ліжко вийшло приголомшливе! Хочу сказати спасибі велике магазину, все було зроблено вчасно, доставили, зібрали, бажаю Вам більше хороших клієнтів)

Татьяна
09 мая 2023 в 3:51

Напротязі вже двох років, з момента відкриття Світу матрасів, що на бульварі Перова, 44 користуюсь послугами цього магазину. Все почалося з подушки, потім ковдра. Прийшов час і до матрасу. Дуже задоволена роботою менеджера Людмили, її відношенням до покупця. Допомогла розібратись в виборі матрасів і підібрати саме той, що ми шукали.

Лисинда
19 апреля 2023 в 1:38

Моя мрія здійснилась! Після довготривалих умовлянь чоловіка, заїхали до магазину матраців Світ матраців, що на Перова 44. В магазині вже було декілька чоловік, яких менеджер консультував, але і нам приділила увагу!
Нам дуже швидко допомогли вибрати матрац (зима-літо) для нашого ліжка Ми, навідь, змогли з чоловіком там, прямо в магазині, полежати на цьому матрасі! Все потрогали, пощупали, поперевертали. Зупинилися на матраці по німецьким технологіям Ельба. Чоловік погодився зразу ж. І шепоче мені: Все! Беремо! Нарешті буду спати по-людськи! І Наш сон буде тепер спокійний! Дякуємо щиро менеджеру, яка нам допомога придбати цей матрац!

Виктор
22 марта 2022 в 3:53

Очень приветливый персонал. Ребята по доставке все оформили в лучшем виде, за грубо говоря — пол часа.

Марина
18 июля 2021 в 14:12

Давно я хотела тут купить деревянную кровать Корника из сосны, вот накопила денег и сразу же купила её. Недорогая совсем, качественная и хорошей сборки, в спальне смотрится отлично, места на ней много, есть где полежать и отдохнуть. Доставили её и собрали быстро, спасибо всем ребятам с этого магазина, вы лучшие!

Добавить отзыв