UAOTZYV.COM

Су Джок Терапія. Рефлексотерапія.

Адрес Київ, вулиця Остафія Дашкевича, 7
Метро Дарниця 3.02км
Телефон +380 (93) 130-56-64
Рубрики Центр альтернативной медицины
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
Центр здоровья Аюрведа-192 — вулиця Михайла Драгоманова, 40Е
Центр здоровья Ayurveda 192 — вулиця Василя Липківського, 16 а
General Doctors — просп. Володимира Івасюка, 12ГК1

Су Джок Терапія. Рефлексотерапія. отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віктор
27 ноября 2020 в 21:38

Дякую лікарю Костянтину Матулевському за порятунок батьків. Костянтин маму витягнув з важкої хвороби. Сам звертався в таких випадках, коли лікарі були безсилі, і завжди одужував.
Дуже рекомендую!

Василий
23 ноября 2019 в 1:12

Дуже рекомендую лікаря Костянтина Матулевського та його нетрадиційні методи лікування всім, - хто вірить у свої сили та хоче добитися кращого результату, хто втратив віру у можливість побороти свої проблеми традиційними методами, кому потрібна підтримка та поштовх у боротьбі за своє одужання!
Боріться, вірте в перемогу, не здавайтеся, пробуйте всі можливі варіанти й у вас обов'язково все вийде, а доктор Матулевський вам у цьому обов'язково допоможе!
Насправді у кожного свої проблеми.
Я маю величезний "букет" проблем та ускладнень фізичного стану та здоров'я в наслідок важкого мінно-вибухового поранення на війні, які звичайною цивільною медициною ефективно майже не лікуються.
Пройшов перший курс лікування у доктора Матулевського і маю в деяких моментах значні покращення, за щиро вдячний йому!
Планую продовжити курс лікування.

Галя
24 ноября 2018 в 4:18

На протязі 3х років я неодноразово зверталась до Костянтина з різними проблемами, і завжди - швидко або з часом- йому вдавалося їх вирішити. Я дуже вірю в Су Джок терапію, і вважаю, що вона здатна не лише подолати хворобу без ліків, а й повернути людині здоров"я. Дуже вдячна Кстянтину за вдумливе ставлення і відповідальність, та бажаю подальших успіхів у допомозі мені та іншим пацієнтам!

Михаил
20 ноября 2018 в 5:15

Отличный специалист Константин, после первого приема стало на много легче в пояснице. Очень рад, что попал в хорошие руки

Надежда
14 ноября 2018 в 6:05

Отличный специалист! Я очень благодарна Константину Николаевичу Он очень помогает мне и моему сыну! Можна сказать он спас меня. Он замечательный! Спасибо Вам! Будьте здоровы и помогайте нам!

Таня
29 октября 2018 в 17:03

Константин Николаевич Матулевский очень компетентный специалист и нереально приятный человек, буквально поставил меня на ноги! С удовольствием рекомендую Вас всем знакомым. Спасибо!

Надя
24 октября 2018 в 1:43

Матулевский Константин Николаевич, доктор внимательный, понравилось общение, внимание, подход к работе!

Дмитрий
10 июня 2018 в 13:58

Очень необычные ощущения. Доброжелательный и внимательный специалист. Эффект я почувствовал после 5 сеанса. Боль уходит.

Руслан
03 января 2018 в 9:28

Константин замечательный специалист, каждый сеанс это минус проблема и плюс радость от полноценной жизни. Спасибо Вам!

Роман
21 ноября 2017 в 9:17

Всегда был сторонником традиционной медицины (таблетки, мази и т. Д.). Спасибо братьям по оружию которые посоветовали и заставили обратиться к Косте. Он мне помог, за что ему огромное спасибо!

Добавить отзыв