UAOTZYV.COM

STUDY Academy Левобережная в ЖК Галактика - Академия Английского Языка

Адрес Київ, будинок Ліра оф. Б005 та Б006 - офіс STUDY Academy, вулиця Євгена Сверстюка, 6
Метро Лівобережна 0.66км
Телефон +380 (93) 170-85-19
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-15:00
Сайт studyacademy.ua/contacts
Рубрики Школа английского языка, Образовательный центр
Оценка 4.2 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
STUDY Academy Позняки в ЖК Драгоманова 38 - Академия Английского Языка — STUDY Academy, Драгоманова 38, оф. 66, первый этаж - офис
STUDY Academy Лыбедская в ЖК Французский квартал-2 - Академия Английского Языка — STUDY Academy, Предславинская 55, дом 5, оф. 67, первый этаж - офис
Похожие компании в категории
Bee Smart Клуб Английского — просп. Алішера Навої, 69
Helen Doron English — Офіс №20, вулиця Миропільська, 13б
Kinder Club — підвальне приміщення, школа англійської мови, вулиця Раїси Окіпної, 10А

STUDY Academy Левобережная в ЖК Галактика - Академия Английского Языка отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарина
23 апреля 2024 в 9:47

Син вивчає англійську в академії вже другий рік. Має класного викладача. Дуже помітний прогрес у розмовних навичках. Ми задоволені.

Богдана
22 марта 2024 в 11:29

Зручне розташування школи, графік занять. Навчання проходить в гарній аудиторії, приємний вчитель та невелика група.

Dariya
08 января 2024 в 13:23

Вже 2 роки мої діти є частиною школи англійської мови Стаді Академія,
чому дуже раді. Викладачі професіонали, працюють на результат, але з чуйним ставленням до кожної дитини. Щиро дякую за все!

Оксана Майструк
22 декабря 2023 в 15:18

Навчаємось на мовних курсах, програма Смарт тінс. Діти задоволені, вчителька чудова, зворотній зв'язок, цікаві завдання та якісний контроль виконання.

Аліса
19 декабря 2023 в 10:57

Дякую команії за організацію та головне безпечу поїздку на Канарські острови. Дочка відпочила і підтягнула свої знання з англійської. Це поєднання якісного навчання та гарних канікул. На зимових канікулах ми теж їдемо)

Наталія
18 декабря 2023 в 11:39

В Study Academy вивчаю англійську декілька місяців. За цей час можу
сказати, що тут професійні викладачі. На даний момент дуже задоволена
результатом! Не так легко знайти хорошу програму навчання, а тут мені
все підходить!

Олена
11 декабря 2023 в 14:28

Хочу сказати, що була дуже задоволена навчанням в Study High School: викладацьким складом, гарна матеріальна база, цікаво організовано проведення занять. Завдяки цій школі я опанувала англійську мову, що допомогло мені вступити на потрібну спеціальність у ВНЗ в Канаді.

Максим
04 декабря 2023 в 15:54

Навчання в Study Academy - це справжня знахідка для мене. Їхні програми навчання допомогли мені вдосконалити свої навички в англійській. Викладачі тут дійсно віддані своїй справі. Як студент, я відчуваю себе мотивованим до вивчення.

Валерія
20 ноября 2023 в 10:24

Втретє (!) намагаюся вивчати англійську з Study Academy. І втретє розумію, що все погано.
Перший раз, до війни намагалася розпочати навчання. Але мене записали (спочатку взявши гроші) в групу, яка не відповідає моєму рівню. Мотив- ну повторюйте 2 місяці (за мої гроші). Гроші повертати відмовились, перевод в іншу групу був неможливий, бо таких груп не було. Друга спроба, в новій групі, була перервана війною. Гроші теж НЕ ПОВЕРНУЛИ. Викладач іноземець, який був в цій группі - просто жах. Він викладав сам собі свої спогади про своє життя. Цікаво було перший раз, а потім почало дратувати. Бо є група, граматика, студенти хочуть вчитися, а не слухати бурмотіння про казна що. А сьогодні взагалі був шедевр: звернулася (прийшла персонально) до адміністратора з питанням про індівідуальні заняття (бо з групами покінчено) так адміністратор прямим текстом сказала, що вона не просто не може відповісти на моє питання (для цього є менеджер, якого по факту НЕМА), а що їй БАЙДУЖЕ, бо вона, на відміну від мене, вже знає англійську і такими тупими питаннями не переймається.
Довольними цим клубом є тільки маочки, які віддали дітей. Може до дітей інший підхід, не виключаю, але для дорослих, мотивованих людей НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Якість незадовільна, відношення погане, гроші не повертають.
Оцінка- дуже, дуже погано.

Татьяна
10 декабря 2021 в 19:15

Хожу на эти курсы сейчас. Недовольна подходом к клиентам. С момента как вы заплатили деньги, всё становится вашими проблемами, а не их.

На занятиях, которые я посещаю мало внимания уделяется грамматике. На платформе находятся видео на 3-4 минуты, где девушка рассказывает про времена и др. Подобных видео тысячи на Youtube. Я точно не для того шла на курсы, чтобы мне просто показали еще по одному видео. А на уроке ожидается, что ты, прийдя, уже должен всё понимать, посмотрев это видео.

Также неприятной новостью оказалось то, что онлайн-платформа, на которой нужно делать все домашние задания, с кучей ошибок и недоделок. Почему заплатив я должна быть первой, кто тестирует эту платформу - непонятно.

Пишу отзыв здесь, так как в Study Academy не поинтересовались как проходит обучение.

Добавить отзыв