UAOTZYV.COM

Студія Краси Приходько отзывы

Адрес Київ, просп. Любомира Гузара, 20-А
Метро Берестейська 2.21км
Телефон +380 (98) 077-21-35
Часы работы 09:00-20:00
Сайт instagram.com/prikhodko_beauty_studio
Рубрики Парикмахерская, Электроэпиляция, Центр по уходу за лицом, Уход за ногами, Массажист
Оценка 5 12 отзывов
Похожие компании в категории
Салон красоты Астра — вулиця Табірна, 42
Перукарня №1 — Берестейський просп., 16
Просто Перукарня — фасад завода Артем, вулиця Юрія Іллєнка, 2/10

Студія Краси Приходько на Любомира Гузара отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
29 декабря 2023 в 18:11

Мій друг порекомендував мені перукарню Приходько, коли я помітила його стильні зачіски, такі як андеркат, бокс і Полубокс. Я помилялася, думаючи, що це виключно чоловічий заклад. Тут вас чекають не лише чоловічі стрижки, а й вправні майстри колористи, які докладають увагу до деталей при виборі стилів зачіски та кольору вашого волосся. Я, як постійний клієнт, рекомендую цей чудовий заклад.

Дмитрий
14 декабря 2023 в 18:19

Якісний сервіс, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Привітний та життєрадісний персонал. Адекватні ціни та якісне виконання роботи

Доставка
10 декабря 2023 в 7:42

Заклад- просто знахідка.
Неймовірний і індивідуальний підхід до кожного клієнта і побажання.
Дуже затишно
Рекомендую всім!

Тетяна
06 декабря 2023 в 8:01

З задоволенням поділюся своїм позитивним досвідом у салоні краси Приходько. Була вражена в індивідуальному підході щодо фарбування результат завжди на вищому рівні, познайомила свою доньку і вже більше 2 років ми постійні клієнти на стрижках та фарбуванні. Професійний підхід та приємна атмосфера - рекомендую!

Алекс
04 декабря 2023 в 21:07

Дуже задоволений роботою фахівців. Зачиска, Кроп, під мій стиль виходить як найкраще. Рекомендую всім. Будите задоволені.

Анна
03 декабря 2023 в 3:37

Парикмахерська Приходько знаходиться в Солом’янському районі міста Києва за адресою проспект Любомира Гузара 20-а. Я довго шукала майстра, який був би уважним до моїх вимог. Нарешті знайшла. Обслуговування майстром Оксаною вражає своєю високою професійністю та уважністю до клієнта. Стильна стрижка «градуйований боб», яку мені запропонували, виходить ідеально кожного разу. Але в студії пропонують ще великий спектр косметичних послуг. Депіляція воском, яку я зробила вперше, також стала особисто для мене великим плюсом - вона виявилася ефективною та безболісною. Завжди отримую не лише якісне обслуговування, але і особистий підхід до моїх побажань. Вражає увага до деталей та вміння створити бажаний образ. В студії спеціаліст- подолог Олег порекомендував мені якісний засіб для догляду за нігтями. Саме вчасно завдяки його порадам я убезпечила себе від розвитку захворювання ногтевоі пластини. Всім рекомендую саме цю студію!

Олена
02 декабря 2023 в 9:30

Обожнюю це місце! Вже багато років не міняю майстра і салон. Найякісніше фарбування аіртач і найшвидше в Києві. За 2 години! Я кожен раз счастлива Рекомендую!

Виктор
02 декабря 2023 в 1:50

Власникі салону гарні фахівці та приємні і комунікабельні люди, після стрижки гарно виглядаєш і як бонус- чудовий настрій)

Андрій
28 ноября 2023 в 5:30

Приємний і затишний салон завдяки милим господарям. Заспокійлива атмосфера, смачні напої зі смаколиками знімають напруження. Відвідуємо всією сім'єю. Завжди гарні враження від процедур і результату! Найкращі побажання працівникам салону!

ВН
27 ноября 2023 в 8:25

Дуже подобається салон і його майстри. Уже рік користуюсь послугами і повністю задоволена.
Стрижка, фарбування, депіляція в особливо уважної майстрині Оксани.
Можна приходити з дітками, чай і смаколик гарантовані)

Людмила
20 ноября 2023 в 9:23

Салон краси - справжня знахідка! Вражає індивідуальний підхід та висока кваліфікація майстрів. Спробувала стрижку, електроепіляцію та воскову епіляцію - кожна процедура викликає тільки позитивні емоції. Тут вам не просто послуги, а справжній догляд за красою. Дякую за великий досвід та затишну атмосферу, та високий рівень професіоналізму. Без сумніву залишаюсь постійним клієнтом!

Грімик
16 ноября 2023 в 3:09

Я маю дуже приємні враження від студії краси Приходько. Майстер з досвідом, приємний підхід до дітей, завжди прислуховуються до побажання клієнта

Добавить отзыв