UAOTZYV.COM

Студия косметологии и эпиляции Майи Филатовой / Студія косметології та епіляції Майї Філатової

Адрес Київ, вулиця Чистяківська, 2А, каб.330
Метро Святошин 0.32км
Телефон +380 (95) 027-23-88
Часы работы 10:00-20:00
Сайт elektroepilyacia.org
Рубрики Электроэпиляция, Депиляция, Лазерная эпиляция
Оценка 4.7 47 отзывов
Похожие компании в категории
Студия ЭлектроЭпиляции Марины Рожко — Берестейський просп., 89а, к.4
Студія Краси Приходько — просп. Любомира Гузара, 20-А

Студия косметологии и эпиляции Майи Филатовой / Студія косметології та епіляції Майї Філатової отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
23 ноября 2023 в 20:48

Коли задоволена послугами завжди залишаю відгук. І ось такий випадок
Знайшла студію в Інтернеті по відгуками. Студія знаходить не далеко від метро Святошино, але почитала хороші відгуки, і приїхала аж з Оболоні) І не прогадала)

Ходжу до майстра Лілі, також була і у Маї коли заміняла Лілю. Надзвичайно задоволенна роботою і Маї і Лілі.
Дуже уважні, комфортні, все розкажуть, пояснять. Також пояснюють який догляд після процедури. Мая ще при записі на процедуру пояснила багато нюансів. Дівчата дуже уважні в роботі, та легкі в спілкуванні, дві години пролітають швидко.

На рахунок болі при процедурі, я зрозуміла що у всіх по різному. В мене залежить саме від зони проведення процедури. В деяких місцях я просто могла спати, в деяких було відчутно поколювання, але терпимо.

Тому щиро рекомендую студію

Альона
19 ноября 2023 в 10:23

Дуже довго обирала студію для себе, обрала саме цю по гарним відгукам і зручному розташуванню. Ось тепер і сама пишу відгук, бо послугою, а саме електроепіляція зони бікіні, дуже задоволена! Вдячна кваліфікованому майстру, Майа уважна та легка в спілкуванні, процедура проходить швидко. Буду продовжувати курс та всім дуже раджу саме цю студію!

Татьяна
06 ноября 2023 в 0:50

Прекрасна і надзвичайна Майя, яка на високому професійному рівні - задовольняє наші забаганки. Мені приємно і комфортно почуватися на кожній процедурі. Дякую що Ви є. Процвітання Вам і мирного неба!

Алина
08 октября 2023 в 3:55

Дуже задоволена! Перший результат побачила вже після першої процедури! Хочу дуже порекомендувати майстра Майю! Майстриня працює дуже акуратно та швидко! А час за розмовами просто летить, що робить процедуру набагато приємнішою!

Наталія
05 октября 2023 в 2:16

Якісне обслуговування і приємні, кваліфіковані майстри. Комфортна атмосфера під час процедур. Всім раджу завітати!

Yna88
02 октября 2023 в 15:56

Я робила депіляцію над губою. До цього я довго роздумувала, яким способом мені видалити небажане волосся, і після аналізу всіх методів рішилась на електродепіляцію. Все пройшло безболісно, і без запальниих процесів після процедури. Проводила процедуру Мая, дуже спокійна і привітна косметолог.
Все пройшло без болю, хоча перед були процедурою були побоювання. Дякую!

Женя
18 августа 2023 в 22:57

Відвідую студію вже протягом чотирьох місяців і з впевненістю можу сказати, що й далі буду походити процедури лише тут. Майя є фахівцем своєї справи. Роблю електроепіляцію і дуже задоволена, так як все проводиться з особливим підходом до кожної зони на тілі. В студії Вам завжди порадять, розкажуть, пояснять, як краще саме для Вас, для вашого типу шкіри, як доглядати до та після процедур. Дякую Майї за її нелегкий труд, що дарує нам красу та впевненість в собі)

Ksusha
25 июля 2023 в 23:21

У мене доволі густе волосся і гоління викликало сильне подразнення. Довгий час робила шугарінг, але невелика тривалість гладкості шкіри змусила шукати інші методи видалення волосся. Довго вивчала питання лазерної епіляції і прийшла до висновку, що цей метод не для мене.
На тілі є родимки + рудуватий колір волосся не дасть гарних результатів

Коли дізналась по такий метод як електроепіляція, зрозуміла, що це єдиний метод досягти гладенької шкіри назавжди Тож вже деякий час роблю цю процедуру. Бачу гарні результати?

Майя мій третій майстер. І я задоволена на всі 100% Майя майстриня з великим досвідом, уважна, приємна, максимально професійна. Ви отримаєте розгорнуту інформацію по процедурі і чіткі рекомендації по догляду за шкірою після неї

Щодо самої процедури. Я використовую знеболення за 2 години до процедури, тож під час процедури я не відчуваю болю

Можу сміливо рекомендувати салон Майї Філатової? Для проходження такої чудової процедури, як електроепіляція

Катерина
06 июля 2023 в 0:30

Студія просто чудова. Електроепіляцію зроблять якісно та безболісно. Сміливо можу рекомендувати

Елена
27 июня 2023 в 9:45

Вже кілька місяців ходжу в цю студію на електроепіляцію, пресотерапію та догляд за обличчям.
Дуже подобається обслуговування, переважна атмосфера релаксу та приємне спілкування.
Вдячна косметологу Майє, за чарівні ручки, кваліфікований та грамотний підхід, ви майстер своєї справи.
Рекомендую всім хто хоче виглядати надзвичайно.

Інна
21 июня 2023 в 4:55

Електроепіляція - то нешвидко, але це єдина можливість позбутись білого волосся. Тому я довго обирала, щоб був хороший безболісний апарат, прийнятна ціна і щоб процедура не затягувалась майстром. Я дуже вдячна Майї за те, що її знайшла. Окрім вищепереліченого, мені дуже подобаються дрібниці, які продумані для клієнтів. Тут можна купити якісні засоби по догляду за обличчям і тілом. В туалеті завжди є жіночі «штуки», крем для рук і тд. Приємно почувати себе бажаним клієнтом)

Ksusha
19 июня 2023 в 20:24

У мене доволі густе волосся і гоління викликало сильне подразнення. Довгий час робила шугарінг, але невелика тривалість гладкості шкіри змусила шукати інші методи видалення волосся. Довго вивчала питання лазерної епіляції і прийшла до висновку, що цей метод не для мене.
На тілі є родимки + рудуватий колір волосся не дасть гарних результатів

Коли дізналась по такий метод як електроепіляція, зрозуміла, що це єдиний метод досягти гладенької шкіри назавжди Тож вже деякий час роблю цю процедуру. Бачу гарні результати

Майя мій третій майстер. І я задоволена на всі 100% Майя майстриня з великим досвідом, уважна, приємна, максимально професійна. Ви отримаєте розгорнуту інформацію по процедурі і чіткі рекомендації по догляду за шкірою після неї

Щодо самої процедури. Я використовую знеболення за 2 години до процедури, тож під час процедури я не відчуваю болю

Можу сміливо рекомендувати салон Майї Філатової для проходження такої чудової процедури, як електроепіляція

Саша
13 февраля 2022 в 16:03

Была на процедуре электроэпиляции. Сначала боялась, но мастер успокоила, и действительно, процедура прошла без боли. Девочки-мастера своего дела. По эффективности тоже все ок! Там где удаляла волосы, их становится все меньше и меньше с каждой процедурой) Косметологический кабинет рекомендую

Женя
04 февраля 2022 в 9:24

Очень благодарна Виктории за ее профессионализм и радушие:) результат превзошёл мои ожидания. Благодарю за совет воспользоваться электроэпиляцией, прежде использовала фото и лазер, однако не видела такого результата, который бы меня радовал. Однозначно рекомендую студию Майи Филатовой ️

Саша
28 января 2022 в 9:06

Студія, комфортна, працівники дуже вічливі, завжди все розказують що цікавить, турбуються чи не холодно, чи музика не голосно і т. Д. Це надзвичайно приємно. Завжди до Дня народження роблять подарунки у вигляді безкоштовної процедури. Все на вищому рівні. Рекомендую

Лана
19 января 2022 в 2:59

Спасибо большое за профессионализм. Была в салоне на электроэпиляции у мастера Натальи. Боялась, ранее не делала, но с такой лёгкостью все прошло. Пришла попробовать и теперь точно знаю, что вернуть, потому-как очень нравится результат.
Советую студию!
Удобное расположение и очень дружеская атмосфера!

Елена
12 января 2022 в 19:20

В салоне приятная атмосфера, опытный, внимательный и доброжелательный мастер Виктория. Была на процедуре электроэпиляции. Было страшно в первый раз, само слово электро- пугает. Хороший результат виден уже после первой процедуры. Нет раздражения, ожогов или шрамов. Рекомендую

Olesya
10 января 2022 в 2:33

Знайшла цю студію в інтернеті. Прочитавши відгуки, вирішила спробувати. І на моє здивування - даремно сумнівалась. Приємний, вічливий майстер. Можу сказати що з достатнім досвідом роботи, результатом я задоволена. Стосовно адміністративної роботи, і тут взагалі питань не маю. Повага до клієнта - на 100%. Завжди йдуть назустріч клієнту. Дякую Вам, дівчатка. Потенційним клієнтам РЕКОМЕНДУЮ!

Женя
25 декабря 2021 в 3:20

Уютная студия. Приятный персонал. Делала уход у Майи Филатовой, довольна результатом:) Записалась на электроэпиляцию.

Елена
19 декабря 2021 в 20:42

Обожаю косметолога Вику (с «косичками»)
Уже вижу результат после 5-6 процедур.
Само помещение, в котором находится студия, не очень новое, но расположение удобное.

Добавить отзыв