UAOTZYV.COM

Стоматология Люми-Дент (Соломенка)

Адрес Київ, вулиця Левка Мацієвича, 2/4
Метро Вокзальна 2.36км
Телефон +380 (44) 383-22-88
Часы работы 08:00-21:00
Сайт www.lumident.kiev.ua/stomatologija-solomenka
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог, Центр протезирования зубов
Оценка 5 167 отзывов
Лечите зубы выгодно в сети стоматологических клиник "Люми-Дент". Только к концу месяца скидки на все популярные стоматологические услуги до -50%.
Ближайшие филиалы компании
Стоматология Люми-Дент (Оболонь) — просп. Володимира Івасюка, 24 А
Стоматология Люми-Дент (Позняки) — вулиця Анни Ахматової, 14А
Похожие компании в категории
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
АДС Стоматологічний центр — вулиця Велика Житомирська, 18А
Alex-Dent — вулиця В'ячеслава Чорновола, 20
ОРТОЛАЙФ - Стоматологическая клиника — вулиця Олександра Кониського, 76-78

Стоматология Люми-Дент (Соломенка) отзывы

167
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Святослав
30 марта 2024 в 20:46

Проходив лікування в клініці Люмі-Дент у лікаря Скубак Ольги Олександрівни. Вже не вперше проходжу лікування (пломбування) зубів. Лікар професійний, уважний. Приємно приходити на прийом. Рекомендую лікаря.

Ігор
19 января 2024 в 16:31

Звернувся до клініки Люми-Дент на Мацієвича, а саме до лікаря Корицького В. В, щодо продовження ортопедичного лікування з майбутньою хірургією, все дуже сподобалось, доступно та якісно зорієнтували по всьому курсу лікування, а також саме відношення до клієнтів просто на вищому рівні. Рекомендую!

Анастасія
09 декабря 2023 в 14:45

Була на консультації у лікаря Солдатової Ольги Всеволодівни. Мені лікар все детально розповіла, зробили знімок одразу і вже з кабінету я вийшла з повним планом. Лікар пояснила, що додатково перед брекетами роблять діагноситку, цього я не знала. Думаю я буду і далі лікуватись у вас, треба ще всі зуби пролікувати. Я вже записалась на консультацію до Сєрікова Богдана.

Ольга
15 ноября 2023 в 19:13

Хочу подякувати Романюк Марії Олександрівні за її професіоналізм та уважність. Вона докладно відповідає на всі хвилюючі питання і надає детальну консультацію, а саму процедуру лікування зробить акуратно та безболісно, використовуючі новітні технології. Марія Олекандрівна разом з асистентом якось особливо може створити атмосферу спокою і гарного настрою, що не мало важливо. Рекомендую

Павло
11 ноября 2023 в 18:44

Проходжу лікування в клініці Люмі Дент на Левка Мацієвича у лікаря Федоришина Миколи Анатолійовича. Сьогодні був консультація, на якій виконали перший етап перед імплантацією верхньої щелепи, після консультації був дуже задоволений.

Аня
09 октября 2023 в 17:53

Була на консультації у Цинцовської О. О. Все сподобалось, лікар все пояснила, зробили знімок і склали план лікування. Буду думати, але в загальному всі мої знайомі задоволені цією стоматологією.

Максим
07 октября 2023 в 20:01

Завітав до Люмідент на Мацієвича по рекомендації друзів і одразу склали план лікування, саме тоді зрозумів, що знайшов свою стоматологію. Рекомендую завітати на безкоштовну консультацію

Вероніка
31 июля 2023 в 9:00

Звернулася в клініку Люмі-Дент на Соломʼянці. Було установлено імпланти. Дуже хочеться мати здорову порожнину роту та гарну усмішку. Процедуру проводив лікар Федорошин Микола Анатолійович. Відношення максимально уважне та турботливе.

Анастасия
28 июля 2023 в 13:45

Была на консультации у Солдатовой О. В, приятная девушка, которая все детально рассказала и даже показала. Сразу же сделали снимок и на месте мне составили план лечения на ближайшие два года, сориентировали по стоимости. В общем мне все понравилось.

Карина
21 мая 2023 в 14:11

Была на консультации у Левадны Александры Дмитриевны. Доктор сделала план и ответила не все вопросы. Мне понравилось. Приду еще обязательно.

Марина Владленко
20 мая 2023 в 18:57

Була вже декілька разів на прийомі у Скубак Ольги Олександрівни. В перший візит лікар проводила гігієну, в інші два лікування і пломбування. Я дуже лишилась вдоволена, бо жодних нарікань на біль і якість наданих мені услуг. Робили фото до і після, виглядає пломба як витвір мистецтва. Дуже раджу.
Знеболення тут сучасне і безболісне.

Максим
20 мая 2023 в 12:40

Подяка лікарю хірургу Гнипу Віталію Володимировичу. Це чудовий лікар, який дуже добре знається на свої справі. Я вдячний за те, як він все пояснює, все чітко, на всі питання відповідає, не уникає їх.
Я приводив маму до нього, то для нас це було дуже важливо, адже вона дуже хвилювалась.
Але все пройшло дуже добре, що я навіть не очікував. Чекаємо на приживлення імпланту і прийдемо знов.

Богдан Романенко
15 апреля 2023 в 19:38

Вже не впреше звертаюсь до Люмі дента, пару разів був на Позняках, але переїхав, тому тепер обслуговуюсь на Солом'янці. Клініка нова і оснащенна так само як і на Позняках. Великі кабінети і привітний персонал! Супер!

Катерина
13 марта 2023 в 19:17

Дякую лікарю Солонченко Іллі Романовичу. Чудовий доктор, який спас мені зуб, в іншій клініці мені казали, що його все вде треба видаляти. Сюди звернулась і мені дали надію, яку втілили в реальність. Я с зубом і він мене не трубує зовсім, приходжу раз на пів року і ми спостерігаємо за ним.
Дякую!

Дарина
21 декабря 2022 в 20:35

Моя подяка лікарю Кухар І. Д. - вона чудовий фахівець. Полікувала зуби, було не боляче і дуже швидко і якісно. Раджу саме цього лікаря і цю стоматологію!
Буду звертатись обов'язково і радити близьким.

Ира
18 декабря 2022 в 19:14

Доктор Левадна Александра и Оборский Александр самые лучшие! Мне очень приятно что я попала именно к этим специалистам. Я теперь с уверенностью и без боязни хожу лечить зубы. Тут все такие приветливые и милые. Всегда тепло, комфортно в стоматологии на Соломенке!

Оля Мищеренко
12 декабря 2022 в 11:33

Была на консультации у доктора Кухар Ирины Дмитриевны. Доктор мне понравилась, чувствовала себя в кресле комфорта, без напряжения. Меня посомтрели, сделали снимок, составили план лечения, все спокойно объяснили и записались на следующие приемы. Всего у меня было два визита, доктор подлатала мои дырки и провела чистку зубов. Порекомендовала проводить повторно гигиену раз в пол года, так как я курю и не будет лишним! Я согласна с ней! Впечатления только положительные после всех визитов! Обращусь еще сюда.

Denis
08 декабря 2022 в 20:15

Мій лікар ортодонт- Оборьский Олександр. В мене такий досить складний випадок, тому дуже вдячний що Олександр не побоявся взятись за моє лікування. Я вже бачу перші результати і вони позитивні, що не може не радувати) Супер стоматологія у Солом'янському районі.

Наташа
30 ноября 2022 в 19:53

Задоволена пройденим лікуваням у стоматолога-терапевта Сєрікова Богдана Сергійовича і хірурга Гнипа Віталія Влодимировича. Лікарі працювали в парі, так як я боюсь стоматологів дуже сильно проводили все в седації, це наче ти засинаешь. Тривало все майже 6 годин, але я це пережила і дуже рада, що є така можливість для людей які дуже бояться походів до стоматолога. Рекомендую дуже сильно цю стоматологію, бо вона найкраща в Києві.

Наташа
30 ноября 2022 в 19:53

Задоволена пройденим лікуваням у стоматолога-терапевта Сєрікова Богдана Сергійовича і хірурга Гнипа Віталія Влодимировича. Лікарі працювали в парі, так як я боюсь стоматологів дуже сильно проводили все в седації, це наче ти засинаешь. Тривало все майже 6 годин, але я це пережила і дуже рада, що є така можливість для людей які дуже бояться походів до стоматолога. Рекомендую.

Добавить отзыв