UAOTZYV.COM

Стоматологія Crystal Dental Studio by dr. Vyzhu

Адрес Київ, вулиця Юрія Іллєнка, 18Б
Метро Лук'янівська 0.71км
Телефон +380 (68) 343-40-34
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт crystaldental.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог, Зубной протезист, Отбеливание зубов
Оценка 5 30 отзывов
Стоматологічна клініка , , Crystal dental studio, , пропонує розширений комплекс послуг з терапевтичної , ортопедичної та хірургічної стоматології для приватних осіб. Фахівці клініки проводять діагностики, протезування, будь-які види лікування зубів та захворювань порожнини рота . Клініка оснащена високотехнологічним обладнанням , що гарантує надійність та безболісне лікування на рівні європейських стандартів.
У кабінетах клініки завжди затишна атмосфера та спокій, що виключають стрес походу до стоматолога. До послуг пацієнтів- приглушене світло, приємна музика та кава. Для постійних пацієнтів передбачені спеціальні сімейні та бонусні накопичувальні знижки.
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
АДС Стоматологічний центр — вулиця Велика Житомирська, 18А
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25

Стоматологія Crystal Dental Studio by dr. Vyzhu отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
12 мая 2024 в 1:26

Клініка сучасна, фахівці найкращі. Після відвідування цієї клініки в іншу йти не хочеться. Бо тільки тут фаховий підхід до кожного клієнта, проблеми та гаманця)
Дуже вам дякую.
Артем Іванович, Вам респект!

Юлия
18 февраля 2024 в 19:44

Я в захваті від клініки - все на найвищому рівні: кваліфікований, уважний та чемний персонал; індивідуальний підхід до кожного пацієнта; надзвичайно якісні послуги. Дуже рекомендую

Голембйовська
11 января 2024 в 11:18

Нанайвищому рівні обслуговування та уважні і приємні лікарі. Адміністратор ввічливо зустріла з посмішкою надала відповідь на всі запитання і також відразу запропонувала каву) Лікування пройшло швидко без болю все просто чудово. Рекомендую дану стоматологію, лікарі професіонали своєї справи

Оксана
04 января 2024 в 17:52

Рекомендую цю клініку від всього сердця.
Знайшла випадково, по відгукам та недалеко від дому.
Лікувала тут комплексно багато зубів, були і складні зуби – все зробили на вищому рівні і сервіс и якість лікування.
Єлизавета Юріївна – супер лікар

Oleksii
04 января 2024 в 8:26

Дуже задоволений якістю роботи й підходом який використовують в цій клініці. Окреме дякую Добровольському Дмитру за якісну роботу. Рекомендую!

Эдуард
16 декабря 2023 в 8:43

Не все так гладко, как пытаются преподнести в отборных отзывых. Вам чудесно испортят зубы в этой стоматологии и не будут нести ответственности. Я бы не советывал сюда обращаться.

Саша
15 августа 2023 в 3:11

В клініці мої проблеми вирішували кілька лікарів в залежності від завдання. Але те, що мені надзвичайно сподобалось - головний лікар Артем Цвятков завжди приходив перед, власне, лікуванням і затверджував запропоноване лікарем, а також завжди оглядав після лікування.
Головний лікар, який явно цінує своє імʼя та репутацію клініки.

Саша
14 июля 2023 в 22:38

Я ще не зустрічала кращого спеціаліста, як лікар в якого я була на огляді. Хочу подякувати Смахтіній Ілоні, це справжній професіонал своєї справи. Зробила професійну гігієну якісно та без болю

Женя
06 июля 2023 в 17:41

Хочу подякувати лікарю-стоматологу Артему Івановичу, залишились лише позитивні враження від візиту в Crystal, Артем Іванович запропонував найоптимальніший варіант для вирішення моєї ситуації, я лишилась дуже задоволена ставленням не лише лікаря а і усього персоналу клініки.

Мария
22 июня 2023 в 3:23

У клініці сподобалося все! Починаючи з гарної дівчини на рецепції. Клініка сучасно офрмлена, все нове чисте і якщо ви не встигли з якихось причин підготувати порожнину рота до огляду, персонал подбав і завжди це можна зробити у вбиральні (все індивідуально запечатано і стерильно). Помічниці лікарів всі уважні та дбайливі, завжди ввічливі. Особисто я обслуговувалась у трьох фахівців у цій клініці і всіма залишилася дуже задоволена, тому хочу порекомендувати і вам. Артем Іванович Цвятков є головним лікарем та найкращим хірургом. Добровольський Дмитро: художня рестоврація зубів, вже близько року милуюсь його роботою. З Максимом Ігоровичем ми робили красиву мою посмішку про яку я мріяла все життя. Тому вдячна всім лікарям і однозначно рекомендую цю клініку своїм рідним та друзям. ️️️

Тетяна
21 мая 2023 в 15:22

Нещодавно була на прийомі у лікаря Ілони в Crystal Dental Studio. Професійно провела чистку зубів. За кілька днів прийшла з болем у зубі. Результат - відновлений зуб та приємні враження про цю стоматологію. Сучасне обладнання, висококваліфікований та уважний лікар. Дякую за роботу!

Виктор
17 мая 2023 в 7:59

Чудова клініка, сучасно обладнана! Гарний склад професіоналів, окремо хочу виділити лікаря Елизавету Юріївну, вона врятувала мені два передні зуба які були приречені, при тому що інші лікарі відмовлялися братися лікувати - тільки видаляти.

Екатерина
16 мая 2023 в 2:31

Чудова атмосфера, світла, сучасна клініка, гарні лікарі.
Окрему вдячність хочу висловити Ілоні Смахтіній за чистку та відбілювання зубів, навіть не помітила як пройшов час, все пройшло ідеально та було на найкращому рівні. Відчувається легкість в роботі та професіоналізм. Дякую

Анна
17 марта 2022 в 22:56

Очень достойная клиника и профессиональный подход во всем, от сервиса, чистоты и красоты вокруг, до профессионализма докторов и персонала. Мы с дочкой безумно рады что Вас нашли….

Саша
23 февраля 2022 в 11:42

Прекрасная клиника на высоком уровне!)
доктору Ясмине - отдельное спасибо за ровные зубки!

Женя
22 февраля 2022 в 22:22

Проходити в Crystal Dental одне задоволення️️️ Інтер’єр - естетичний кайф
Персонал - завжди привітний.
Локація супер! 5 хв пішки від метро Лук‘янівська і ти вже на місці‍️
Ну і звісно мій улюблений лікар-ортандонт Ясміна, яка має ніжні ручки️
Рекомендую!

Саша
18 февраля 2022 в 22:44

В клинике всегда приятная атмосфера и чистота.
Хочу отметить профессионализм и чуткость ортодонта Ясмины. Внимательность и доброжелательность администратора) Могу с уверенностью рекомендовать клинику) Благодарю за качественную работу и хорошее настроение!

Антон
27 января 2022 в 4:39

Очень профессиональное обслуживание! Я в восторге! Пока делали чистку и отбеливание, посмотрел любимый сериал, особенно хочу отметить девочек на ресепшене, окунулся в атмосферу домашнего уюта. Очень советую эту клинику!

Анна
25 января 2022 в 9:23

Дуже гарна клініка, чудовий лікар Вижу Сергій Георгійович. Швидко записують на прийом і все роблять швидко та професійно.

Анастасия
24 января 2022 в 2:34

Доктор, Выжу Сергей, профессионал своего дела! Осталась довольна) Буду рекомендовать друзьям. 5+

Добавить отзыв