UAOTZYV.COM

Стоматологическая поликлиника Днепровского района

Адрес Київ, просп. Алішера Навої, 1
Метро Дарниця 1.95км
Телефон +380 (44) 512-16-47
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
Сайт health.kiev.ua/medportal/medview/56.html
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 2.8 40 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Astra Dent ст.м. ЛЕВОБЕРЕЖНАЯ — вулиця Євгена Сверстюка, 3Г
Ф’ЮЖН ДЕНТ — вул. Оноре де Бальзака, 8Б, кв.3
ProSmile ЧП БЕМ — вулиця Краківська, 13в, офіс, 132

Стоматологическая поликлиника Днепровского района отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Альона
10 марта 2024 в 20:23

Хочу подякувати Блоткевич Людмилу Іванівну, за якісне обслуговування, та допомогу! Дуже якісно та професіонально виконує свою роботу. Пролікувала у неї всі свої зубки за 3 візита! Дуже дякую)

olgol
23 февраля 2024 в 7:48

Виривав зуб мудрості. Кабінет 402. І хоча в номерку ще треба було годину чекати і попереду було 4 за 20 хв черга підійшла. Лікар Пучкова запрошувала персонально в коридорі кожного - молода, красива, аж занадто тендітна для хірурга але професійна і з твердою рукою. Говорить українською (може може і ще якоюсь). Коротше - все у неї пучком. Знеболила, вирвала і наклала кровоспинний матеріал. 700 грн. Порада: прихопіть ортограму, можна стару, щоб бачити розташування коренів. Зекономите грн 500 і час.

Яна
10 февраля 2024 в 10:15

Звернулася з запальним зубом мудрості. Так вже склалося, що звернулася в цю лікарню і потрапила до хірурга з 309 кабінету (на жаль не памʼятаю прізвища).
Лікар провів огляд пальцями без рукавичок! Як взагалі так можна?
В результаті він запропонував надрізати каптур щоб зубу було простіше лізти. Вколовши анастезію не пройшло і хвилини, як він почав різати. Було боляче і неприємно. Потім весь рот у крові і з вас 500 грн, звісно на руки. На наступний день мені вдалося звернутися у приватну клініку. Навколо зуба вже утворилось багато гною і його треба було терміново видаляти. На щастя мені якісно видалили зуб. За рекомендаціями цього «лікаря» я повинна була полоскати рот, а там як піде. Пацієнтів за людей не рахують. Оминайте 309 кабінет будете здоровіші.

Оксана
31 января 2024 в 13:51

Ставили тут до війни брекети дитині. На разі, лікар Юлія Миколаївна виїхала за кордон і почалися наші скидання від лікаря до лікаря. А зараз для військомату щоб оформити прописне потрібна довідка з якою метою встановлено брекети, який діагноз тому передував. Батько на фронті дитини, я за кордоном. Дитина з дідусем і після операції, а нас жбурляють. Задрали. І таке інше. Це ми задрали? Дитині скоро 17 років, потрібно прописне. То в нашій країні все як завжди. Хтось воює. Хтось- жирує. За папірець бумаги вимагають 600 грн і то напишуть не те, що вимагає військомату, а просто, що брекети стоять. Ви там всі подуріли? Чи через одного? Чи мій чоловік має приїхати з фронту, щоб ви дали довідку? А хтось з ваших лікарів поїде в цей час на фронт його змінити? Як брати 20000 за встановлення брикетів+ 800 грн за кожен візит, то нормально. А нести відповідальність за колег то зась?

Тетяна
17 января 2024 в 12:10

Потрапила до стоматолога, дуже боліла Десна, потрібно було вирізати. Зробити все швидко та недорого, можна стразами безкоштовно, але що таке 100 грн. Звичайна держава на стоматологія

Олег
11 октября 2023 в 9:44

Лікарі починають прийом з 10 години, що не дуже зручно, враховуючи що потрібно відпрашуватися з роботи. Ми забули взяти бахіли, але виявилося що тут можна їх взяти, да ще й безкоштовно. Є м'які кольорові диванчики в коридорі, а також розкраски та книжки. Зуб ми виривали у Білан Марини Миколаївни, вона одразу знайшла спільну мову з дитиною, професійно розправилася з зубом а в кінці подарувала дитині наліпку.

Настя
11 августа 2023 в 20:54

Що можу сказати, мені подобається, так як лікарі адекватріє терапевт прекрасний фахівець, сьогодні там видаляла зуби мудрості і що я вам скажу 1. Не боляче 2. Мене підтримувала дівчина хірург 3. Дала рекомендації 4. Сказала що завжди на зв'язку раптом 24/ 7 5. Дуже приємна, а хто там пише що погані лікарі, то я не знаю до кого ви ходили. Тому я можу сказати що я цілком задоволена цією поліклінікою особливо якщо брати до уваги те, які там ціни проба 500 грн а в інших мінімум 1500, перевірено

Лана
04 августа 2023 в 11:00

Талони можно не брати до Черненко (хірург), тому що сидить і приймає своїх знайомих! Мало того що черга тут сидить велика, люди яким треба видаляти зуби, він бере знайомих і ставить їм пломби по часу - два. Я у шоці. Куди дзвонити та залишати жалобу? Я такого свинського відношення ще не бачила. Нахіба знущатись з людей.

Andriy
01 июля 2023 в 21:12

Боже, скажіть будь-ласка хто взагалі ходить в це жахіття!? Живучи в Києві де купа стомат кабінетів ходити сюди? Ну ладно, допустимо пенсіонери, льготники, кого цей кабак лікує безплатно, ну ті хто лікуєтся за гроші що у вас в головах?
Якщо коротко:
-лікарня жахлива! Хамство, совковість, завищені, взяті з голови ціни (майже такі самі як у приватних клініках)
-По можливості уникайте клініку взагалі!
- Якщо ж все-ж таки терниста доля вас сюди занесла, наперед узнавайте що скільки коштує, бо тут як на ринку, ні прайсу, ні цін, якщо ви вже сіли у крісло, вкінці вас буде чекати сума з голови лікаря.
-Знайдіть якимсь чином лікаря, не йдіть до рандомного.
Тепер конкретно: Запису до мого лікуючого лікаря не було а мені було терміново треба, бо заболів запломбований зуб, нечиста сила та недалеке розміщення наштовхнула мене звернутися у цей ""заклад"". Перше що насторожило абсолютно зневажливе, хамське відношення в реєстратурі, щоб з ними поговорити ти маєш зайняти цікаву позу, заклад нібі відразу натякає, що тут ти будеш знаходитись виключно в такій позі) Далі підійшов до запропонованого кабінету там сидів дід, каже я теж в 217, я сиджу жду 30 хв, 40хв, прошу медсестру уточнити, ОКАЗУЄТСЯ, там 2 лікаря одночасно в одному кабінеті, знаєте як в совєцкіх часах, (це відділення Платних послуг), і дід був до іншого, а мій лікар був вільний, супер. Далі тепер щодо лікаря (призвіще Подик). Лікар незважаючи на закон та моральні аспекти (все ж таки війна і він на роботі) весь час розмовляв свинособачою, такою знаєте мерзкою чістою РУСКАЮ мовою, по-друге відношення до тебе, знає таке, от уявіть ніби ви в 3 часа ночі звернулись у БСП у новорічну ніч, зі скаргами що у вас вже тиждень щось турбує. Далі 5 хвилин роботи (видалення тимчасової пломби, промивання каналів) - с вас 500 ҐрівЄнь, звідки взялась така сума за 5хв і напрочут нескладну роботу, не відмо, паралельно я узнав що в мене в роті більше проблем ніж у моєї машини на СТО) Оплата звичайно жеж на руки, для чого каса внизу, неясно?
На рахунок професіоналізму лікаря судити не можу, можливо він і світило стоматології, але повернусь я туди хіба що закриются у Київській області всі стомат клініки, чого і вам друзі раджу, бережіть себе, і потім не кажіть що я не попереджав ;)

Саша
02 июня 2023 в 1:04

У реєстратурі хамське ставлення! На питання, чи можлива безкоштовна консультація ортодонта, жінка криком кричить, що нічого не знає, і записувати ні до кого не буде! Диктує номери ортодонтів і каже, дзвоніть та записуйтесь самі!
Є елементарні норми пристойності, якщо дратують пацієнти та їх питання, то треба міняти місце роботи!

Аня
16 февраля 2023 в 14:40

Ходила к врачу Верещага, протезирование. Или у техника руки не с того места, или обоих. Не рекомендую! Квалификации не хватает однозначно.

Елена.
30 июля 2022 в 22:14

Что же это такое? !? !? Специализированная клиника столицы Украины? Кого и зачем вы берете на работу? Калечить людей? ! Отбирать у них здоровье и деньги? ! Почему это происходит в клиниках столицы? Почему за свои ошибки-не несут ответственность и не возмещаются ущерб? Даже если они учатся, они должны учиться под контролем врача-учителя и бесплатно для людей, так как люди рискуют своим здоровьем, а значит- жизнью!

Елена
16 ноября 2021 в 2:50

Ветрова Алина. Принимает пациентов на коридоре, просит открыть рот, что удивило, а почему не в кресле? Хотела поставить пломбу. Итог она мне за два приема высверлила зуб, и теперь половина зуба, а потом сказала ставить коронку, и я сама виновата что запустила. Ей не стоматологом быть, а мыть полы.

Марина
10 ноября 2021 в 14:30

Клименко Татьяна Владимировна-чудесная, если вам нужно вырвать зуб, это только к ней. Первый раз я попала к ней с ребенком по скорой удалить молочный зуб, ребенок даже не понял что произошло, вышел с улыбкой на лице. А спустя время попала сама к ней лично. Очень рекомендую идите не пожалеете)

РнКанарян
09 сентября 2021 в 9:35

Стоматология неплохая. Хочу отметить и предостеречь от доктора Ветрова Алина Тарасовна, ставит никчему не нужные веременные пломбы, назначает дату и время приема тогда когда не работает. Не тратьте свои деньги и время на этого не компетентного доктора.

користувач
23 августа 2021 в 12:40

Не ходите на пломбировку каналов и лечение дальних зубов к Поповой М. І. Пломбирывала мне два зуба, и обое плохо сделала, придётся перелечивать- болят. Зря потраченные деньги, силы, здоровье и время

Сергей
04 августа 2021 в 8:44

Боюсь ошибиться в фамилии, специалист БОНДАР, очень-очень хорошо подлечила передний зуб, который уже начал разрушаться от кариеса (откололся с внутренней стороны), час работы, идеально, без боли. Я очень не люблю стоматологию, ещё с детства, вечно болезненно все было.

Татьяна
09 июля 2021 в 15:17

Добрый день. Хочу отметить ортодонта Маргариту Николаевну. Замечательный, внимательный специалист. Я уже рекомендовала нескольким знакомым. Изначально, привела на консультацию дочку - поставили пластину (расширяли зубной ряд), после этого поставили брекет-систему. Ходили 2 года - результатом довольны. Получили "голивудскую улыбку". Через год с дочкой я начала носить капу (челюсть неправильно закрывалась), а после этого поставила и себе брекет-систему. Ходила более 2-х лет, изначально стоял вопрос не красоты, а здоровья. Результат прекрасный, я очень довольна. Хочется поблагодарить и сказать спасибо большое.

Таня
09 июля 2021 в 12:10

Очень довольна визитом в стоматологию! Привела сына без записи, на удачу так сказать. В регистратуре оформили карточку и отправили к врачу. Врач Людмила Ивановна (фамилию, к сожалению, не запомнила) профессионал своего дела! Расположила ребенка к себе, посмотрела зубки, безболезненно полечила 2 зубика и ювелирно сделала 2 пломбы, сделала чистку остальных зубов. Сын даже не пискнул - не больно, не страшно. А в конце "за смелость" получил игрушку и наклейки. Особенно порадовала цена: за все я заплатила 400 грн! А в частной стоматологии мне была озвучена цифра в 2.5 тыс грн, хотя, пломбы они делают из того же материала и зубы чистят тем же средством!
Плюс ко всему в отделении чистота, красота, в кабинетах - новые медецинские кресла, в коридоре - телевизоры и удобные диванчики.
Очень советую и клинику и особенно - врача!

користувач
04 июля 2021 в 9:17

КАК ЗАПИСАТЬСЯ К ШАТАЛОВОЙ? ПОЗВОНИЛА В РЕГИСТРАТУРУ, СКАЗАЛИ НЕ УДАЛЯЕТ 8КИ. ХОТЯ ПО ОТЗЫВАМ УДАЛЯЕТ

Добавить отзыв