UAOTZYV.COM

СТО Время Газа / Установка ГБО Сервис ГБО Сертификация ГБО

Адрес Київ, вулиця Набережно-Лугова, 8
Метро Тараса Шевченка 0.32км
Телефон +380 (93) 170-10-87
Часы работы 09:00-19:00
Сайт gaz-time.ua/uk
Рубрики Центр по установке ГБО, Автомастерская, Установка ГБО
Оценка 3.8 53 отзыва
Ближайшие филиалы компании
СТО Время газа — вулиця Автозаводська, 18
СТО Время газа — вулиця Мрії, 19
Время Газа — Киев, пересечение ул. Центральная и, 139-а Садова вулиця
Похожие компании в категории
AutoGAS Center / АвтоГАЗ Центр — вулиця Академіка Ромоданова, 19
КиевАвтоГаз / КиївАвтоГаз — просп. Степана Бандери, 9Б
BRC GAS SERVICE — вулиця Кирилівська, 86
Кирагаз — вулиця Сирецька, 9Б

СТО Время Газа / Установка ГБО Сервис ГБО Сертификация ГБО отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
DMYTRO
13 декабря 2023 в 19:45

Встановлював ГБО на Kia Cerato. Спілкування, консультації, підхід майстрів до роботи, калькуляція, документація, поради від фахівців, терміни виконання робіт, все пройшло на такому високому рівні що я залишився просто в захваті, хлопці дякую вам за якісні послуги, величезне дякую тим керівникам хто всі ці процеси організовує. Ви топ! Буду рекомендувати всім. Все працює як годинник!

VIDEO
22 ноября 2023 в 5:59

Роблять лише якщо не складно. Основний профіль встановити нове та забути. Нарахували стандартно 11к ремонту, щоби відстав і поїхав.

Роман
04 ноября 2023 в 5:15

Приїхав на ТО. Наклацали в накладну все, що можна було туди впихнути. 6000грн за те що в фільтрах - те що має бути в фільтрах. Щей майстер лукаво посміхається колегам, типу «нагрів лоха». А вони розуміючи сміються у відповідь. Дуже прикро що не мав іншого вибору і вимушений погодитись на це кидалово. Жах. Хитрожопий жах!

Андрей
29 октября 2023 в 12:52

Всім доброго дня рекомендую. Виправили більшість недоліків що можна було з першого разу за іншими "сервісниками". Одразу діагностували та виправили помилки при встановлені обладнання іншою компанією. MAZDA-СХ7,2,3 турбо, бензин-газ. Якщо у Вас таке авто навряд хтось знає стільки тонкощів та деталей. По результатах прибрали провали при роботі на газу та налаштували роботу знизивши витрати палива без втрати потужності.

Юрий
01 сентября 2023 в 7:37

Останні 4 роки обслуговуюсь в Час Газу, але останнім часом дуже дорого виходить звичайне ТО, до самого ТО постійно плюсують заміну деталей, навіть якщо там проблема незначна. На останньому ТО, сказали, що потрібно чистити форсунки, я в цьому не розуміюсь, тому погодився, хоча проблем з цим не відчував взагалі. Але коли майстер сказав, що бажано поміняти мультиклапан, тому що туго перекривається в балоні газ, то тут я вирішив перевірити і без всяких зусиль його перекрив. Висновок - викачка бабок і це реально напрягає. Більше на ТО туди ні ногою, ні колесом.

Вадим
25 августа 2023 в 6:35

Відмінна команда спеціалістів у своїй справі!
Роблять швидко з гарантією та надійно.
Робив ГБО проблеми у роботі системи газу, заміна форсунок, редуктора, шлангів т. к. Згодом почали цькувати
- заміна робота хлопців зайняла 3-3.5 години / + 30хв прокату тестування налагодження
Все просто супер задоволений!
Ціна згідно будь-якої компанії з ім'ям та перевірених часом своєю роботою та відгуками реальних людей!)

Света
26 июля 2023 в 11:20

Розводять на гроші. Приїхавши з однією причиною, розкажуть так, що замінити і поміняти в машині практично всі деталі тисяч на 15-20! Намагаються переконати в тому, що не замінивши всі ці деталі машина не справна. Після поїхавши на нормальне СТО до хлопців і заміна фільтрів, свічок вийшла до 500 гривень. Не 6 тисяч як нарахували мені!
Також система ГБО яка в мене встановлена, сказали повне г. Змінюйте. Це взагалі як? Просто викачування грошей. Машину смикало по їзді на газі! Виявилося просто не правильна подача газу у форсунках, трохи затиснуті були. А ВИ РОЗВОДИТЕ ПРОСТО ЛЮДЕЙ НА ГРОШІ

Валерий
18 июля 2023 в 3:23

Заробляння коштів, відсутність гарантії. Приклад: Приїхав із скаргою на бідну суміш, напарили заміну свічок та всієї траси. Через два тижні перестало переходити на газ взагалі. Приїхав порахували як ТО зняли клапан. Через три дні знов перестало переходити. А ще через місяць погоріли свічки, приїхав по гарантії із порогу - це у Вас катушки. На стенді показало що свічці пи. Ц але тепер нова причина - так її ж залило! Роблять як попало, за гарантію фактично не відповідають. Постійно постійно щось напарюють що взагалі не впливає на проблему із якою приїхав. Тупо розганяють чеки. Доречі заміна 2-х свічок в них коштує. Увага 2450! Як Вам 5 хвилин із накидним ключем? !

Женя
23 июня 2023 в 21:00

Вітаю! Хотілося б залишити відгук про роботу компанії. Спочатку про хороше: сервіс, зворотний зв'язок, встановлення та налаштування питань не викликають. Співробітники молодці. АЛЕ є проблема з низькою якістю обладнання. У моєму випадку було встановлено бак польського виробництва з неякісним датчиком обсягу палива. На запитання: Чому так? Порадили змиритися посилаючись на особливості бракованого обладнання (що буде далі і де ще вилізуть браковані елементи мабуть потрібен час).

Женя
20 июня 2023 в 6:24

Встановив газ на цьому сто, дуже професійна робота. Співробітники чуйні та враховують усі побажання клієнта, загалом залишився дуже задоволений, усім рекомендую!

Виктор
15 июня 2023 в 2:35

Бориспіль. Монтаж газового обладнання. 24 червня. Кіа спортейж. Обслуговуваннявищому рівні. Дуже ввічливі робітники. Підказали що є, і як зробити правильно. Сервісом задоволений. Рекомендую. Не знаю хто може писати погані відгуки. Так тримати. Всі 5 зірочок Ваші. Удачі

Женя
18 апреля 2022 в 17:44

Специалисты. Поставили новый редуктор, и клапан перепутали вход с выходом) как так? Не рекомендую!

Александр
01 апреля 2022 в 23:47

Хорошо. Всегда выслушают, проверят каждый пункт обращения, по каждому дадут ответ. Комфортный зал ожидания, бесплатный кофе. Диагностируют не только сам газ, но и некоторые элементы двигателя. Я доволен.

Женя
21 марта 2022 в 1:07

Пишуть что такая гарантия! Днями начала коротить Кнопка газа в салоне подъехал на станцию на Подоле сказали что проблема не с кнопкой а с блоком управления что-то похимичили под капотом и через 5км Машина перестала нормально ехать хотя на станции газ отключили! Приехали через два часа и опять что-то похимичили под капотом и Машина поехала но сноваже без газа через пару дней привезли блок и поменяли и после замены Кнопка сноваже не работала потом поменяли кнопку и она заработала сказали что просто совпадение а реальная проблема была в блоке оставил залог 8тисяч но через полторы недели сообщили что случай не гарантийный и залог не вернут хотя установка на гарантии!?

Юрий
27 февраля 2022 в 16:24

Устанавливал ГБО на свой автомобиль. Доволен оперативностью и качеством работы специалистов. Европейское качество обслуживания. Я доволен. Рекомендую.

Женя
24 февраля 2022 в 23:57

Не рекомендую эту фирму. При установке дорогого оборудования, проработало 2,5 года. Итальянские форсунки пришли в негодность.

користувач
13 ноября 2021 в 10:36

Дуже сподобалось обслуговування на станції за адресою Набережно-Лугова, 8.
Чудовий сервіс та якісне надання послуг.
Ввічливі співробітники, відчувається турбота про клієнтів.
Особливо хочеться відмітити роботу спеціаліста сервісу Панасюка Едуарда Олеговича. Все перевірив, вказав які є недоліки, та професіонально їх усунув.
Надав рекомендації по експлуатації автомобіля та дав відповідь на силу силенну моїх запитань.
Рекомендую дану мережу СТО, і зокрема тех. Станцію по Набережно-Луговій, 8.
Результат якісного обслуговування не забариться, відчув це на собі.

Аня
11 июля 2021 в 0:54

Лучший сервис. Всегда запишут на ближайшее, вежливо пообщаются, отвечают на все вопросы. Руководитель отделения Виталий-человек просто человечный. Переживает за машину как за свою собственную.
Рекомендую на все 100%. 2 года обслуживаюсь в этом сервисе.

volodymyr
08 июля 2021 в 12:32

Швидко та акуратно. З належною увагою до клієнта і його забаганок, але без втрати якості)
Рекомендую.

Андрей
30 июня 2021 в 0:31

Дуже швидко прийняли, визначили проблему і оперативно її усунули. Дякую за швидкий і якісний сервіс.

Добавить отзыв