UAOTZYV.COM

СТО Время газа

Адрес Київ, вулиця Мрії, 19
Метро Сирець 2.93км
Телефон +380 (67) 425-05-50
Часы работы 09:00-19:00
Сайт gaz-time.ua
Рубрики Установка ГБО, Ремонт и обслуживание автомобилей, Центр по установке ГБО
Оценка 3.5 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
СТО Время газа — вулиця Автозаводська, 18
Время Газа — Киев, пересечение ул. Центральная и, 139-а Садова вулиця
Похожие компании в категории
Motor Gas — Квітневий провулок, 1
СТО ПрофиГаз — вулиця Івана Виговського, 13-А
Газцентр — вулиця Оранжерейна, 3а
Газ Профи — просп. Правди, 110

СТО Время газа отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Andriy
17 апреля 2024 в 21:36

Рік тому я пройшов обслуговування на цій станціі. По обслуговуванню питаннь нема. АЛЕ! За цей рік мені надійшло вже ВІСІМ. ВІСІМ (!) телефонних дзвінків від компаніі "час газу". Ви там подуріли? Ви знущаєтесь? ! Ще один відбувся от прям зараз.
Отож, працюючи з цією компанією будте готові до невпинного шквалу спама на телефон. Не СМС, не повідомленнями в вайбер. А саме дзвінкам в робочий час з невідомих номерів. Які ви навіть фідфільтрувати не зможете тому що номери кожен раз різні.

Тільки не час газу!
17 февраля 2024 в 17:49

Забули чи спеціально не підʼєднали вакуумну трубку до газового редуктора.
В результаті тиждень троїв двигун, помилки «бідна суміш».
Більше ні ногою ні шиною на Туполева і в загалі в сервіси мережі.
Адмін то окрема тема, людина явно не на своєму місці.

Ігор
14 февраля 2024 в 21:40

Був на плановому ТО 10.02.24р. (заміна фільтрів+налаштування). Після ТО авто зранку на холодну почало погано переходити з бензину на газ.
14.02.24р. Просто заглохло після клацання клапана.
Звернувся по рекламації, сказали мити форсунки, виставили рахунок 3200 грн. Кілька днів тому чомусь не пропонували і раптом за три дні вже дуже стало треба.
Відмовився так як вважаю події проходження сервісу і несправності після взаємоповʼязані.
Завдяки не клієнтоорієнтованому адміністратору сервісу на Туполєва, 19 його бажанню здерти з клієнта додаткові кошти - мінус один клієнт, негативне враження, пошук нового сервісу.
Всім добра і не попадати в подібні ситуації!

Jeka
23 октября 2023 в 9:08

Всім привіт, хочу подилітись своєю історією. В цій компанії ставив на дві машини газ, все працює по сьогоднішній день, але саме на цій станції був вперше. Авто джип компас з сша, приїхав до них після малярних робіт в крутому настрої та залишив машину, на слідуючий день, як домовлялись вранці приїхав та забрав, але мої емоції через 3 кілометри змінилися, виліз чек. Я звісно вертаюсь на станцію, хлопці читають помилки і кажуть по нашій роботі все добре, це у вас пробоема з дросельною заслонкою чи датчиком до неї, скинули мені помилку та я й поїхав. Пройшов в той день сертифікацію та поставив на облік машину. Додому їхав вже в аварійному режимі, тобто машина перестала їхати. Звоню на гарячу лінію розповідаю свою історію та питаю чи можу я вирішити це питання на сто яке ближче до мене, так як машина в аварії і живу в кінці троєщини тож дорога не близька. Сказали ні їдь туди, там огляне Старший механік, окей пртїжаю механік оглянув та сказав щоб я звертався до профільного сто.
Мене такий підхід трохи засмутив, так як мав надію, що стане ясно, що до чого і в чому пробоема.
По ітогу дякуючи електрику з телеграм каналу джип компас знайшли причину, була зломана нижня фішка до блоку управлінням двигуна. Ціна питання 300 грн діагностика та 600 грн сама фішка з розборки.
Звоню ж знову на гарячу лінію прошу оператора дати номер телефону цієї станції, каже вони вас наберуть, ок чекаю пів дня ніхто не звонить, звоню ще раз прошу щоб мене набрали.
І так 3 дні ніхто так і не набрав, вже зробив запис на заміну цієї фішки на профільному сто, назвали ціну 1000 грн.
Але в останій момент прийшла думка, що ставив я не в підвалі у гаражі, а у компанії з ім'ям і дивлюсь є відділ контролю якості, я ж пишу туди, і там дали відповідь, що приїжайте вам замінять де і ставили гбо.
До чого я веду, помилки бувають у всіх, але вчинок тієї людини яка зламала фішку та надіялась, що приклеївши все минеться ганебний! І питанея не в 900грн, а в часі та нервах, що були витрачені, та у відношенні працівників станції, ніхто навіть не вибачився, а всі дивились з під лоба, що я через відділ контролю якості приїхав.
Тож компанії в цілому 5, а саме цій станції 1

Александр
06 сентября 2023 в 4:00

Позвонил 30.08,21800 менеджер говорит з 01.09 23800 бистріше їдьте, в итоге зараз ціна 19900, оперативно вирішили моє, питання два безкоштовних заміни газових клапанів при пробізі 10000, адекватний менеджер, дуже приємно спілкуватися, на тех. Станції взагалі підкачали колесо, дуже приємні люди. Сервіс відмінний

Алексей
20 июня 2023 в 15:49

На цьому сто ціни на роботу та запчастини дорожчі ніж у будь-якому в 2-3 рази! Тут вам скажуть змінювати все, що потрібно і не потрібно. Кожен компонент дорожчий ніж у будь-якому магазині від 20 до 100%. Обслуговування виходить у таку копійчину, що вигідніше їздити на бензині.

Олександр
27 марта 2022 в 0:49

Роблять можливо непогано, не можу сказати, не фахівець. Але приїхав на авто своїм ходом, просто глянути, поміняти фільтра…сказали, що все зроблено погано, все погане, все тре міняти і нарахували 9000грн. Приїхав своїм ходом і не одну тисячу км так проїхав. Вмовили мене загалом на 2400, поміняти чогось. Це до того, що намагаються «впарити» по максимусу, чи можливо мені показалось.
Але саме головне, їх кол-центр - це просто капець, дзвонять, скидаєш (на роботі я, в операційній) …їх не турбує дзвонять до упора…кажу не робіть так, написав їм відгук на сайт щоб так не робили, їм все одно. Через декілька днів знов набирають. Кажу: «я ж просив не набирати мене, як мені буде потрібно - я сам наберу». На що було сказано: «у нас такая политика компании». Попросив ще раз не робити так і видалити мій номер - кинули трубку.
Так що готуйтесь до максимальної нав‘язливості.
Сервіс певен, що нормальний, гіршого вони Вам не хочуть, але будуть задолбувати незабутньо.

Дмитрий
02 марта 2022 в 0:08

Упускают детали из-за которых приходится снова приезжать тратя время и деньги на топливо. А в целом норм.

Георгий
08 февраля 2022 в 17:39

Отличная команда, компания постарались. Команда профессионалов, ребята на высоте. Специалисты. Объяснят, раскажут всё как надо. Очень приятно видеть профессионалов.

Bogdan
13 декабря 2021 в 13:43

Цены кусаются, но качество работы соответствует. Нашли место утечки, все очень грамотно объяснили и даже напоили вкусным кофе, очень приятные в общении. Спасибо и ждите в дальнейшем в гости ;-)

Яна
11 декабря 2021 в 5:52

Супер сервис! Ребята молодцы
Все очень внимательные, отзывчивые и вежливые, в боксах чистота и порядок!
Рекомендую данную станцию, для обслуживания газового оборудования

Юрий
20 ноября 2021 в 21:46

Развод полный. Приехал поменять фильтр газа, навесили лапшы на уши на год хватит. Закончилось все тем, что напарили аж почти на 20 тысяч, а-ля можете взять кредит, если не хватает. В итоге, поменяли фильтр, что в машине начали прыгать обороты, остановка двигателя. Накрутят в машине так, чтобы приезжали снова. Специалисты такие как будто первый раз машину увидели

Алексей
19 ноября 2021 в 18:41

При каждом посещении напоминают, что оборудование старое и нужно заменить.
Но лично мне не ясно, зачем менять, если оборудование работает хорошо.
На двух сервисах не смогли установить причину падения давления в редукторе, и посоветовали полностью поменять ГБО, а оказалось все банально, когда заправился не качественным газом, заменил фильтр и не верно установлен фильтр грубой очистки.
Персонал приветливый. Цены на ТО приемлемы.

Роман
21 октября 2021 в 20:58

Только разводят на деньги!
При жалобе на неплавную работу двигателя, сказали надо заменить газовый баллон, редуктор, все трубки! Счет на замену 9500 грн, вопрос зачем ездить на газу, что бы "профессионалы" почти всю газовую систему меняли, после 100000 пробега!
Причину неисправности: не установили.
Никому не советую данную кантору!

Женя
22 августа 2021 в 16:30

Делал ТО, был записан на 17, приехал сказали подождать, прождал час, за 10 мин сделали ТО. Зачем записывать на время если потом час ждать?

2403
25 июля 2021 в 13:00

Я в восторге, заехал по дороге записали на время, приехал по записи все сделали/ отремонтировали, я доволен уехал

Евгений
18 июля 2021 в 18:06

Отличное место для обслуживания газа. Приветливый персонал. Везде чисто и аккуратно, приятно заезжать в бокс. Цена соответствует качеству. Рекомендую

Антон
03 августа 2019 в 14:29

Мужики, спасибо за качественный сервис и установку. Мой санянг на установку не жалуется, разгон и тяга на месте. Вообщем я доволен!

Наташа
12 июля 2019 в 18:36

Муж поставил у вас ловато на мою ауди больше года назад. За все время никаких проблем не возникало, лично я разницы между газом и бензином не чувствую

Филипп
11 июля 2019 в 11:44

Недавно приобрёл авто, и соотвественно искал где обслужить ГБО. Многие рекомендовали данную сеть. Решил и я остановиться на этом выборе)
Порадовала чистота в боксах, и профессиональное оборудование. Сотрудники ясно и доступно отвечали на вопросы по правильной эксплуатации ГБО)
Рекомендую)

Добавить отзыв