UAOTZYV.COM

СТО VAG Master

Адрес Київ, вулиця Олекси Тихого, 103
Метро Берестейська 0.87км
Телефон +380 (67) 532-14-91
Часы работы 08:00-20:00
Сайт vag-master.com.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Магазин автозапчастей, Автомастерская, Автомагазин, Автомойка
Оценка 4 51 отзыв
Похожие компании в категории
ОТАМАН Автосервіс — вулиця Святошинська, 34-л
Official distributor THULE in Ukraine — бул. Кольцова, 14Д

СТО VAG Master отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
22 января 2024 в 21:22

Шановний колектив СТО WAG MASTER,

Я хочу висловити свою глибоку вдячність за професійний та оперативний підхід до ремонту мого автомобіля Ауді Q7, особливо у вирішенні проблеми з заміною рульової рейки.

Окремі слова подяки хочу адресувати менеджеру з роботи з клієнтами, пані Катерині. Ваше розуміння моєї ситуації, готовність працювати у вихідні дні та ваша оперативність дозволили мені спокійно відправитися у важливе відрядження у вівторок. Ваше ставлення та відданість роботі заслуговує особливої похвали.

Ваш професіоналізм та клієнтоорієнтованість роблять ваш сервіс надзвичайно цінним та відрізняють вас від інших. Буду радо рекомендувати ваші послуги своїм знайомим і колегам.

З повагою,
Адвокат Ігор Чудовський.
P. S. Рекомендую.

Евгений
06 января 2024 в 9:43

Не дай Боже, не СТО, а жах. Менеждер Катерина буде весь час Вам їздити по вухам, щоб витягти з Вас побільше грошей за одну й ту ж саму поломку на авто. Якщо хочете по кілька разів ремонтувати одне й те ж саме - Вам, шановні, сюди!

Виталий
30 ноября 2023 в 7:19

Приговорили по авто не те, в чому була проблема.
Зробили дорогий ремонт, який робити не треба було. Машина після них була в жахливому стані, все в маслі, в очиснику і так далі. Нормально не замили, проблему не вирішили. Тільки здерли 18 000 грн і все до одного місця.

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Сергій
30 ноября 2023 в 4:22

Деталь яка коштує 6000 впарювали за 14 500 вартість деталей накручують а ціни на роботи трохи нижче ринку.
Найгірший сервіс в місті!

Андрей
12 ноября 2023 в 21:41

Був на сервісі по заміні мастила. Паралельно попросив перевірити ходову бо є деякі зауваження які і хотів показати особисто, для цього попросив покликати мене коли дійдуть до діагностики, але мене ніхто не запросив. Повідомили що все в порядку, але оскільки у мене є зауваження, які я мав показати особисто, то вибачились що забули запросити, і кошти за діагностику не взяли. І запропонували записатись повторно, ну таке.
Але основне, що було неприємно, це коли я потім відкрив капот. Все було засрано якимись бризками, мабуть від якогось очисника. Вперше бачу таку неохайну роботу майстра. Прикро

Allo
12 ноября 2023 в 12:34

Дуже задоволений роботою СТО!
Хочу відзначити працівників автосервісу, а саме менеджера Андрія!
Зламалася в п'ятницю ввечері машина, привіз її і залишив, хлопцям знадобився день (а це СУБОТА) щоб вирішити питання!
Молодці

Антоніна
03 ноября 2023 в 9:58

Не рекомендую в розрізі саме тих послуг, які надавались по моєму авто! Проводилась профілактика панорамного даху (чистка дренажів) + хімчистка. Дренажі почистили ДОБРЕ, на підлогу вода текти перестала, але. Почав текти дах, що відправило зроблену за 2000 грн хімчистку за російським кораблем. Менеджер автосервісу відповіла, що це проблема авто і вони ні до чого! Рекомендовано було встановлення нової "панорами" за 80 тис. Грн!

Влад
31 октября 2023 в 15:09

Не вперше тут, заїжджав на діагностику та ТО, все круто, ввічливий та приємний персонал. Покращити можна тільки зону очікування і парковку, тому що не завжди легко можна забрати авто) Також Вайбер/Тг, та кнопка на сайті «перетелефонуйте мені» не працюють - ніхто не відповідає там та не перетелефонує, дзвоніть самі) Туалет протестив - чисто та зручно. Запах в клієнтській зоні та туалеті

Руслан
15 сентября 2023 в 18:36

Був на 2х сто і називали причини поломки на 30/35к грн, а хлопці насамперед запропонували зробити діагностику та знайшли проблему у кривій проводці.
За добу виправили проводку і одразу зробили щось.

Слава
29 августа 2023 в 22:52

Обратился с жалобой на масложор в отделение на ул. О. Тихого.
Мне зачем-то поменяли датчик масла, хотя на щупе и так был min.
Заявили, что щупа там быть не должно хотя по паспорту должен быть.
Компрессию не поршней не сделали, количества масла при сливе не замеряли.
Естественно это масложор никак не устранило и через 700 км поехал к ним снова с горящей масленой на панели.
Сделали эндоскопию и заявили, что залегли кольца поршней. Течи не обнаружили.
Просил прислать фото эндоскопии, кроме обещаний ничего не прислали.
Продали 2 бутылки масла по цене на 100грн дороже чем в эпицентре.
На тот момент согласился, т к. Не знал текущих цен, а в магазин ехать не было времени.

В итоге за 6900грн (не включая двух бутылок масла) мне поменяли датчик масла, датчик износа колодок (хоть это сделали),
эндоскопию без фото/видео и поделились информацией, что масло не протекает и что имеется залегание колец.

Резюме: зачем менять датчик когда он и так горел на панели и недостаток масла на лицо?
Через 1000км после последнего посещения на щупе показатель уровня масла на минимуме,
но индикатор уровня масла даже не загорелся, как раньше. Это еще хуже.
Кнопка mute мультимедии после последнего посещения перестала работать, а при нажатии компьютер говорит "Навигация не активирована".
Еще заявили, что MMI прошивка стоит для Q5, т. к. Меню уровня масла не активно.
Порят всякую чушь уверенным тоном, делают ненужные вещи.
Ни за что не хочу доверять авто этой шарашкиной конторе.

Віталій
12 августа 2023 в 13:15

Звернувся до сервісного центру з нелегкою проблемою. Автомобіль після попереднього (неякісного) ремонту вів себе, мʼяко кажучи, не дуже.
Мені зробили діагностику, і через пару днів я залишив автомобіль на ремонт (вирішення проблеми).
Весь процес ремонту мене тримали в курсі подій і етапів роботи!
Дякую всій команді, яка працювала над моїм автомобілем та менеджеру Катерині, яка весь час інформувала, та надавала різні варіанти вирішення питання. Однозначно рекомендую.

Иван
21 июля 2023 в 14:25

Обращался послежний раз сюда год назад. Если вы приезжаете с конкретной задачей, которая не требует диагностики (замена масла, фильтров, шиномонтаж) - эти ребята справятся с поставленной задачей. В случае, если вам нужно понять в чем проблема с автомобилем, особенно если дело касается электрики вам НЕ сюда. Починят одно, сломается другое. Электрик после своей работы оставил много следов своей кривой деятельности. (патрубки недокручены, интересные новые звуки из под капота). Как итог, поехал все исправлять на другое СТО.
Менеджера грамотные, приятные в разговоре, умеют найти подход и красиво обработать клиента, но советую ОЧЕНЬ внимательно читать наряд заказ:)
UPD. Поехал на другое СТО чтобы узнать причину металического стука из под капота после ремонта на VAG MASTER. Итог - недокрученный топливный фильтр, сломаны крепления интеркулера (фото), недокрученная защитка и патрубки. А менеджер Сергей меня уверял, что к появлению звука они не при чем и это "резинка", которую нужно менять (3500 грн). Так же обнаружены проблемы с исчезновением тосола, так как неграмотно снимали расширительный бачок. Вывод: менеджер Сергей - лгун, электрик - промолчу. Ни ногой сюда.

Maks
08 июля 2023 в 16:37

Хороший сервіс. Як і завжди усе впирається в комунікацію. Тому дякую менеджеру Катерині за професійне супроводження мого авто.

Александр
03 июля 2023 в 23:05

Доброго вечора.
С першого запису на діагностику і надалі сам ремонт, все сподобалось, сервіс на рівні, дуже класно що зразу в одному місці є сто, мийка, розвал і шиномонтаж дуже круто. Менеджер Андрій, добре проконсультував, було питання з установкою захисту треба було підігнати там, питання вирішили все супер. Можу рекомендувати.
Але ж чому 4 зірки, ціна на запчастини дуже завищена.
Якщо на сайленблоки і такі скажемо так не дорогі деталі, ціни не дуже відрізняються +- як у всіх, то потрібно було міняти 2 гранати, ціна за кожну з них 10 тис, в закупці вони 6200 знайшов і купив, на сайтах бачив 6800, тобто навіть якщо брати ціну інтернет магазину і відняти ціну з Сто вже переплата майже 200$ тільки з двох гранат, а це в наш час кошти не малі. Тому не знаю буде читати це менеджер чи власник, хотілося, щоб з ціноутворенням було трошки легше, не брати дві ціни зверху, а мати більш людські рамки.

Никита
17 июня 2023 в 22:19

Був 2 рази. 1й раз на заміні ступиці, все сподобалось. 2й раз дуже негативне враження, приїхав бо потік антифриз, зняти захист двигуна і побачити що потік радіатор це 400 грн за 15хв! Сказали щоб замінити потрібно розбирати весь перед, знімати бампер, інтеркулер, кондиціонер і тд, по роботі десь 2500грн. Відмовився і недаремно, на іншому сто зробили це просто знявши радіатор, і набагато дешевше. Далі коли віддали машину після діагностики побачив що забули поставити захист двигуна, повернувся, наче поставили, АЛЕ! З одної сторони прикріпили на кабельні стяжки які на ходу порвались і пластиковий захист провис з тієї сторони і протерся об асфальт. Просто супер сервіс!

Діана
20 апреля 2023 в 3:20

Замінили шарові опори тут і стойки, хлопці молодці, працюють оперативно.
Думаю що буду тут обслуговувати авто тепер
Сервіс гарний

Олександр
18 апреля 2023 в 7:39

Нужен был шиномонтаж, переобуть на дисках шины с балансировкой. Вопросов нет. По времени заняло минут 35, повезло, что когда приехал предыдущая машина готова была и я заехал через пару минут. Мои старые шины уложили в мои мешки и в багажник закинули. Цена очень конкурентная, 500 грн. За всё.

Роман
17 марта 2023 в 22:36

Дал Авто Ауди а 6 с7 которое было идеально в дороге, отдали Авто которая теперь сама едет в лево, никому не советую, развальщик тут криворукий, до этого была также тут ситуация приехал с течью тосола, мастер сказал тут вам менять дорогую запчасть помпа вроде называется, сколько стоит спрашиваю в неоригинале 20000 грн, я отказался сам думаю поеду на другое сто, в итоге через 10 мин подходит говорит у вас тут шланг ещё течёт тосола, я его быстро купил за 800 грн его поменяли и как оказалась проблема была только в нем, хотели развести но не получилось, да и отзывы здесь подож. Все накрученные, сами подумайте кто будет писать их в 5 или 4 утра, и текст полож написан по тупому как накрутка.

Алексей
14 апреля 2022 в 13:59

Понравилось, что тут все честно. Относятся к работе добросовестно, копейки лишней не возьмут, открыто расскажут обо всех этапах ремонта и порекомендуют, на что нужно обратить внимание в дальнейшем

Женя
09 апреля 2022 в 17:58

Отличная автомойка! Кажется, ребята здесь любят мою машину больше, чем я! Зона ожидания достаточно комфортная, оплата возможна картой по терминалу. Однозначно рекомендую:)

Добавить отзыв