UAOTZYV.COM

СТО Катрин

Адрес Київ, вулиця Вінстона Черчилля, 42 E
Метро Лісова 0.81км
Телефон +380 (63) 233-32-36
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт katrin-auto.kiev.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Кузовной ремонт, Автосервис
Оценка 3.4 65 отзывов
Похожие компании в категории
СТО Дарница 1 — вулиця Павла Усенка, 7Б, 9
ТОВ Сіті Франс Сервіс (Peugeot Citroen Service) — вулиця Азербайджанська, 25
СТО Альт-Стар Бориспольская — вулиця Бориспільська, 7

СТО Катрин отзывы

65
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктор
24 января 2024 в 20:30

Все сподобалось, зайвого не напарили, заміна задніх гальмівних колодок вийшла трохи дорого, але пішли на зустріч, зробили знижку. Пс. Думаю негативні відгуки пишуть конкуренти, зауважень немає!

Сергій
14 октября 2023 в 23:08

Перший раз потрапив в дане СТО випадково, сподобалось! Усунули проблему, не значну як виявилось, потім приїздив з конкретною проблемою і от тут почалась якась дичина, два рази заплатив за діагностику, два рази ремонтували поміняли багато деталей все нове і блищить, 30к віддав а спідометр як був мертвий так і лишився не працюючим. В "катрін" ні ногою.

Віра
06 октября 2023 в 12:13

Жахлива СТО! Не раджу нікому до них звертатися. Ремонт там необгрунтовано дорогий, неякісний і довгий по термінам.
Замінювала у них два пороги на своїй Чері Джагі. Після огляду авто озвучили одну ціну, а в ході ремонту ціну раптом необгрунтовано збільшили на 40%.
В акт по виконаним роботам виставили ціни на виконані роботи значно вищі, ніж ті, які вказані на сайті СТО у розділі 'Ціни" за ці ж самі роботи. Підсилювачі до порогів на моє авто вони придбали по одній ціні (мені була надана квитанція), але у прайс виставили за ці ж підсилювачі зовсім іншу ціну - вищу. На питання: "чому підсилювачі до порогів раптом збільшились у ціні? " мені відповіли: "у магазині ви хліб також із націнкою купуєте". Два пороги замінювали майже місяць, і це при тому, що пороги у них вже були (я сама придбала і доставила їх). Додатково вирішили поремонтувати мені непрацюючий поворотник у передній правій фарі, попредньо не запитавши на це у мене дозволу. Для ремонту однієї фари, чомусь знімали і розбирали одразу дві фари, і при цьому порвали ущільнювач на обох фарах. Знімали акумулятор і назад не встановили належним чином - він рухався. Після завершення усіх робіт, пов'язаних із заміною порогів - не закріпили кліпсами пластикову обшивку на пройомах обох задніх дверей.
У 2016 році приїздила на це СТО для планового ТО, також була проведена діагностика ходової. За результатами цієї діагностики мені озвучили дивні несправності і загальну суму ремонту ходової - 8 тис. Грн. Я засумнівалася в цій діагностиці, тому забрала свою автівку і поїхала на інше СТО для повторної діагностики ходової. На іншому СТО не побачили ніяких критичних проблем з ходовою і після цього я ще п'ять років проїздила без ніяких проблем з ходовою.
Обминайте десятою дорогою СТО "Катрін"!

Саша
22 сентября 2023 в 21:28

Обережно! Нарахували мені 15к за всяку дрібницю і ремонт рульової рейки, як сказав менеджер "скоріш за все буде менше", через день сума виросла до 35к. Я відмовивсь від ремонту рульової рейки. Через день телефонує менеджер і каже що акумулятор потребує заміну (Йому трохи більше місяця), потім виявилось що авто було 2 дні з увімкненим світлом і зажиганієм. Приїхав забирати авто, відкриваю двері, висить провід від дзеркала (з камерою), кажу а це так і треба? На що менеджер спитав " А як він має бути? ", тобто нічого дивного, поїхав він це ремонтувати, привозить, сідаю їхати відкриваю бардачок - ручка в руках, менеджер каже "то не ми", ну це пиз. Ць. Поїхали ремонтувати ручку. Після цього я виїхав з їхнього "СТО". Знаючи що вони лазили в ходову, боюсь тепер щоб не відпало щось критичне. Рекомендувати можу тільки росіянам, всім іншим - біжіть далі від цих майстрів.

Євгеній
22 сентября 2023 в 9:20

Звернувся на сто з проблемою витоку антифризу. Менеджер Ілля прийняв авто, на сервіси зробили діагностику течі антифризу, проблема виявилась в трубках егр, проблему ліквідували дуже швидко та якісно. Замінили трубки ЕГР, зробили ревізію дроссельної заслінки.
Роботу виконали оперативно та якісно, менеджер Ілля був постійно на звʼязку.
Роботою СТО цілком задоволений, рекомендую

Оксана
13 сентября 2023 в 1:51

Жахливий сервіс, віддавала своє авто і ціни мінялися кожного дня, майстри, якщо їх так можна назвати, рівня ПТУ. Знімають, ламають і навіть не кажуть про це, а я дізнаюся згодом. А коли кажу, що ви зламали, то це я сама винна і десь на іншому сто зламали. То не вони.
Не раджу!

Дмитрий
11 сентября 2023 в 4:01

Не одноразово обслуговувався в сервісі, все завжди по вищому стандарту. Роблять все швидко та якісно. Дякую - рекомендую

Артем
07 сентября 2023 в 6:18

Хочу залишити поганий відгук про дане СТО. Зохотіли тупо нагрітись на 39 000 грн. Заїхав з проблемою по системі охолодження двигуна, в мене на приборі показувало максимальну температуру двигуна, навіть після того як машина постояла цілу ніч то при старті стрілка всеодно лягала. По всім ознакам я розумів що це проблема з датчиком температури. Я звернувся в сервіс КАТРІН, там ці майстрюки після комп'ютерної діагностики заявили мені, що треба міняти корпус термостата з помпою, ремінь, прокладку, ущільнювач, антифриз. Плюс робота. І вийшла гарна сума. У мене одразу з'явилися сумніви і я відмовився від їхніх послуг. В іншому сервісі продивились авто виявили несправність двох датчиків і машина працює. Ціна обійшлася 3000 грн

Женя
06 сентября 2023 в 11:57

Дякую вам велике за відмінну роботу, докладний фото звіт та відмінний результат! У машині стало реально тихіше та комфортніше. Ціни на шумоізоляцію дуже прийнятні.

Andrii
29 августа 2023 в 19:35

Був тут після незначного дтп. Зробили наче норм та швидко. 1800 грн. За полірування та тампонування даних проблем. Наче трохи дорого, але може і ні.

Дима
29 августа 2023 в 11:16

Днями забрав машинку Тесла Модел 3 зі СТО, ВІДМІННО зробили.
1. Велике спасибі майстру Денису, який курирував ремонт машини. Уважний, шанобливий з гумором. І іншим майстрам, хлопці молодці.
2. Також дякую майстрам зі збирання та розбирання, дуже акуратно і педантично виконали роботи.
3. І майстрам з рихтування та фарбування. По проміжках виставлено просто супер, напевно на заводі так не було. Фарбу підібрали не відрізнити від оригінальної та якість фарбування відмінно.
Якщо все узагальнити, гарне СТО з адекватними цінами та професіоналами у своїй справі.

Михаил
07 августа 2023 в 6:13

Приїхав завчасно. Повідомив про це менеджера. Дочекався свого часу плюс 15 хвилин. Послуг не отримав. Поїхав. Сервіс першокласний.

Инна
15 июля 2023 в 15:09

Гарний сервіс, чудові спеціалісти, мега крутий керівник СТО. Дякую, обов'язково і далі буду користуватися вашими послугами.

Саша
28 июня 2023 в 1:02

Щиро дякуємо за швидке реагування на пошук та доставку скла, нещодавно авто попало під пару обстрілів, нажаль було втрачено чотири скла, але дякуючи вам одне скло вдалося знайти і замінити, разом ми сила та вперед до перемоги! Мазай.

Кирилл
05 мая 2022 в 0:32

Всё супер! Парни работают аккуратно, максимально внимательно, машину отдают всегда чистой, ценник адекватный, клиентов любят и ценят, приезжаю к ним как домой)

користувач
30 марта 2022 в 21:42

Ух-ты! Сколько хороших отзывов себе "напилили", а плохие отзывы мониторят и гугл не публикует (даже с разных аккаунтов). Висят просто в учётке.
Ребята, читайте отзывы не только тут. Большинство хороших отзывов куплено. Ставлю 4* ибо не опубликуется отзыв.

07.08.2021 приехала со своей Hyundai Elantra 2012 г. В. (не США) с жалобами, что пинается АКПП.
На СТО сделали диагностику АКПП и мастер, который проводил диагностику, постановил, что по компьютеру ошибка – датчик температуры показывает -5 градусов Цельсия и из-за этого она пинается. Надо просто поменять датчик и всё. Это делается без проблем, но надо датчик подождать. Подошел другой мастер и подтвердил эту проблему и способ решения, но посоветовал посмотреть и масло в АКПП.
Дополнительно попросила посмотреть состояние масла в АКПП и эту работу на подъемнике сделали уже другие мастера. Пока проверяли масло в АКПП мы с мужем отошли на полчаса. И в свободное время я посмотрела видео и почитала статью о том, как меняют датчик температуры АКПП в Elantra.
Возвращаемся, а нас ожидает уже кардинально противоположный диагноз, который трагически озвучивал менеджер (жаль, что не знаю как его зовут) :
1. Как уже оказалось, только датчик поменять НЕЛЬЗЯ. Он ИНТЕГРИРОВАН в АКПП (или гидротрансформатор. Не помню, что говорили) и необходим полный РЕМОНТ АКПП.
P. S. Тут я была в шоке. Видела, как меняют датчик на видео, а также про возможность замены мне говорили предыдущие мастера этого же СТО. Подозрительно.
2. Показали слитое в баночку черное масло с грязью и рассказывали, что это уже металлическая стружка, а значит в гидротрансформаторе начинают сыпаться его составляющие. Магнита у меня с собой не было, а на вид было сложно определить, что за грязь. Необходимо вскрытие и ремонт гидротрансформатора или на разборке купить и заменить.
Без полного разреза гидротрансформатора сказать что-то сложно, но резать надо и делать ремонт. Цена? Мне озвучили МИНИМУМ 1300 дол, это начальная цена.
Мой вопрос: Поможет ли замена масла?
Менеджер: ну тут шанс 30%. Надо полностью ремонтировать АКПП.
P. S. Судя по тому как менеджер навязывал и акцентировал внимание на «стружке» в масле, то у меня закрадывались сомнения. Вот так вот без установления проблемы и диагноза сразу ценник стал 1300 дол, а уж при ремонте, то и его бы умножили в два раза минимум.
По результатам дали акт, где указали: необходима замена датчика температуры (как? Он же интегрированный?), замена масла АКПП (но проблему это не решит), а так же при мне ручкой дописали РЕМОНТ АКПП. (почему ручкой дописывали? Не хотели официально на бланке печатать? Импровизация? Почему?)
Вышла со СТО с полной уверенностью, что девочку хотят развести) Скинула фото знакомому СТОшнику и мне сказали: приезжай, всё решим. И через неделю поехала на другое СТО.
Посмотрели, покатались, послушали, сделали диагностику. Диагноз:
1. Замена датчика температура (всё так же показывал -5). Вот чудо, да? Он не интегрирован в АКПП)
2. Для успокоения души: промывка гидротрансформатора и замена масла в АКПП.
Дополнительно попросила сделать полное ТО с заменой фильтров, масел и пр. (уже было чуть больше 8 тыс).
СКОЛЬКО обошлось? ЗА ВСЁ 4100 грн! И это вместе с диагностикой, заменой датчика и масла АКПП, промывкой И полным ТО.
4100 грн!
А не минимум 1300 дол. На СТО «Катрин» только за диагностику и проверку масла я заплатила 800 грн.
ПО ИТОГУ:
1. Масло и гидротрансформатор чистые. Без стружки и прочих примесей. Небольшой мул был на днище, но это вообще не проблема для такого возраста. Масло было темное, но не чёрное, и я попросила поменять его полностью.
С какой машины слили и показывали мне масло у Катрин?
2. Датчик меняется без проблем. И замена решила проблемы с пинками на все 100%.
После замены и ТО проехала уже почти 10 000 км и всё отлично. Ни пинка. Едет лучше, чем было раньше.

Николай
22 марта 2022 в 15:40

Заказал антикор днища - сделали отлично, позаботились о мелочах, которые в заказ не входили. Все понравилось

Сергей
19 февраля 2022 в 7:36

Пользуюсь услугами этого СТО уже второй раз. В этот раз ремонтировал бампер и капот. Работа была выполнена на высшем уровне. Машина выглядит даже лучше, чем была. Отдельное спасибо колористу Диме и менеджеру Станиславу. Рекомендую!

Александр
11 февраля 2022 в 15:04

Домовився на 16 годину, за пів години набрали і уточнили чи буду я. Загнавши авто до майстрів запропонували або присісти у них на диван, відійти у справах по закінченню могли набрати або бути біля авто.
Майстри всі видно що вміють робити свою справу. Я задоволений, був 14.12.2021 перший раз і тепер буду у них постійно. Ціни за роботу доступні. Особисто я рекомендую. Як недолік немає вивіски як заїхати з дороги їхав на угад

Артур
07 февраля 2022 в 20:37

Спасибо ребятам за регулировку водительской двери, все сделали быстро, качественно и за адекватную стоимость.

Добавить отзыв