UAOTZYV.COM

СТО BMW garage

Адрес Київ, Кільцева дорога, 12
Телефон +380 (95) 876-29-15
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
воскресенье09:00-15:00
Сайт zolotoygarage.com.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 4.1 46 отзывов
Ближайшие филиалы компании
СТО BMW Garage Racer — вулиця Волноваська, 4
BMW СТО ZOLOTOY GARAGE (Перемога) — Берестейський просп., 123
BMWGARAGE (Печерск) — Новопечерський провулок, 18
BMW СТО Garage Racer Петровка — просп. Степана Бандери, 21
Похожие компании в категории
Official distributor THULE in Ukraine — бул. Кольцова, 14Д
АТЛ Автосервіс — вулиця Симиренка, 36
Омега Сервіс — вулиця Бакуніна, 4

СТО BMW garage отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
31 января 2024 в 22:29

Робили технічний огляд машини перед покупкою, все сподобалося, хлопці професійно виконали всю роботу, дали повну розкладку машиною до дрібниць, усім рекомендую!

Сергей
24 декабря 2023 в 2:29

Гарні відгуки мабуць це створено працівниками бмв гараж, нічого там крім викачки грошей в цьому сервісі нема, надають послуги за неспівпозмірні кошти, і головною фішкою є те, що з з своїми запчастинами не обслуговуємо, а чому тому що накрутка на їхні запчастини це- 100%. Кожну запчастину елементарно перевірити по він коду авто і її вартість на тому ж свммому сайті Avto.pro, і там нажаль виявиться ціна в два рази менши чим в бмв гараж!

Сергей
24 декабря 2023 в 1:35

Не рекомендую дане сто нікому! Декілька разів звертався зі своїм авто і отримував захмарні рахунки! На запчастини накрутка відсотків під 100, і аналог запчастин продаю по ціні оригіналу! Зверніться для порівняння до офіційного дилера і виявиться, що там встановлюючи оригінал вийде по ціні одинаково, що на БМВ гараж з пропозицією лімфордера! А ціна на роботи то взагалі не обговорюється порівняно з офіційним дилером! Заїхав я на бмв гараж міняти мастило в АКпп, при цьому виявили, що еластична муфта на карданні має мікро тріщини, на що я погодився на її заміну! При цьому заміна мастила в акпп і заміна муфти здійснювалась одночасно, один майстер відкрутив пробки на літрових каністрах розмістивши їх під авто, а інший здійснював демонтаж муфти, що призводило до зтрушування пилу у відкриті ємкості з мастилом для акпп. На моє зауваження щодо цього відреагували, за що їм вдячний! Мастило замінили муфту поміняли, але на запитання з яким натягом закрутилась муфта ніхто не відповів і мабуть для майстрів бмв гараж мало для кого знайом, що таке динаметричний ключ, але мені пощастило і після закручування пневмо пістолетом вібрації по авто не відчувалось! Замінивши мастило в акпп та скинувши адаптацію моя коробка почала працювати як у тракторі! Кожне переключення супроводжувалось жахливими штовханнями особливо на нижчих передачах, на що мені майстри бмв гараж відповіли, що це норма і скоро все адаптується! Але нажаль ні! Приїхав я до них через 500 км з проханням перевірити роботу акпп, так вони відгукнулись перевірили і сказали що все норм! Але мене ця відповідь не влаштувала оскільки акпп після заміни мастила працює з дерганням і неадекватною роботою! Не дочекавшись допомоги майстрів я знайшов мануали по заміні мастила в акпп на свій авто, і виявилось, що рівень мастила вимірюється при температурному режимі 40-50 гр по Цельсію. Потім заїхав я до знайомого на сервіс підключив ПК до авто охолодили Акпп до необхідного температурного режиму і виявилось, що в акпп не вистачає мастила, доливши при цьому ще 700 мл мастила! Після цього проблем з акпп не було! Якщо хтось шукає якісне обслуговування свого бмв поміркуйте до якого сервісу вам потрібно звернутися! БМВ гараж для мене склав враження, що там більше інстаграмний маркетинг, а якість обслуговування це вже потім! Потім через два роки мав необхідність замінити передні поперечні ричаги, і так як я працював в центрі міста зважив на зручністьрозиіщення сто бмв гараж на Печерську, але мені запропонували ціну по заміні дорожче чим на офіційному дилері, хоча у них в пропозиції був лімфердер! Подумайте 10 разів перед тим як їхати до Пана Дениса, а саме власника бмв гараж, або пану Денису пропоную переглянути свої погляди на ціноутворення надання своїх послуг!

Den
09 ноября 2023 в 2:54

Якось забагато 2500 за послугу огляд перед купівлею. На руки нічого не видають, чекати всю інфу треба довго, хоч ти вже й наче оплатив. Простіше 2 діагностики зробити, а фарбу пропікати деінде. З ремонтом не довелося стикнутися.

Сергей
24 июля 2023 в 18:47

Дуже вдячний команді BMW Garage за швидке та якісне обслуговування мого авто! Тепер тільки до вас

Scrat
18 июля 2023 в 19:38

Були великі проблеми з пошуком електрика та діагностикою несправності. Або електрика немає, або ламаний софт не дозволяє виявити проблему. Звернувся сюди. Електрик з головою, обладнання та розумний час. 4 години та напівмертва машина на ходу. Кава смачна, обстановка доброзичлива, чисто, комфортно. Рекомендую.

Вадим
04 июля 2023 в 18:12

Доброго дня)
Хочу дати відгук про BMW Garage окружна)
Взяв у друга ф25. Він скаржився на стук з лівої сторони спереду. Їздив по сервісах, приговорили рейку і амортизатори передні.
Але я ж то знаю куди заїхати)
Механік Ярослав знайшов причину за 30секунд. Мертва шарова. Оперативно замовили, і замінили. Все зайняло приблизно годину. Сервіс Топ і команда ТОП

Юлия
24 мая 2023 в 3:42

Приємно мати діло з професіоналами своєї справи!
Полагодили авто швидко та якісно, 4 рази запропонували каву, також підмінне авто. Дякую!

Саша
15 октября 2021 в 18:57

Чуваки за два дня порешали с электроникой бэтмобиля как никто за 80 лет до этого. Все четенько, культурно и с боржоми в салоне. Возможно, зависит от суммы ремонта, но тачку бонусом помыли вплоть до мотора. Спасибо, ребята

користувач
10 октября 2021 в 9:58

Все сподобалося, заїжджали з поломкою на автомобілі BMW 118i, були проблеми з турбіною, пропадала тяга, світилася лампа перевірки двигуна. Заїхали на дилер, приговорили турбіну на заміну і частково проводку, виставили рахунок на 90тис грн, ми розвернулися і поїхали. Знайшли даний сервіс, приїхали на діагностику і пояснили ситуацію яка склалася з турбіною. За день виявили в чому проблема і поремонтували, на наступний - забрали автомобіль. Поки перший день катаємося, все добре, зауважень немає. Дуже сподобалося як працює сервіс, все швидко, оперативно і хороший зворотній зв‘язок

Илья
24 августа 2021 в 16:48

Второй раз ребята находят проблему, где другие известные BMW СТО “разводили руками” условно говоря. Так что рекомендую однозначно

Макс
19 августа 2021 в 16:08

Если заезжать так только максимум на окружную, на Печерском слабенькое. Крюковщина вообще уже молчу, за одно сделанное ТО куча ошибок, а думал сеть хорошая…: (разочарован…
без проблем, даже переписка есть и скрины с вашим сто

Гриша
14 августа 2021 в 9:20

Хочу выразить огромную благодарность команде. Огромное им спасибо, я остался очень доволен, сделали всё на высшем уровне. Всё рассказали что будут делать, всё подсказали. Полностью вымыли место ремонта, сделано очень качественно и щепетильно. Была замена стартера. Обслуживать свою машину буду только у них. Просто лучшие

Роман
11 августа 2021 в 19:15

Делал осмотр перед покупкой, остался доволен, уберегли меня от машины «в которой ничего не нужно делать»

Юрий
10 августа 2021 в 11:52

Отличное профильное СТО для BMW! Работу делают быстро и качественно, заранее можно рассчитать стоимость, наличие запчастей на складе ускоряет работы)

Роман
29 июля 2021 в 1:56

Очень компетентные мастера. Обратился с нестандартным вопросом по электронике, они разобрались и очень быстро устранили поломку!

Антон
28 июня 2021 в 11:47

Хорошие специалисты своего дела. Что мне понравилось больше всего - это то что при мне нескольким клиентам отказали в ремонте.
То есть если они берутся - они знают что они могут выполнить работу и это хорошо. Поскольку калечат машины именно специалисты которые берутся за работу которую не знают как выполнить и пробуют. Эти ребята машину не сломают, а это уже огромный плюс. Так же запчасти в наличии по адекватным ценам.

Саша
21 июня 2021 в 1:29

Приехали купить 2 фильтра, нам предложили сразу же сделать ТО, мы согласились, качеством и скоростью работы очень довольны. Приятно удивило, что всё было в наличии. Приемлемые цены. Рекомендуем.

Саша
13 июня 2021 в 18:36

Очень классный сервис, всегда гоняю именно сюда свою ласточку. Делают все очень качественно, быстро, всегда все на высшем уровне. Если надо, быстро найдут по месту запчасти, которых не хватает, вкусности и Кофе предложат, поддержат любую беседу и сопроводят это отличным настроением. В общем. Всем советую Золотого, именно на окружной, 12В! Залетайте все и вашу машинку обслужат по высшему разряду!
Спасибо за VIP сервис!

Александр
11 мая 2021 в 20:03

Хороший сервис, быстро и четко находят проблему и устраняют. Команда собрана талантливых людей которые не просто крутят гайки и понимают механику процессов, а ещё и чувствуют железо, если так можно описать! Поэтому и быстро решают поставленные задачи! Спасибо, Вам, кроме Вас мне вакуумные трубки никто не додумался поменять, хотя причина была такая простая и на видном месте!

Добавить отзыв