UAOTZYV.COM

СТО Автопан (филиал №2) отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Корольова, 11/1
Телефон +380 (98) 441-78-87
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-18:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт avtopan.ua
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Ремонт электрооборудования автомобилей, Ремонт и обслуживание автомобилей, Ремонт грузовых автомобилей
Оценка 4 33 отзыва
Похожие компании в категории
Авторынок Автоцентр Жуляны II — вулиця Садова, 70-110
Атлант-М Лепсе — бул. Вацлава Гавела, 4
Альден автосервис — бул. Вацлава Гавела, 10

СТО Автопан (филиал №2) на Академіка Корольова отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
13 мая 2024 в 11:18

Ввічливе, швидке та якісне обслуговування. Майстри - професіонали своєї справи, все залежить зробили швидко і якісно!

Андрей
06 января 2024 в 10:02

Чудовий сервіс. Приїхав на діагностику ходової «люфт-детектор, знайшли те що попередні сто навіть не бачили. Майстер Сергій супер-профі! Рекомендую!

Яна
02 января 2024 в 6:19

Швидка відповідь, якісний сервіс. Дякую.
І я дуже рада, що знайшла компанію, яка займається Renault саме в Києві, куди можна підїхати разом з авто, а не чекати доставку новою поштою з іншого міста.

Віталій
26 декабря 2023 в 9:03

Доброго дня. Я в захваті від сто. Все так чудово, що навіть не знаю як описати. Записався до автоелектрика на 9: 00, приїхав а мені відповідають, що там вже дві машини, а вашої в записі не має. Допомогти не може.

Евгений
13 декабря 2023 в 13:39

Дякую за допомогу сервісу Автопан! Машину перед виїздом привели до бойової готовності!
Окрема дяка майстру Валерію!

Алекс
12 ноября 2023 в 1:43

Сьогодні обслуговував свою KIA NIRO EV на люфт-детекторі. Враження цілком позитивні. Сергій-менеджер запропонував проїхатись разом, щоб почути ті скрипи, яких мені хотілось позбаватитись, другий Сергій, що на люфт-детекторі, уважно дослідив усі вузли ходової, зробив необхідні маніпуляції, надав необхідні рекомендації, а потім утрьох вирушили на контрольну поїздку, щоб переконатись, що проблему усунуто. Відчувався професійний інтерес і допитливість з їхнього боку, щоб знайти причину тих скрипів. Гадаю, що таке поєднання людського чинника і професійного обладнання завди, як і моєму випадку, приведе завжди до очикуваного позитивного результату. Рекомендую.

Олександр
06 июля 2023 в 10:24

Автосервіс на низькому рівні. За діагностику гальмівної системи взяли 365 грн. За ремонт і запчастини більше 6 тис. Грн. Авто Skoda Octavia Tour. Діагностика проведена візуальним оглядом без зняття коліс та інших деталей за 5 хвилин (довше заїжджали і піднімали на підйомник). Вердикт заміна передніх гальмівних дисків і колодок, хоча потрібно було проточити диски. В процесі заміни дисків виявилось що потрібно міняти і направляючі на супортах, яких у них не було. Також було прохання перевірити задні барабанні гальма, перевірили (. Після цієї перевірки почали клинити колодки і перестало крутитись колесо, сказали що потрібно замінити трос ручніка. Коли відпустили ручнік і приїхавши з сервісу знову заклинило колесо. Знявши колесо виявилось що ще і гвинтики якими кріпились барабани були пошкоджені та було неможливо їх відкрутити без слісарних робіт. (Повернувшись на сервіс черговий раз, залишив знову авто. Розібрали задні гальма, виявилась причина не у тросику а у важелі до якого кріпився трос, проблему знайшли і вирішили. Але історія на цьому не закінчилась. Почала провалюватись педаль гальм в русі, сказали що потрібно замінити головний гальмівний циліндр. Відмовився замінювати. Заїхав на інше СТО і за 15 хв. Вирішив проблему прокачавши гальма, було повітря в системі.
Висновок: СТО Автопан на Борщагівці НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Механіки не професійні, діагностику роблять похабно, запчастин немає в наявності. Ремонт затягнувся на три дні.

Геннадий
05 июля 2023 в 1:08

Найкращі рекомендації, зламався неподалік, (на виході зламалась полувісь, але були підозри і на коробку) допомогли з діагностикою в пятницю о 20: 00 та з транспортуванням авто безкоштовно до СТО, респект менеджеру Сергію і решті персоналу!

Саша
29 июня 2023 в 16:42

Користувався послугами компанії, а саме водневою очисткою двигуна. Все пройшло дуже оперативно та професійно. В результаті:

1. Витрати палива зменшились з 9,5-10 л до 7,5-8 л/100 км.
2. Машина стала "рєзвішою"
3. Зменшився шум від роботи двигуна

В цілому, дуже вдячний команді

Вова
12 июня 2023 в 8:43

Все швидко зробили. Персонал ввічливий. Працюють професіонали. Хлопці знають свою роботу! На другій передачі збільшилась тяга відчув відразу після виїзду на дорогу. Машина почала легше набирати швидкість після водневої очистки. VW CADDY 1.9 TDI. На цьому СТО допомагають ЗСУ і всім хто наближає нашу перемогу! Дякую Вам!

Роман
05 января 2023 в 15:52

Все класно і швидко зробили спочатку діагностика, ще й по акції, пояснили що треба робити що походить. По ціні нормально. Хлопцям дякую

Анна
04 февраля 2022 в 5:41

Делали диагностику двигателя перед покупкой авто, мастер как будто говорить не умеет, на любой вопрос он просто молчал. В итоге менеджер сказал, что с двигателем все в порядке, зато они нашли много других неполадок, которых по факту небыло, но им видимо очень нужна была работа и содрать с кого-то денег. А вот в двигателе оказалось потёк сальник коленвала и поддон. Узнали об этом на следующий день, когда поехали менять масло на другом сто. Больше меня там и рядом не будет и никому не советую, если вы конечно не хотите быть обманутыми не квалифицироваными мастерами. Как можно было на диагностике двигателя не заметить такой проблемы с двигателем.

Suspicious.Cloud.5
02 февраля 2022 в 4:06

Это лучшее СТО которое я нашел за 9 лет! Делал комплекс работ по авто. Менеджер Руслан провел подробные консультации по каждой работе, моторист Виталий за 20 минут провел ликбез по шатунно-поршневой группе, благодаря чему узнал больше чем за весь водительский стаж. Честно говоря, в шоке от такого подхода, так как привык уже к кугутам и жлобам на различных других СТО, которые в добавок еще пытаются на*бать на всем абсолютно. Здесь же, наоборот отговорили от проведения лишних затратных манипуляций, которые не нужны. Уровнем цен и обслуживания доволен. Раннее обслуживался на различных СТО: от "дяди Васи по знакомству" до официалов. Везде одна и та же ситуация: гоблины и жлобы, но тут реально сервис. Рекомендую

користувач
22 января 2022 в 15:35

Я являюсь постоянным клиентом СТО и ни разу об этом не пожалел. Профессиональный подход каждого сотрудника к своему делу, все работы проводились качественно и в срок. Не побоюсь назвать данное СТО лучшим, с кем мне приходилось работать. Работа поставлена на высшем уровне, в чём большая заслуга всего коллектива. Поставка запчастей и ремонт происходят чётко и в срок. В целом весь персонал — мастера, автомеханики— предоставляют спектр качественных услуг. Очень доволен. Рекомендую!

Андрій
15 января 2022 в 11:45

Про сам сервіс нічого не можу сказати бо не потрапив на нього. Оцінка 3 через дві речі - перше це те що на Гугл карті СТО позначене як відкрите у неділю, а на сайті і по факту неділя вихідний. Друге - онлайн форма зворотнього зв'язку приймає данні і повідомлення але ніхто не відповідає на запити, принаймні мені з минулої неділі так і не відповіли.

Александр
28 августа 2021 в 2:15

Низкое качество обслуживания. После ремонта автомобиля на более чем 60тыс грн. Потребовался ремонт отремонтированных частей через две недели. Своей вины автосервис не признает, выставили еще один счёт на 6тыс. Грн. Начали волноваться только после слов о плохом отзыве. Не рекомендую данное СТО.

Саша
13 августа 2021 в 2:30

Какого черта назначать время, а потом просто ждать в порядке живой очереди 2 часа? Приоритет для машин крупных клиентов похвален, но с таким успехом не растеряйте всех остальных клиентов.

Hugggy
23 июля 2021 в 4:17

Замінили масло з фільтром, та преварили гофру. Все зробили добре. Домовлявся за тиждень - прийняли точно по часу. Ціни середні. Єдиний мінус - в системі 3,75л, а 4л каністру віддали пусту: (айяйяй.

Женя
16 июля 2021 в 18:19

Отличное СТО, профессионалы своего дела, очень качественно работают и цены адекватные, отдельное спасибо менеджерам очень вежливые и всегда помогут в вашей проблеме.

користувач
13 июля 2021 в 21:00

Крайне не рекомендую данный сервис! Во первых ремонт ходовой выполнили очень плохо. Замена тормозных дисков закончилась для меня отказом тормозов. Во - вторых, взяли деньги как аванс за детали, прошло два месяца деталей нет, не смотря на регулярные напоминания все еще нет.

Добавить отзыв