UAOTZYV.COM

СТО Auto Master АвтоМастер

Адрес Київ, вулиця Волинська, 64
Телефон +380 (67) 490-28-78
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-18:00
Сайт auto-master.in.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Кузовной ремонт, Покраска автомобилей
Оценка 3.9 15 отзывов
Похожие компании в категории
Official distributor THULE in Ukraine — бул. Кольцова, 14Д
СТО Дизель на Соломенке — вулиця Івана Пулюя, 10

СТО Auto Master АвтоМастер отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
28 января 2024 в 12:25

Всім раджу цю станцію, майстри порадували якістю робіт, кваліфіковані працівники та приємні менеджери. Залишився дуже задоволений.

Константин
20 января 2024 в 1:59

Робили пороги на автомобілі Mitsubishi Outlander. Якістю робіт та строками виконання дуже задоволений. Майстри знають свою справу. Рекомендую

Aлла
08 января 2024 в 11:31

Приємна атмосфера. Адекватні ціни. Під час ремонту завжди були на зв'язку. Уточнювали деталі. Дуже дякую за виконану роботу.

Technikal
01 января 2024 в 14:54

Набрав, захотів записатися на антикор, огляд, тупо відмовили, сказавши що невідомо коли буде вільно і зайнято на два місяці вперед. Чи є сенс звертатися?

Дмитрий
01 января 2024 в 4:38

Не раджу категорично це сто роблять на. Дуже не якісно, ​​менеджер був не в собі в робочий час зустріли співробітників не в тверезому стані, результат роботи доповню на фото бампер новий приклеїли на герметик на нову напрямну рихтування відсутня у зв'язку з цим і все не стало на свої місця все натягнуто і не стоїть на своєму місці! Ціна за таку роботу завищена дуже сильно, на видачі авто сам шукав пластики та захисту до авто, які валялися по боксу, природно зібраним його було складно назвати, на свіжопофарбованих деталях є подряпини, на що звертав увагу до збірки, але ніхто нічого не зробив, абсорбер бампера не встановили. На збірці приїхав дивитися автомобіль а він лежить біля автомобіля на столі запитав чому не поставили відповідь убив ЗАБУВ ставлення до ремонту та складання автомобіля відсутня від слова зовсім з цього категорично не рекомендую дану станцію.

Игорь
21 сентября 2023 в 0:45

Залишав свй автомобіль на відновлення автомобіля з США Audi Q5 з фронтальним ударом передньої частини. Хлопці заздалегідь прорахували та замовили запчастини приїхав автомобіль його одразу взял в роботу та швидко демонтували дуже вдячний майстрам та менеджерам

Александр
18 сентября 2023 в 12:10

Робив фарбування бамперів та фарбування капота. Задоволений працюй та якістю фарбування та ціною. Дякую

Нина
11 сентября 2023 в 17:55

Привезла свій автомобіль Audi Q5 з USA відновили дуже якісно я дуже задоволена сервісом. Дуже вдячна майстрам за якісний ремонт, окрема подяка керівнику сервісу Віталію.

Стас
24 августа 2023 в 13:32

Мав необережність звернутись до данного СТО, з приводу полірування шести деталей кузова. Вартість полірування однієї деталі складає 800 гривень, тобто загальна 4 800. При отриманні автомобіля, він перебував у пилу начебто від полірування. Візуально визначити якість роботи було не можливо. Менеджер який, віддавав автомобіль повідомив, що його не можна мити три дні, щоб не змити поліроль. Після першого миття автомобіля, було виявлено, що навіть дрібні подряпини не усунуті на жодній з деталей. Не раджу витрачати ваш час та гроші.

Snizhana
24 августа 2023 в 1:23

Звернулась у сервіс Auto Master через подряпини на трьох крилах на авто, думала спочатку, що прийдеться фарбувати, але мені запропонували полірування. Результатом дуже задоволена, не очікувала, що полірування могло виправити ті дефекти. Також потрібне було полірування фар, що було зроблене ідеально. І окрема подяка за сервіс і оперативність: мені надсилали відео по кожній деталі, щойно її робили і уточнювали чи подобається результат. Впевнено можу порекомендувати Auto Master і скоріше за все, при необхідності знову піду до них.

Владимир
04 августа 2023 в 10:49

Фарбував на цьому сервісі двері на Ланосі, колір специфічний зазовський. Все зробили на відмінно. Перед покраскою надіслали підібраний колір для погодження. Звертаюсь вже вдруге та не сумніваюсь у результаті, який буде після фарбування. Також дякую Костянтину за можливість пригнати машину у вихідний день, так як незавжди є можливість пригнати її у робочий день. Завжди буду радити цей сервіс.

Ян
27 июля 2023 в 22:22

До чого поганий сервіс. Розлучення на бабки. Електрик просто нічого не вміє. Ціни завищені. Просто не кал конкретно. Вам не ремонт зроблять а заженуть вас у боргову яму. За словами менеджерів, що це все наслідок проблеми. Вони тупо розлучення

Максим
06 июля 2023 в 5:42

Хочу подякувати хлопцям за роботу! Автівку зробили дуже добре і саме головне за невеликий проміжок часу, також хотів би подякувати менеджерам СТО, за професійний підхід до роботи! Дуже хороші спеціалісти своєї справи! Всім рекомендую! Хлопці, ВЕЛИКЕ дякую Вам за допомогу)

Лидия
01 июля 2023 в 8:11

Хочу подякуювати Костянтину, за його клієнтоорієнтованість, уважність та професіоналізм.
Звернулась в СТО Auto Master у вихідний день з терміновою проблемою-витікання масла. Так як це був вихідний, то в час мого звернення СТО вже не працювало, але все ж мені не відмовили в допомозі. Не дивлячись на те що саме ця СТО з мережі не спеціалізується на проблемі з мастилом, Костянтин провів першочерговий огляд та діагностику авто, визначив можливу проблему та направив в інше відділення мережі, яке має відповідних спеціалістів. Під час роботи Костянтин був уважний та професійний, а також допоміг з питанням транспортування авто на іншу адресу.
Дуже дякую за проведену роботу та консультації!

Мария
22 апреля 2023 в 6:10

Необхідно було заполірувати крило, перефарбувати бампер через ушкодження і відполірувати тьмяний пластик фар. Виконали швидко, професійно, фарба ідеально попала в тон автомобіля. Рекомендую і однозначно звернуся знову

Добавить отзыв