UAOTZYV.COM

СТО АтлантАвто. Покраска авто, рихтовка, кузовной ремонт. Автопокраска

Адрес Київ, вулиця Княгині Інгігерди, 23 Б
Метро Чернігівська 2.8км
Телефон +380 (93) 240-07-07
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-15:00
Рубрики Кузовной ремонт автомобилей, Покраска автомобилей, Ремонт и реставрация автомобилей
Оценка 4.9 7 отзывов
Похожие компании в категории

СТО АтлантАвто. Покраска авто, рихтовка, кузовной ремонт. Автопокраска отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Павел
26 января 2024 в 22:37

Пишу відгук через 5 місяців після фарбування. Охоплюючи таким чином досвід співпраці та подальшої експлуатації. Фарбував тут свій Бьюїк - бампер, капот і декоративне обваження в коло. Малярку вибирав за рейтингом на Google картах.

Почати хочу з плюсів:
1. Перше, і одне з найважливіших для мене було, це підбір кольору. Тут все ідеально. Ні дати, ні взяти
2. Друге, не менш важливе, це якість складання та виставлення зазорів. Тут теж все зроблено добре. Особливо це розумію коли дивлюся на такі ж машини в інших власників з кривими зазорами, т. к. Форми справді складні.
3. Увага до дрібниць. Після того, як забрав машину, виявив, що дрібні кіцьки по всьому кузову були дбайливо підфарбовані
4. Комунікабельність. У принципі, коли виникали питання Віталій був на зв'язку. Сподобалася манера спілкування, все по суті та без відчуття, що тебе хочуть «нагріти»
5. Терміни. Хоча вони на тиждень затягнулися від планованих (тут зазначу, що і я не всі деталі відразу привіз), але в цілому всі подальші «естімейти» виконувались вчасно.

Але є й неприємні моменти:
1. Основний пункт - це сколи на передньому бампері. Так, я усвідомлюю що таке камінці і пісок на дорозі, і як вони впливають на ЛКП автомобіля на швидкості. Але вирішив додати цей пункт із кількох причин. Перша це розміри самих сколів, місцями вони сягають ~5мм у діаметрі, тобто. Власне фарба відпадає шматками (фото додається). Друга причина це досвід експлуатації попередньої машини (та сама марка і модель, але попереднього покоління), у якої теж був пофарбований бампер, така ж потужність, така ж манера водіння і навіть основні маршрути якими їздив ті ж самі. Різниця лише в тому, що на попередній машині сколів було не те, щоб менше, просто вони були іншого характеру – дрібні та у формі крапок. Ну і остання причина – це термін експлуатації. Такого масштабу відколи з'явилися менш як через півроку після фарбування і вже бампер виглядає не дуже естетично.
2. Другим пунктом зазначу вартість. Загалом це звичайні ціни у малярів не з гаражів. Але через те, що бампер у такому стані через 5 місяців, я не міг цього не відзначити. Оскільки такими темпами ще через 5 місяців його доведеться фарбувати, а це знову ж таки гроші

Підбиваючи підсумки, скажу, що намагався залишити максимально об'єктивний відгук, без бруду, звинувачень і по суті. Сам регулярно читаю відгуки перш ніж звернутися до тих, кому вони адресовані, тому розумію їхню важливість. А вже висновки нехай кожен робить собі сам. Всім миру!

Из дрыща в качка.
15 декабря 2023 в 13:04

Пригнав машину з Америки, звернувся по допомогу, щоб відремонтували і зробили все якісно. Результатом дуже задоволений, зробили за часом, як і домовлялися, все якісно. Дякую)

Саша
17 октября 2021 в 17:20

Обслуживаюсь на этом СТО, подход отличный а работа ещё лучше, проверил на своих личных машинах и клиентских, так как занимаюсь пригоном авто
Советую

Алексей
01 сентября 2021 в 17:02

Заказывал покраску крыльев, бампера, накладок. Цвет сложный бордовый. Пакраска и полировка на отлично. При этом удивили сроки и цена. У мастера золотые руки и ничего на потом не откладывает, занимался именно моим заказом.

Ольга
25 августа 2021 в 14:06

Ребята знают своё дело. Работой очень довольна. Получила дельные рекомендации и отличный результат. Очень рекомендую.

Миша
02 августа 2021 в 23:12

Спасибо ребятам, отпалировали грубокие царапины, не росчитывал что это возможно, думал нужно красить, но доверился, огромная благодарность

Валерия
15 июля 2021 в 3:20

Профи в своём деле. Рекомендую! Долго описывать что было сделано не буду, скажу лишь что придраться было не к чему)

Добавить отзыв