UAOTZYV.COM

STEK Ukraine Инновационные защитные пленки отзывы

Адрес Петропавлівська Борщагівка, просп. Леся Курбаса, 1б
Метро Святошин 2.98км
Телефон +380 (67) 400-15-03
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт stekautomotive.com.ua
Рубрики Оклеивание автомобиля плёнкой, Чистка и полировка автомобиля, Тонирование стекол
Оценка 4.8 39 отзывов
Похожие компании в категории
Autograph - Тонировка, оклейка авто. — вулиця Машинобудівна, 33
СТО 4x4 Off-Road Center — вулиця Олекси Тихого, 68б
мийка DS-Service / Детейлінг-центр STEK Center — 1B, Будівля чорного кольору з написом STEK, просп. Леся Курбаса

STEK Ukraine Инновационные защитные пленки на Леся Курбаса отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алла
06 февраля 2024 в 6:51

Не можу висловити свою вдячність команді детейлінг сервісу за бездоганну роботу! Мій автомобіль тепер виглядає як новий. Вони не лише ретельно вимили весь бруд, але й усунули подряпини.
Працівники сервісу були дуже привітні та професійні.
Дякую вам за ваш високий рівень обслуговування та відмінний результат! Обов'язково повернусь знову.

Олександр
24 января 2024 в 16:28

Захистив свою машину плівкою від СТЕК, щиро вдячний за таку роботу. За кордоном "добрі люди" спробували поцарапати чимось досить гострим двері. То ж плівка врятувала, прийняла на себе пошкодження і двері цілі, тільки плівку переклеїли.

Ростислав
24 декабря 2023 в 12:18

Звернувся до хлопців за захистом антигравійкою для Lexus RX350 все зробили за 2 дні. Були всі викройки для мого авто, тому результатом задоволений.
Через деякий час на дзеркала було пару нюансів, написав-приїхав все підправили.
Подяка Олександру, все пояснив, по ціні також все чітко, бонусом заклеїли пороги дали гарантію на плівку!

Виктор
23 октября 2023 в 0:46

Купив Hyundai Tucson (бу) і загнав до хлопців трішки освіжити його. Поклеїв, фари, зони під ручками, порожки. Також всю відполірували і покрили керамікою. Результатом дуже задоволений, зробили за 1 день все. Автомобіль став як новий, незважаючи на пробіг в 100к км. Рекомендую!

Дмитрий
18 октября 2023 в 3:56

Добридень. Дуже довго думав писати відгук чи ні. Але все ж таки вирішив написати. Загалом моя історія. Купив собі машину і вирішив заклеїти лобове скло бронеплівкою, щоб уникнути неприємних моментів на трасі. Але з нагоди не довелося перевіряти плівку, бо не виїжджав на трасу. Через пів року плівка полізла шматками, як швидко! Двічі їздив до хлопців, щоб зняти, не працювали, чому не відомо. Втретє зателефонував, домовився про зняття. Знімали довше, ніж обумовлено, довелося почекати на годину довше. Але це не проблема! А найцікавіше відкрилося після того, як зняли плівку, хлопець який відклеював, робив це маленькою залізною лопаткою, типу шпателя, і тепер у мене на лобовому склі подряпини! Тому не рекомендую цю фірму.

Алекс
05 мая 2023 в 9:41

Записався на перетяжку фар плівкою, чекав тиждень черги. Приїхав, віддав автомобіль, тільки через годину сказали, що не зможуть взятись за це через те, що на фарах тріщинки, хоча сама ця процедура в середньому займає годину загалом. По факту були тріщинки на лаку що можна було відполірувати. Склалось враження, що працюють виключно з новими автомобілями з салону все інше, де можуть бути складності не беруться. По факту змарнував свій час та переклеїв все в іншому місці без проблем.

Анэлия
03 мая 2023 в 4:32

Дізналася про хлопців від знайомих і поїхала заклеїти свій Nissan Juke. Пропонували в самому салоні поклеїти, але менеджер так внятно і не розповів чому вони повністю не можуть поклеїти бампер)
Тут по місцю вже дізналась, що бампер дуже складної форми і не кожні майстри можуть зробити його. Але в хлопців ніяких проблем не виникло і всю передню частину авто дуже якісно заклеїли)
Вже по місцю дізналась ще й про атермальну плівку і також зробила, сонце тепер не пече)

Алиса
16 марта 2022 в 10:39

Очень понравилось обслуживание!
Приятный персонал.
Оперативно приняли заказ.
Результатом довольна.
Ребята профессионалы своего дела.

Анастасия
07 марта 2022 в 13:24

Затонировали стёкла на моей шкодейке. Очень довольна сервисом и работой. Приятно иметь дело с такими хорошими и ответственными ребятами! Спасибо Вам! Когда надумаю оклеить авто пленкой, даже смотреть не буду ни на кого - сразу к Вам! ;)

Maksym
03 марта 2022 в 21:21

Немного затянул с отзывом но как раз прошло время и есть что сказать.
Был приятно удивлен сервисом который тут предоставили.
Все четко и максимально аккуратно. Отдавал им практичесски новую машину для тонировки и установки анти гравийной пленки. Все очень круто и мне очень понравилось. Александр встретил и проконсультировал по пленка. Все работы выполнены точно в срок.
Тонировкой и антигравийкой не нарадуюсь.
Спасибо!

serj43046721
22 февраля 2022 в 6:01

Из автосалона первым делом привезли машину в СТЕК на поклейку защитной плёнки.
Плёнкой закрыли самые уязвимые места (передний бампер, капот, фары, зеркала, часть крыши)
И сервис и поклейка на высшем уровне!
Спасибо.

Влад
13 февраля 2022 в 12:24

Чудовий сервіс. Чемні робітники. Якісні матеріали. Коштовно, але прогнозовано. Бо матеріали якісні.
В ремонтній зоні чисто. Запис працює як годинник. Рекомендації.

Иван
16 января 2022 в 1:24

Робив тонування для свого авто.
Роботу виконали якісно та швидко.
Повне тонування за 5 годин.
Результатом задоволений.

Роман
23 декабря 2021 в 21:04

Хотел оклеить авто прямо в салоне при покупке, насчитали какую-то нереальную сумму для оклейки. Далее обзванивая интернет обратился к этим ребятам, понравился подход, и цена приемлема что играла для меня не мало важную роль. Оклейкой своего автомобиля защитной пленкой я остался доволен в подарок оклеили полку бампера.

Николай
15 декабря 2021 в 10:29

Воспользовался услугой оклейки машин броне пленкой. Порадовал сервис и отношение ребят, отнеслись как к близким родственникам, что не может не радовать) Что касается качества работы, вопросов нету, очень щепетильно подошли к вопросу. Когда забирал машину все рассказали, показали, что было сделано и как правильно нужно ухаживать за лакокрасочным покрытием машины)

Виктор
12 декабря 2021 в 18:36

Честные и положительные ребята! Обклеил защитной пленкой свою машину в этой компании в 2020 году. Получил много бонусов). Грамотная консультация, множество полезных советов. Спустя год, на порогах плёнка слегка затерлась (незначительно) хорошо что пленка, а не краска). Я захотел переклеить, подобрали время и за пол часа все переклеили. Проверено на деле, Рекомендую! Спасибо

Євген
05 декабря 2021 в 17:06

Я ще не бачив щоб так професійно та якісно наклеювали захисну плівку на машину. Був вражений, звернувся просто наклеїти та із задоволенням спостерігав за роботою хлопців. Круто! Молодці!

Микола
29 ноября 2021 в 4:32

Сервіс на вищому рівні! Від роботи оператора на телефоні до майстрів. Вразила уважність до деталей, оперативність і якість роботи. Все дуже чітко, легко і з задоволенням!

Валентина
27 ноября 2021 в 23:05

Искали где защитить авто качественной пленкой на форуме рекомендовали эту компанию, после того как тут обратились понимаем, что не зря её рекомендуют. Менеджер Александр все рассказал, на приборе показал, как антигравийка работает в действии.

Орест
26 ноября 2021 в 23:31

Оклеював тут автомобіль бронеплівкою. Сподобалось відношення до клієнта, професійний підхід та якість матеріалів. Рекомендую 100%!

Добавить отзыв