UAOTZYV.COM

Спорт Лайф Фітнес-клуб

Адрес Київ, БЦ Сенатор, вулиця Князів Острозьких, 32/2
Метро Арсенальна 0.89км
Телефон +380 (44) 363-45-26
Часы работы
понедельник08:00-22:00
вторник08:00-22:00
среда08:00-22:00
четверг08:00-22:00
пятница08:00-22:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-20:00
Сайт sportlife.ua/uk/clubs/kiev/arsenalnaia
Рубрики Спортивный комплекс, Оздоровительный центр, Спортивный зал
Оценка 2.6 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Sport Life — вулиця Мечникова, 2а
Sport Life Дружбы Народов — БЦ IQ Business-Center, вулиця Болсуновська, 13-15
Sport Life Динамо — вулиця Михайла Грушевського, 3
Sport Life Протасів Яр — вулиця Миколи Грінченка, 2/1
Похожие компании в категории
Sport Life — вул. Льва Толстого, 57 БЦ 101 Tower
TSARSKY CITY RESORT / Царський — вулиця Старонаводницька, 13 б
CrossFit BANDA II АРЕНА — Новопечерський провулок, 5
Kiev Sport Club / Київ Спорт Клуб — бул. Миколи Міхновського, 5

Спорт Лайф Фітнес-клуб отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
31 января 2022 в 0:17

Купил абонемент на Арсенальной, не успел активировать- перенесли место работы на левый берег. Поменять адрес локальной карты нельзя. Звонят из службы поддержки-Александр хотим снова видеть Вас у нас- для Вас сетевой абонемент премиум- 13500. Ок, давайте доплачу локальную карту до этой цены- нет это акционная цена, Вам нужно доплатить 14000 до регулярной цены) Вы серьёзно- т. Е карта, которая куплена у Вас за 9000- можете выбросить, доплата дороже чем новый абонемент. Банальное жлобство)

V. Malishevskyi
15 ноября 2021 в 0:29

Переваги:
1. Чисто, компактно.
2. Мало людей вранці.
3. Лежать пояси для тяжкої атлетики. Ще б пояс для підтягування додати.

Недоліки:
1. Замініть нарешті малі шафи.
2. Немає нормального турніка.

Саша
13 ноября 2021 в 5:23

Клуб очень испортился.
Годовой абонемент стоит 20000 грн
- Тренажеры могут по несколько недель стоять с табличкой "На ремонте".
- Чистота в лучшем случае на 3 с минусом
- Тренеры очень противные и все "общение" сводится к тому, чтобы продать еще услуги

Оксана
30 сентября 2021 в 5:58

Сьогодні субота, час 13-14: 30. Заходжу в роздягальню, починаю переодягатися - заходить наступна відвідувачка і має сусідню шафку. Ні через одну, ні навпроти, ні в іншій із чотирьох! Секцій. А поряд. З одного боку маю стіну, з іншого сусідку. Поясніть: чому ми у форматі «преміум» у пустій роздягальні (зі мною було чотири дівчинки в залі всього- я запитала на рецепції») повинні штовхалися ліктями… така ж ситуація після тренування - знову сусідка, цього разу через 1 шафку у повністю пустій роздягальні. Я намагалася пояснити працівниці ресепшн, але здається вона не зрозуміла (просто перелякано вибачалася. Будь ласка, СПОРТЛАЙФ, перегляньте алгоритми розподілу шафок. Це так неважко і недорого, але суттєво підвищить рівень сервісу.

Sal
26 августа 2021 в 2:13

Маленький, але вдалий по розташуванню. Дуже чистий, гарно оснащені зали, попри невелику територію є всі необхідні для мене тренажери, шкода що немає басейну, але все інше класно.

Якщо хтось іде перший раз то може бути проблема із входом, адже спортзал в Бізнес центрі і вхід по перепусткам. Картка Спортлайф працює як перепустка на останніх від центрального входу турнікетах що позначені лого Спортлайф, просто треба прикласти до червоної точки і турнікет розійдеться. Окремо про ліфт - система ліфтів хоч і іниуітмвно зрозуміла - не розповсюджена, на табло зліва від входу до кабін лівтів треба натиснути поверх 2 (там спортзал) і система скаже яким ліфтом треба їхати.

Никита
30 апреля 2021 в 21:22

Очень рад посещать спорт лайф, и конкретно в этом отделении 24.02.2021 Общался с менеджерм Еленой, которая очень любезно мне помогла продлить абонимент, Но сегодня выяснилось что абонимент не продлён по какой-то необьяснимой причине, и мне пришлось общаться с менеджером Юлией, которая абсолютно не умеет общаться с клиентами, мало того что она совершенно меня не слушала и перебивала, я ни разу не услышал от неё на спасибо ни пожалуйста ни здравствуйте ни до свидания. Общалась в недопустимой манере и приказательном тоне.
Убедительная просьба научить менеджера Юлию вежливому, уважительному обращению с клиентами, либо предоставить ей позицию, на которой контактировать с клиентами не прийдётся.
Благодарю за внимание и понимание. С уважением, Никита Теленков.

Люба
11 апреля 2021 в 20:24

Берут с ночовковой робочих. Спать негде на лавках в роздевалках или если Ти полнее то на плитах на полу. И ето отпахав 16 часов за 400 гр. Ето издевательство над людьми.

Тарас
03 марта 2021 в 7:44

Зал не дуже відповідає класу. Наприклад звичайний спортлайф на Петрівці буде в рази приємнішим, ніж цей.

Правда не так жахливий сам зал, як сервіс. Менеджер по продажам Микола - це якась жесть, 2 рази з ним стикався і 2 рази куча нервів.

Історія 1: Вирішив я апгрейднути свою карту з Класік+б до люкса. Йшов я з цим наміром, в результаті так і не оформив, бо оплатити можна було тільки готівкою (20к готівкою таскати, серйозно?). Такий розклад мене не задовільнив і я подзвонив менеджеру з спортлайф Петрівка - і о чудо, там я оформив все швидко, картою та ще й зі скидкою.

Історія 2. Вирішив я подарувати люкс карту дівчині. Оформив все на сайті і вказав, що хочу забрати карту на Динамо. Мене набрав оператор, ми приємно поговорили і я попросив перенести карту з Динамо на Сенатор.

Через кілька хвилин мене набирає Микола, я вже й забув про нього на той момент, і каже що карточку зможе забрати дівчина або я в залі уже сьогодні. Ми домовляємося про годину і він каже, щоб по прибутті я набрав його на номер, з якого він дзвонить.

Карту вирішила забрати дівчина, а я мав підійти почекати її через кілька хвилин. Я приходжу, а вона вся на нервах. Чому? Бо карточки нема і Микола просто вибісив її. Далі йду розбиратись я, він мені починає розказувати басні, що для карточки спортлайф однієї айді карти недостатньо, треба ще папірчик про приписне, хоча по телефону згадати він про це не думав, як і оператор.

Далі я говорю, щоб карточку мені видали тут, нехай буде неробоча я розберусь. Карточку він мені дає, продовжуючи розказувати різні історії, які тільки виводять мене з себе.

Чуть не тікаю від нього, набираю оператора спортлайф в ми активуємо цю карту в телефонному режимі за 2-3 хвилини. Питаю оператор, про діч за приписне, він каже, що нічого не знає про це.

Тому моя порада, якщо вам серед менеджерів попав Микола - тікайте і не руйнуйте свої нерви, взагалі не розумію, чому його там тримають

kozzztya
03 января 2020 в 20:35

Почти везде вес в фунтах, нет тренажера для горизонтальной тяги. Общее ощущение что зал построили на "лишь бы был". Понял, почему нет разового абонемента, второй раз бы не пошел. Единственного менеджера на месте не оказалось.

Владимир
16 октября 2019 в 4:20

Часть тренажёров раздолбана, часть поломана. Администрации на это пофиг, ремонтировать никто не собирается. Для премиум клуба с ценой годового абонемента в 10тыс грн такое не допустимо. Сауны нет. Клуб не рекомендую.

Svet
07 октября 2019 в 20:57

Хожу в этот клуб много лет.
Всё нравится, кроме того, что у руководства клуба не получается заставить тренера Щербинину-Бринь Анастасию начинать и заканчивать групповые тренировки вовремя.
Тоже самое касается и индивидуальных тренировок у неё: как минимум 7 -15 минут оплаченного времени она крадёт у клиентов. Также Анастасия крайне агрессивна по отношению к посетителям.

Александр
16 декабря 2018 в 15:37

Доволі непогано, але трохи за тіснувато як в залі так і в роздягальні. Замало орбітреків-лише 3.

Олег
12 декабря 2018 в 3:11

Вранці Вас тупо може на пустити на парковку охоронець, мотивуючи це тим, що для клієнтів спортлайф "мєст нєт", що псує настрій на весь день і відбиває бажання приїжджати в цей спортклуб знову.

Женя
02 декабря 2018 в 13:02

Хороший спортзал. Удобный, уютный, немного людей. Но бассейна не хватает. Премиум, без никаких премиум услуг, помимо полотенца)

Саша
28 ноября 2018 в 0:06

Есть хорошие тренеры, но на этом хорошее заканчивается. Оборудование старое, нет половины необходимых тренажеров, все друг у друга на голове, залы групповых занятий всегда закрыты.

Андрей
22 ноября 2018 в 19:56

В бизнес центре холл как во дворце:)
Клуб новый. Цена по акции супер. Договор оформили быстро. Только нельзя через приват оплатить.

Настя
15 ноября 2018 в 19:01

Клуб позиционируется как премиум, но на самом деле это обычный спортлайф. Переплачиваете за меньше количество людей.
Из плюсов: не очень много людей.
Из минусов: неудобно расположенные тренажеры, нет бассейна, не все групповые занятия бесплатные.

Сергей
13 ноября 2018 в 18:55

Спортлайф держит свою марку. Сюда заходил, но не ходил. Узнавали с женой про акции. Мне неудобно. Персонал вышкаленный. Обслуживание на высоте.

Юрий
07 ноября 2018 в 9:34

Какие ж они там новые, если б. У. Завезли со штатов б. У. Все. Но удобное месторасположение. Могли бы сделать получше.

Саша
27 октября 2018 в 12:54

Неплохой клуб с точки зрения - позаниматься часок в тренажёрном зале до/после/в перерыве работы. Из недостатков - нет бассейна и банного комплекса. Из достоинств - новые тренажёры, отсутствие спортклубов подобного типа в данном микрорайоне.

Добавить отзыв