UAOTZYV.COM

Сосудистый хирург Флеболог Євгеній Піжовський

Адрес Київ, вулиця Андрія Верхогляда, 18
Метро Звіринецька 0.77км
Телефон +380 (98) 035-53-55
Часы работы
вторник09:00-19:00
четверг09:00-18:30
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
воскресенье10:00-16:00
Сайт pizhovskyi.com
Рубрики Сосудистый хирург, Врач
Оценка 5 22 отзыва
Похожие компании в категории
Флеболог Барабой Константин Викторович — Киев, ул. Казимира Малевича, 83, клиника Алеф МЕД
Семенів Петро Михайлович — вулиця Миколи Амосова, 6

Сосудистый хирург Флеболог Євгеній Піжовський отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
21 апреля 2022 в 2:19

Щиро дякую лікарю Піжовському Євгену та його крутій команді за проведення ЕВАК (лазерне видалення вен) зробили все швидко, якісно, професійно, весело та головне з турботою! До цього дуже боялася, але на консультації у Вас одразу страх розвіявся, я відчула спокій та впевненість в професіоналізмі. Ви не тільки кращий, флеболог, а ще й людина з великим серцем! Ви повернули моїм ніжкам красоту та здоров’я! ДЯКУЮ

Оля
08 марта 2022 в 0:19

Лучше доктора, в данной сфере, не найдёте!
Профессионал, Человек с большой буквы.
От всей души благодарю Вас, Пижовский Е. С, за доброту, терпение, отзывчивость, понимание и заботу, за Ваш нелёгкий труд! У Вас золотые руки

Саша
04 февраля 2022 в 7:49

Добрый вечер! Проходила лечения тромбофлебита у сосудистого хирурга Пижовского Евгения. Благодарна за внимательное отношение ко мне и лучшее лечение. После полугода, сделали операцию ЕВЛК операцию. Нас следующий день, побежала на работу, что радует, не лежала в стационаре несколько дней, носила компрессионные чулки, что обязательно после операции. И сейчас довольна как слон
Если есть вопросы, я всегда могу обратится и мне моментально ответят. Спасибо огромное. ️

Valja
02 ноября 2021 в 6:02

Все пройшло чудово. ЕВЛК було зроблено безболісно, так що мої переживання виявилися даремними. Дуже рада що зробила правильний вибір. Євгеній Сергійович не тільки як лікар відмінний, але ще як і людина також

Юлия
19 сентября 2021 в 3:52

Благодарна Евгению за консультацию. Профессионал своего дела. Всё доступно объяснил и дал хорошие рекомендации, также я получила исчерпывающие ответы на все свои вопросы. Очень довольна, что попала именно к вам. Могу смело рекомендовать!

Таня
30 августа 2021 в 1:46

Хочу висловити величезну подяку лікарю Євгенію Піжовському. Проводили склеротерапію, все пройшло безболісно, без жодного дискомфорту. Запорука успішного лікування-це довіра до лікаря та дотримання всіх його рекомендацій. Євгеній Піжовський це той самий лікар, якому з першої консультації я довірилась на 100% і жодного разу не було сумніву, що він все робить правильно! Дякую Вам за красу моїх ніжок!

Женя
19 августа 2021 в 6:52

Хочу висловити вдячність Євгену Сергійовичу за професіоналізм та вдало виконану роботу. Позитивні результати якої видно відразу після проведеної процедури.

Виктория
14 августа 2021 в 18:53

Замечательный подход! Чёткий понятный ответ на все поставленные вопросы! Всем очень довольна! Благодарю! Рекомендую!

Марина
09 августа 2021 в 13:37

Хотим вместе с мужем сказать огромное спасибо Евгению! Это доктор от Бога, профессионал своего дела, внимательный, доступно объясняет, шикарно сделал операцию, у него был очень запущенный варикоз на двух ногах. Результат отличный, рекомендуем уверенно всем своим друзьям

Любовь
08 августа 2021 в 7:13

Мій чоловік робив операцію на варикоз і дуже задоволений результатом Операція пройшла безболісно, лікар – професіонал своєї справи і клініка, в якій проходило лікування – на вищому рівні! Тільки слова подяки

Саша
20 апреля 2020 в 8:48

Месяц назад Пижовский Е. С. Сделал мне операцию по удалению Вен и я в тот же день смогла вернуться на работу! Все прошло очень быстро, безболезненно и, что важно, не выбило меня из нормальной жизни и рабочего графика. Следов от проведённой операции уже и не видно, а ненавистная синяя Вена ушла на всегда)
Спасибо хирургу!

Саша
03 апреля 2020 в 19:10

Отримала високо кваліфіковану консультацію від лікаря-флеболога Піжовського Євгена Сергійовича, та подальший план лікування з поясненням всіх можливих варіантів. Рекомендую.

Ирина
31 марта 2020 в 10:47

Нещодавно оперувалася у Євгена!
Все пройшло на вищому рівні: Євген- лікар з великої літери!
Професійний, особистий підхід до кожного пацієнта, людяність та турбота- це якості, які потребують багато лікарів! І все це я знайшла в одному лікарі!
Дякую Вам за безболісну операцію!
Перед прийомом «тремтіли» коліна. Боялася! Але лікар мене швидко заспокоїв і як не дивно, але тільки позитивні емоції залишилася в мене після операції! Адже, лікарні, це не найпозитивніше місце

Подруга порадила Євгена, як провідного флеболога! І я щиро вдячна долі, що потрапила саме в його руки!
Раджу всім!

Игорь
31 марта 2020 в 3:02

Проходив консультацію у флеболога Евгенія Піжовського. Лікар досвідчений, впевнено відвповів на всі хвилюючі запитання. Приємні ціни на послуги!

Елена
17 марта 2020 в 21:05

Доктор Евгений Пыжовский высоко квалифицированный сосудистый хирург, который вернул здоровье и красоту моей ножке. Очень радует, что в современной медицине есть молодые специалисты, которым можно спокойно доверять свое здоровье. Рекомендую.

Женя
10 марта 2020 в 9:50

Хочу подякувати судинному хірургу - флебологу
Євгену за його чудову роботу.
Звернувшись з проханням оглянути видиму венку яка мені особисто поверхнево після пологів не подобалась, а також судинні зірочки на деяких ділянках які також було добре помітно на моіх ніжках. Пройшовши консультацію я зрозуміла що не все так погано як я уявляла, почала лікування і була здивована все пройшло без болю, венку було видалено і болю я ніякого взагалі не відчула) а також була проведена склеротерапія!
Тому від себе особисто рекомендую, всим хто ще вагається) ви буде задоволені по завершенню роботи як я) Чудова людина і майстер своєї справи з високим професійним рівнем)

Роксолана
09 марта 2020 в 9:23

Дуже привітний, чітко відповідає на всі запитання стосовно методики лікування, якісні маніпуляції та результат, рекомендую!

Тарас
09 марта 2020 в 8:59

Оперував вени в Євгена Сергійовича, дуже задоволений результатом. Все швидко, безслідно та безболісно.

Алиса
03 марта 2020 в 4:31

Хочу подякувати Євгенію за його працю. Від самого початку при консультації я вже відчула спокій що я в надійних руках чудового лікаря! Дуже рекомендую, адже таких ввічливих та професійних лікарів мало! Надалі підтримуємо зв’язок та консультації.

Вікторія
24 февраля 2020 в 22:18

Моє величезне дякую лікарю. Була на консультації, після чого поетапно пролікувалася. Спочатку була маленька, зовсім безболісна операція, а згодом склеротерапія кількох судинних зірочок. Результат вражає! Рекомендую!

Добавить отзыв