UAOTZYV.COM

Solnex отзывы

Адрес Україна
Телефон +380 (44) 390-77-17    +380 (50) 527-88-79
Сайт solnex.com.ua
Рубрики Оптовая продажа предметов гигиены
Оценка 5 3 отзыва
Solnex — це український виробник антисептиків, що використовує сучасне високотехнологічне обладнення для створення дезінфікуючих засобів європейського рівня. Продукти і саме виробництво Solnex є екологічно безпечними і мають всю необхідну сертифікацію.

До продуктової лінійки Solnex входять: засоби для дезінфекції рук, поверхонь, інструментів, а також дезінфікуючі засоби на основі хлору. Ми виробляємо абсолютно все, що дезінфікує: від вологих серветок до антисептиків у промисловій тарі.

Якісна дезінфекція завжди була і буде на часі. Як в побуті, так і в роботі медичних установ і бізнесу. Ми виробляємо засоби під індивідуальні потреби замовника і вимоги кожної галузі. Співпрацюємо з медичними установами, б'юті-бізнесом, соціальними закладами, рітейлом тощо.

Звертайтеся до нас за вичерпною консультацією і робіть свій бізнес безпечним на всі 100!
Похожие компании в категории
Юниливер Украина ООО — Дегтярівська вул., 27
Інтердез — вулиця Нагірна, 27а

Solnex отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tata
28 ноября 2023 в 12:16

Засіб "Ванна кімната" від Solnex очистив все, з чи не впорались інші засоби. Тепер користуюсь тільки цим засобом. Душова кабіна, раковина, унітаз все стало білим, без нальоту від мила і води зі скважини. Дуже задоволена покупкою.

Ксения
30 августа 2022 в 14:57

Средство — агонь. Пробовала пока только линейку Блю Лайн, но качеством довольна. Буду заказывать ещё, спасибо

Зоя
10 августа 2022 в 18:21

Якщо дезінфікувати поверхні, то тільки засобом з лінійки Терра Лайн Плюс від Solnex. Більше року в нашій школі його використовуємо - жодних нарікань. Якісна дезінфекція за адекватну ціну!

Добавить отзыв