UAOTZYV.COM

SobiAuto / Підбір авто по всій Україні. Доставка авто із США. Будь-який бюджет. Гарантія

Адрес Київ, Кільцева дорога, 1В
Метро Теремки 1.56км
Телефон +380 (93) 415-00-03
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.sobiauto.com.ua
Рубрики Автоброкер, Продажа автомобилей
Оценка 4.8 76 отзывов
Похожие компании в категории
Автогарант СТО — вулиця Миколи Трублаїні, 37
Выкуп авто после дтп — вулиця Василя Касіяна, 2/1, кв. 9
Скупка Авто — вул. Академіка Заболотного, 130
CARS FROM WEST УКРАИНА / КАРСФРОМВЕСТ Киев — Коломийський провулок, 20

SobiAuto / Підбір авто по всій Україні. Доставка авто із США. Будь-який бюджет. Гарантія отзывы

76
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віта
30 апреля 2024 в 2:44

Співпраця з SobiAuto - одне задоволення
Я шукала елегантний та економічний автомобіль для щоденного використання. Приглянулась мені Audi A4 2010 року. Комплектація нормальна: парктроніки, ABS, круїз. Вартість дуже доступна, менеджер Сергій ще сторгував 500$
Рекомендую автопідбір)

Игорь
18 апреля 2024 в 3:29

Шукав надійне авто для роботи та особистих поїздок і собіавто допомогли мені знайти Mitsubishi Outlander Sport. Повний привіт, міцний, з просторим салоном та надійним двигуном 2.0 л. На СТО після діагностики повідомили, що капіталовкладень не потребує.
Дякую за професіоналізм та уважність до моїх потреб!

BOGDAN
07 марта 2024 в 23:46

Я став власником дуже крутого авто Mercedes W205 цешка на крутій комплектації з додатковими дисками та гумою. Не зважаючи, що машина 2015 року вона просто як нова. Німці вміють робити якісно. Вже місяць їжджу і просто насолоджуюсь. Дякую за підбір.

Едуард
27 февраля 2024 в 17:55

Впевнено рекомендую!
Звернувся до цієї компанію з проханням перевірити авто, яке я знайшов!
Хлопці швидко пробили по базі та дізналися що машина без проблем та штрафів. Після перегляду на сто було виявлено декілька недоліків по ходовій та помилка по одному парктроніку. Вторгували на ремонт та допомогли оформити. Компанія дійсно розбирається у своїй сфері!

Віка
15 февраля 2024 в 14:53

Ця компанія з автопідбору - моя знахідка! Легко, швидко, і, головне, надійно. Вони вирішують всі турботи щодо вибору та перевірки авто, залишаючи мені лише радість від нового транспортного. Рекомeндую

Іванка
01 января 2024 в 16:44

Сергій виявив вражаючий рівень уваги до деталей, враховуючи всі мої уподобання. Його рекомендації були не лише точними, а й підкріплені глибоким розумінням ринку автомобілів. Результат - ідеально підібране авто, що відповідає всім моїм очікуванням. Задоволений і вдячний за високий рівень сервісу та професіоналізм всієї команди підбору.

Анна
25 декабря 2023 в 13:55

Шукала собі електрокар, поки як другу машину. Око поклала на Honda eNS1, подобається цей сучасний дизайн. Дмитро підібрав класний варіант: шкіряний салон, клімат та круїз контроль, камери, велика сенсорна панель. Не машина, а мрія) Звертайтесь до Дмитра і вам таку красуню знайде)

Ірина
01 декабря 2023 в 15:47

Дякую вам! Ви найкращі. Знайшли те що було потрібно. Рівень сервісу ТОП
Дякую за швидку доставку

Матвій
24 ноября 2023 в 2:39

За рекомендацією друга звернувся до Олексія як до фахівця з підбору автомобіля. Потрібний мені був недорогий пікап в нормальному стані) Уявляв, як важко такий знайти, тому і звернувся до професіоналів.
Тиждень і я власник чорної Тойоти Тундра 2015 року) Машина класна, з невеликим пробігом, як для пікапа) Ні разу не пожалкував, що обрав sobiauto)

Дарина
20 ноября 2023 в 22:29

Не знаю, як би впоралася без Дмитра давно мріяла про червону тойоту короллу
Назбирала коштів і вирішила купувати, куди ще відкладати? ! Обовʼязково шукала з парктроніками!
Дмитро знайшов супер-варіант за 12400$ в максимальній комплектаціі Машина повністю обслугована, без проблем чи термінових ремонтів

Лида
12 ноября 2023 в 4:29

Моє перше авто і таке класне) Volkswagen Golf VI 2011 з панорамним дахом - це кайф) Парктроніки, круїз, підсвітка салону. Принципово шукала у білому кольорі і Сергій знайшов) Стан у машини чудовий, є деякі фарбовані елементи, але все як з заводу!
Збережіть свій час та нервові клітини! Звертайтесь до Сергія за пошуком машини-мрії!

MUSIC
10 ноября 2023 в 23:53

Висловлюю подяку команді Sobiauto за мій новий Nissan X-Trail! Перехід від седана до кросовера повністю виправдав мої очікування. Автомобіль, 2018 року випуску. Шукав транспортний засіб із пробігом до 80 тис, але знайшли ідеальний варіант із 56 тис.)
Автомобіль був ретельно перевірений перед тим, як я вирішив його придбати, і, справді, він знаходиться у відмінному стані!

sasha.august
05 октября 2023 в 21:30

Осталась максимально довольна всем процессом. Все прошло очень быстро и просто! Спустя неделю после обращения, я уже стояла возле своей машины! Я в восторге! Огромное спасибо)

Влад
22 августа 2023 в 14:57

Подобрали то что и хотел изначально! Нашли быстро по хорошей цене, сделали все проверки, пригнали в киев - помогли с быстрым оформлением. Остался доволен результатом. Рекомендую к сотрудничеству.

пользователь
10 августа 2023 в 13:43

Почитал отзывы в интернете про эту компанию, тоже решил обратится в поиске первой машины. Только получил права, опыта нет совсем, в машинах ничего не понимаю… Сергей и Дмитрий, сделали все чтобы обезопасить меня от плохой покупки. Помогли выбрать хороший вариант в моем скромном бюджете (5500$) дали советы по рекомендациям, скинули отчеты о проверке, пригнали в Черкассы и дали контакты в сервисном центре - за два часа получил номера. Очень доволен. Проверил на себе, могу рекомендовать. Вам окажут качественную услугу за адекватные деньги.

Сергей
09 августа 2023 в 21:40

Быстро/Качественно/Надежно. Порядочные люди, остаются на связи. Машиной очень доволен. Спасибо за доставку и помощь в оформлении

Саша
07 августа 2023 в 12:03

Сотрудничаю с sobiauto уже третий раз. И снова ребята сделали все быстро и качественно. Сервис улучшается с каждым годом, появилась доставка, возможность смотреть машину по всей Украине и тд… но конечно и выросли цены на услуги (Хотя понимаю, все как всегда у нас дорожает) Успехов

пользователь
15 июля 2023 в 19:46

Спасибо за подбор Mazda CX5. Каждый день катаемся и о Вас вспоминаем) Потрепали ребятам чуть нервов, мы капризные клиенты, но в итоге все остались довольны… Спасибо, будем продавать и покупать теперь через надежных и проверенных людей.

Светлана
12 июля 2023 в 7:37

Спасибо профессиональной команде экспертов Sobiauto. Все было сделано на высоком уровне. Подобрали хороший вариант. Все качественно проверили, скинули все отчеты, доставили через всю страну и помогли с оформлением. За весь пакет услуг пригон / подбор 500$ я считаю что это очень адекватная сумма. Машина в живую оказалась лучше чем на фото) Сделала ТО и катаюсь - радуюсь! Полезный сервис. Качество услуги на висом профессиональном уровне.

Женя
29 июня 2023 в 12:52

Очень благодарна Дмитрию за подбор своей первой машины. Сразу видно что это специалист который очень хорошо разбирается в машинах и в тонкостях авторынка в нашей стране. Спасибо за доставку и помощь в быстром оформлении. Вы лучшее)

Добавить отзыв