UAOTZYV.COM

SoBeauty КПІ - лазерна епіляція та косметологія

Адрес Київ, Берестейський просп., 26
Метро Політехнічний інститут 0.23км
Телефон +380 (67) 117-01-70
Часы работы 09:00-21:00
Сайт sobeauty.com.ua
Рубрики Лазерная эпиляция, Косметологическая клиника
Оценка 5 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

SoBeauty КПІ - лазерна епіляція та косметологія отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Даша
22 марта 2024 в 17:59

Дуже доброзичливі дівчата Адміністратор та спеціаліст найкращі? Дуже приємно знаходитись у студії, і лазерна епіляція пройшла без болісних відчуттів

Николь
08 февраля 2024 в 18:33

Обожнюю це місце, виходжу звідти завжди з посмішкою на обличчі! Всі адміністратори дуже привітні та ввічливі, завжди пропонують гарячий напій або ж водичку ну і без солодкого не залишать
Мій майстер Марина Гила справжній професіонал і дуже приємна людина?
Рекомендую завітати, ви не пошкодуєте

Анна
08 февраля 2024 в 1:47

Відвідую салон вже більше року і враження завжди найкращі. Спеціаліст- Марина дуже ввічлива і професійна, весела і уважна. Адміністратори завжди ввічливі і оптимістичні.
Дякую вам за вашу роботу ;)

Тетяна
05 февраля 2024 в 21:54

So Beauty однозначно лідери, але найвищої оцінки заслуговують експерти з лазерної епіляції
. Моя щира рекомендація - спеціаліст Марина на КПІ, разом з нею роблю практично всі зони, неймовірно уважний та професійний спеціаліст

Єлизавета
31 января 2024 в 14:21

Хочу порекомендувати дані клініку лазерної епіляції, адже тут лише професійні та навчені спеціалісти. Ходжу до Марини Гили і вона неймовірна і як спеціаліст, і як людина! Також на сеансі як на зустрічі з подругою, можна поговорити про все і ні про що!)
Раджу до Марини прийти!

Nataliia
28 января 2024 в 21:08

Була вже на 3-х процедурах лазерної епіляції в So Beauty, тому сміливо можу її рекомендувати. Процедура проходить практично безболісно, результат після також дуже тішить. Майстрині професійні та чуйні, розповідають про саму процедуру, очікуваний результат та цікавляться самопочуттям. Окрім цього, клініка має чат-бот у телеграмі, де можна зробити/перенести запис, оцінити роботу майстрині та адміністраторки, та поділитися враження в різний період після процедури. Підсумовуючи, приходьте в So Beauty

Valeriia
23 января 2024 в 4:06

Дуже приємна майстер Людмила. Підхід супер, процедура виконана дуже якісно. Рекомендую
Кава смачна, рекомендації отримала.

Liza_
21 января 2024 в 19:42

Найкраще місцеДуже задоволена салоном, дуже компетентний майстер Людмила Горячун, робить все якісно та безболісно. Докладно і зрозуміло все пояснює. Рекомендую. Адміністратори ввічливі, одразу пропонують вам чай, каву. Велике Вам дякую, за Вашу чудову роботу.

Елена
30 декабря 2023 в 1:37

Дуже хороший салон.
Приємно вражає професійність майстрів, адміністраторів помтожина на комфорт, затишок і турботливе ставлення до відвідувачів.
А головне відмінний результат після процедури.
Щиро рекомендую.

Олександра
27 ноября 2023 в 22:27

Обожнюю! Найкращий сервіс, найкращі спеціалісти. Спробувала раз і більше нікуди не хочу. Результат видно після першої ж процедури (в той час як в інших салонах і через три було таке собі). Сама постійно ходжу і всім дівчатам щиро рекомендую!

Bohdana
17 ноября 2023 в 23:02

Крута студія з відмінними спеціалістами! Затишно, комфортно, суперввічливо і любʼязно! Дівчата – справжні професіонали своєї справи, 10/10! Одним словом - РЕКОМЕНДУЮ!

Анна
28 октября 2023 в 21:59

Чудовий персонал Майстри своєї справи клієнтоорієнтованість на вищому рівні! Дівчатка молодці! Дякую Людмилі Горячун!

Ольга
20 октября 2023 в 23:51

Найкраща клініка лазерної епіляції Дуже затишна та комфортна. Спеціалісти та адміністратори чудові та мега-клієнторієнтовані Раджу всім - завжди супер

Алла
01 октября 2023 в 12:36

Рекомендую SoBeauty усім дівчатам з першого візиту я у Людмили. Г
Чудовий спеціаліст, яка виконує свою роботу на 100% та відповість на всі ваші питання
Також спеціаліст Марина, дівчата досвідчені та дуже приємні
Також адміністратори завжди пригостять вас смачним капучіно you are the best!

Ника
21 июля 2023 в 12:05

Дуже охайне та гарне місце з комфортними адміністратором та спеціалістом. Спеціаліст Людмила Горячун просто бусінка, дуже приємно з нею працювати. Клієнтоорієнтованість на вищому рівні. Щодо процедур поки все подобається, на пахвах бачу чудовий результат, ще записалася на гомілки, тож думаю що все буде кайфово.

Анастасія
06 июня 2023 в 2:11

Найкраща лазерна епіляція саме тут! Сервіс, результат, ціна-якість, подобається абсолютно все! Наймиліші, найпривітніші адміністратори, та мій найкращий майстер Марина Гила) Кожного разу виходжу з неймовірним настроєм, дякую)

Ольга
24 апреля 2023 в 14:16

З кожним візитом все більше і більше приємних вражень. У дівчаток відношення до клієнта дійсно на найвищому рівні. Я давно не почувала себе такою особливою, коли вся увага прикута до тебе, але вона не навʼязлива, комфортна.
Дівчатка (спеціаліст Людмила та адміністратор Каріна) знають свою справу на відмінно

Катерина
22 апреля 2023 в 12:59

Майстер Марина дуже досвідчена та професійна, все розповіла чітко і саму процедуру все пояснювала і відповідала на всі мої запитання, адміністратор теж дуже привітна та мила. Чому знімаю одні зірочку, то це за колцентр треба вам більше детально проводити з ними роботу, так як вони мене проконсультували по телефону і сказали одну із зон обличчя пройти кремом для дипідяції, в мене дуже почервоніла зона і в результаті ми не змогли зробити цю зону лазером, майстер теж здивувалась коли почула, що мене так проконсультували.

mir
11 апреля 2023 в 11:07

Дуже рекомендую дану клініку. Працюють на новітніх апаратах, дуже ввічліві, приємні дівчата.
Мій майстер Марина Гила. Компетентна, знає свою справу. На всі питання відповідає структуровано. Максимально уважна до процедури.
У мене низький больовий поріг, але мені не боляче! Результатом я дуже задоволена.
Рекомендую!

Ирусик
05 апреля 2023 в 0:50

Майстри чуткі та професіонали своєї справи.
спілкування надзвичайно ввічливе.
відчувала себе на хмаринці турботи

телеграм-бот зручний у користуванні

Добавить отзыв