UAOTZYV.COM

Smart Medical Center (Чернігівська) отзывы

Адрес Київ, просп. Леоніда Каденюка, 17В
Метро Чернігівська 1.03км
Телефон +380 (66) 588-70-13
Часы работы 07:30-21:00
Сайт smartmedicalcenter.ua
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Акушер-гинеколог, Терапевт, Медицинская лаборатория
Оценка 4 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
SMART MEDICAL CENTER (Либідська) — вулиця Джона Маккейна, 7-Б
Клиника Smart Medical Center — вулиця Левка Лук'яненка, 19
Похожие компании в категории
Медицинский центр.Медицинские справки — вулиця Юрія Шумського, 4А
Центр здоров'я жінки — Київський міський пологовий будинок №6, вулиця Інтернаціонального Легіону, 26А
Слуховые аппараты Starkey Киев Дарница — вулиця Андрія Малишка, 2
Поліклініка / ПолиКлиника — вулиця Привокзальна, 14

Smart Medical Center (Чернігівська) на Леоніда Каденюка отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Leila
30 января 2024 в 13:47

Подобається цей центр, так як адекватні врачі, супер сервіс (тільки тут відчувається якось реально, що ти не в масовій штампованій часній клініці, де на все все одно, аби продати, бо був вже негативний досвід в інших містах Києва) цілком лікуванням задоволена - швидко можна потрапити до лікаря

Вікторія
28 января 2024 в 17:36

Все чудово. Організація на високому рівні. Лікар-педіатр висококваліфікована, дуже уважна, дитина легко йде на контакт із лікарем!

Евелина
12 января 2024 в 2:58

Доброго вечора, ми не перший раз попадаємо до педіатра Бізякіної О. В. Доктор з великої букви, має гарний підхід до діток. Не назначає нічого зайвого. Рекомендую усім. Вам сподобається.

Аня
09 января 2024 в 1:15

Чудова клініка, ввічливі лікарі та милі адміністратори, все якісно та продумано, лікарю Кім, що робила аналіз крові треба дати медаль за дійсно «як комар вкусить» забор крові.
Дуже рекомендую клініку!

Маруся
08 января 2024 в 3:43

Неодноразово зверталася у цю клініку: до уролога, ендокринолога, гастроентеролога, мамолога. Сьогодні пішла до гінеколога і після цього клініка втратила мене як клієнта. Розраховувала на огляд лише на кріслі, оскільки я не маю скарг, зрештою і аналіз взяли, і УЗД без пояснення, чому це необхідно, адже при огляді на кріслі лікар сказала, що все добре. Заплатила удвічі більше, ніж розраховувала. Більше не повернуся у цю клініку.
Попередні рази такого не було і усі процедури, якщо і проводилися, то з чітким обгрунтуванням, нащо це треба.

Владимир
30 ноября 2023 в 23:27

Обгортка гарна, гроші за консультацію отримали, а обладнання немає. Малюнки лікаря на папірцях, не зовсім компетентно. Лікар Зайченко Віктор Іванович. Порадили звернутися до спеціалізованого закладу. Хочу теж таку клініку відкрити, а назва буде Гроші з повітря (що у перекладі означає Смарт Медікал Центр). І питання не у грошах, а у фаховості мед персоналу.

Николай
26 ноября 2023 в 6:08

Довго шукали таку клініку! Завітайте, самі все побачите. Але краще просто щоб попити кави)

Олеся
16 августа 2023 в 23:13

Клиника на высшем уровне. Очень профессиональный подход врачей. Всегда внимательные и приятные медсестры. Точные и своевременные анализы.

Саша
16 августа 2023 в 18:27

Маю дуже негативний досвід у цій клініці. На перший погляд дуже світла та приємна клініка, привітні дівчата на ресепшн, та на цьому плюси закінчуюються. Звернулась з проблемою та отримала не дуже коректне лікування, яке взагалі не допомогло, гору аналізів повторних які нічого не показували. По результату купа витрачених грошей та марного часу. Після чого звернувшись в іншу клініку, мою проблему вирішили дуже швидко та поставили чіткий діагноз. Тому дуже не рекомендую! (особливо гінеколога Літвінову, найгірший візит у цій сфері)

Елена
03 августа 2023 в 12:21

Клініка зручно розташована, привітні, як дівчата на рецепції, так і весь медичний персонал. Лікар Рогозіна М. М. Професіонал своєї справи, дуже уважна, дає розгорнуті відповіді на всі запитання, всі необхідні дослідження, включно з аналізом крові, можна зробити в той самий день, помірні ціни. Дуже приємні враження від візиту, рекомендую.

Женя
26 июля 2023 в 4:24

Лечил желудок зимой 2023 года, лечение прошло хорошо. Спасибо большое Мартовицькой Екатерине Викторовной, хороший врач гастроэнтеролог

Галина
15 июля 2023 в 3:56

Відвідую цей центр не вперше, була у відділеннях на Оболоні ще до війни та Чернігівській, вже під час війни. Незважаючи на важкі часи, якість обслуговування не змінилась. Швидко, чітко, професійно, без зайвих навʼязувань обстежень. Кол-центр блискавично вирішує всі питання, лікарі - професіонали, гарне нове обладнання, новинка для мене - координатор клініки, який зустрічає клієнтів, проводжає їх до потрібного кабінету, постійно ходить по території, слідкує і допомагає. Дуже задоволена, раджу

Саша
03 июля 2023 в 0:31

НИКОГДА больше не посещу вашу клинику!
Михайлова Анна Валериевна -врач гинеколог, проводил лечения на протяжении трех месяцев, я бы назвала это методом лечения проб и ошибок, но это здоровье.
Было назначено большое количество разных лекарств, которые в итоге не нужно было.
Таблетки от ВПЧ, вы серьезно?
Это уровень вашей клиники чтоб назначить таблетки от заболевания которое не лечится!
Биопсия шейки матки которая была проведена не правильно и понесла за собой последствие, и лечение на протяжении месяца.
И еще момент маленький ваши врачи зарабатывают от проданных услуг?
Почему ваш врач врал то что у вас нету вакцины Церварик в наличие? И вообще сказала что ее нету в Украине, а предложила вакцину которая в три раза дороже!
Но позвонив на вашу горячую линию, менеджер сказал что есть эта вакцина в каждой вашей клинике.
Как Вам после такого верить?
И верить в дальнейшие ваше лечение.
Очень жалко потраченного время, здоровье, и финансы!

НЕ СОВЕТУЮ ЭТУ КЛИНИКУ НИКОМУ!
Поберегите себя

Юлия
07 декабря 2021 в 16:21

Клініка сподобалась одразу як тільки прийшла. Адміністратори на рецепшен дуже приємні та уважні. Лікарі компетентні, призначили аналізи, які одразу здала і тут же призначили лікування. Сервіс та професіоналізм на високому рівні. Обовязково рекомендую звернутися.

Саша
20 ноября 2021 в 8:46

Отличный современный центр - теперь и на левом берегу. Вежливый персонал. Была на приеме у Офтальмолога Мухайдли Рабиа - доктор помог решить проблему с которой ранее мне не помогли в другом мед центре. Рекомендую)

Добавить отзыв