UAOTZYV.COM

Smart Mebel

Адрес Київ, вулиця Північно-Сирецька, 1
Телефон +380 (98) 592-80-89
Часы работы 10:00-19:00
Сайт smartmebel.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мебели для спальни, Производство мебели, Магазин кухонной мебели, Магазин матрасов
Оценка 4.5 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Шкафы-Кровати RUBIK — вулиця Північно-Сирецька, д.1
Похожие компании в категории
Магазин меблів К'Лен — вулиця Синьоозерна, 1/51
VAVILEN - Мебель для ванной комнаты — вулиця Стеценка, 30/4
Бронированные двери MIRDVEREI — вулиця Світлицького, 35
100 ДВЕРЕЙ - Межкомнатные и Входные двери — вулиця Данила Щербаківського, 37

Smart Mebel отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
24 января 2024 в 7:17

Якісні меблі, акуратне виконання. Щиро вдячний співробітникам компаніі
за лаконічне і приємне обслуговування замовлених меблів для своєї оселі

Світлана
17 января 2024 в 2:34

Залишились абсолютно задоволені від замовлення якісних і комфортних меблів у передпокій, ванну кімнату та на балкон.
ДУЖЕ вдячні компанії SMART MEBEL, бажаємо вам подальшого процвітання і благополуччя!

Катя
13 января 2024 в 23:48

На жаль, моєї кухні мрії так і не сталось. Два рази робились заміри, а по факту: майже всі розетки і доступи до комунікації були закриті, меблярам приходилось їх випилювати "на ходу", не враховані розміри техніки, не рівні фасади, щілини між шкафчиками, виступи там, де не повинно бути, проводи на освітлення у відкритому доступі. І це далеко не повний перелік. Так, частина, що було можливо, була виправлена, але результат - кухня розчарування.
Я, як жінка, яка не розуміється в нюансах меблювання, просила допомогти мені в цьому, і мені це пообіцяли, і тут знову результат - лідування процесу не було зі сторони виробника, постійні виправлення та дискомунікація.
До слова, замовлення було зроблене в кінці вересня, "кухня" була фінально поставлена на початку січня.
На жаль, комунікацію також потрібно "вигризати" і нагадувати про себе, що дуже не приємно.
Тому, на жаль, strongly NOT recommended, якщо не хочите як і я витрачати стільки часу на нерви.

p.s. Поставила не один бал лише через хлопців, що ставили кухню і намагались все поправити

Аня
10 ноября 2023 в 17:27

Хочу подякувати команді. Дуже вправні та досвідчені. Замовила диван, з матрацом та пеналом. Все вийшло чудово. Користуємось з задоволенням.

Elmira
25 августа 2023 в 8:29

Замовляла шафу-ліжко, сама кровать дуже якісна, механізм дуже зручний, скласти роскласти кровать по часу менше ніж заправити звичайне ліжко. Замовляла горизонтальне відкриття, і тому можу поверхню шафи (яка десь на рівні очей) використовувати як поличку. Також врахували, що у мене на тій стіні розетки, і для них зробили вирізи на задній панелі, так що вони залишились функціональними. Дуже зручно
Майстри швидко та чисто зібрали та установили шафу

Саша
23 августа 2023 в 20:15

Замовляли собі велику шафу в коридор, дитині шафу в кімнату, дуже сподобалось обслуговування, терміни виготовлення, дуже ввічливі співробітники!
Дуже вдячні! Рекомендую своїм знайомим!

Светлана
14 августа 2023 в 6:51

Компанія професіоналів. Дякую Олені за дизайн, уважність до наших бажань і корегування, навіть коли вже проєкт пішов у розробку. Вчасно і якісно. Монтаж теж на відмінно. Рекомендую!

Марина
31 июля 2023 в 19:12

Щиро вдячна усім співробітникам компанії, хто долучився до створення казково-чарівних меблів для моєї оселі та за здійснення моєї маленької дівчачої мрії. Два роки тому я випадково натрапила на позитивні відгуки в інтернеті і відтоді невпинно слідкувала за сторінкою в інстаграмі, бо вже тоді вирішила, що звичайне ліжко мені навряд чи захочеться мати. Це стильно, лаконічно, сучасно і головне, практично. Відтак у мене є кабінет і вітальня, які чарівним змахом руки перетворюються на дві окремі повноцінні спальні. Своїм рішенням я приголомшила всіх довкола, і себе в першу чергу. Справа в тому, що при своїх 50 кг, я була не впевнена, чи зможу я щовечора відкривати ліжко, чи доведеться спати на дивані. Щиро вдячна Антону та дівчатам із обох шоу-румів, які розвіяли мої занепокоєння. Весь фокус виявився у балансуванні і в перенесенні ваги тіла. З третьої спроби в мене вже добре виходило. Коли ж настав день встановлення меблів, я була найщасливішою людиною на цій планеті, бо у наш час великих випробувань дуже цінно мати ось такі приємні і досить рідні речі, ретельно продумані і створені відповідно до власних уподобань. Бажаю компанії процвітання і вдячних задоволених клієнтів.

Женя
23 июня 2023 в 21:44

Замовляла для діток ліжко з робочою зоною, дуже задоволена, а діти тепер перед всіма хизуються, що вона так крута і ще 3в1 (як діти кажуть)
На разі на черзі, додати шафу в спальну для дітей, тому надалі буду ще замовляти
Хочеться додати, що працювати з Татяною і Павлом було дуже приємно, все почули і запропонували варіанти як покращити мобільність кімнати, хлопці які встановлювали ліжко, зробили повну перестановку в кімнаті, зібрали ліжко, після себе все поароибирали і на білому ліжку не залишилось ні пятнищка
Ще раз велике дякую

Маша
30 мая 2023 в 22:23

Мали приємність працювати з компанією і залишилися дуже задоволені. Замовляли диван-шафа-ліжко все на вищому рівні індивідуальний підхід, чудовий підбір і якість матеріалів. Бригада монтажників теж на високому рівні: приїхали зі своїм, встановили і прибрали все після себе. Велике дякуємо Антону за роботу а також за підбір матрацу. Будемо замовляти і надалі адже компанія має безліч цікавинок. Дякую.

Alexandr Sergienko
30 мая 2022 в 23:29

Заказывали из Харькова. Были опасения на счет установки. Но компания предложила своих установщиков и они приехали вместе с мебелью. Все под ключ, установили за день, никаких нареканий. Из минусов - просверлили одно отверстие насквозь в другую комнату. Перестарались ребята но это один косяк, за который мы получили скидку. В остальном приятные ребята, хорошо поработали с нами во время проектировки + визуализация, все понравилось.

Саша
14 апреля 2022 в 7:53

Добрый день. Заказала в Смарт-мебели кровать-трансформер с диваном, изготовили в срок. Услугу доставки и сборки в г. Павлограде провели организованно. Довольны всем)

Zhanulka
24 марта 2022 в 21:17

Доставили в срок, оперативно собрали, за собой убрали. Компетентный менеджер Игорь. По всем вопросам проконсультировал и был всегда на связи. Молодцы.

София
21 марта 2022 в 16:56

Жахливе обслуговування. Чекаєш реквізити, цілий день і їх висилають після твого "дьоргання", мені крайньо неприємні люди, які обіцяють "зараз скину", а по факту після твого котрого нагадування- 8 годин. Це перебор, а ні я знайду інших зацікавлених осіб

Світлана
24 февраля 2022 в 3:46

Обслуговування просто Супер, дизайнер- менеджер Ігор все доступно пояснив, намалював та постійно був на зв'язку. Йому особисто велике Дякую!)
Є нюанси по обробці матеріалу, неякісне кромкування є сколи, не вистачало усіх комплектуючих за якими потрібно було їздити шукати по всьому місту, правда за них повернули гроші, а це незручності. За такі гроші потрібно виконувати якісніше роботу тут великий мінус.

Марина
22 февраля 2022 в 21:42

Спасибо огромное Елене за проект! Все компактно и красиво! Были учтены все наши «хотелки». Заказ был сделан более чем вовремя! В будущем планируем опять с вами работать)

Слава
22 декабря 2021 в 5:52

«Ми робимо меблі на замовлення, за вашими розмірами з матеріалами і наповненням на вибір» вказано на сайті.
по факту консультант в шоурумі пропонує виключно одну модель (мене цікавить ліжко-трансформер). Мені візуально сподобалась найдешевша модель і хотіла її дещо модифікувати, це неможливо. До того ж, як виявилось, дешева модель жахлива і краще її в жодному випадку не брати. А та одна що була запропонована, не сподобалась по фасаду, але і його змінити ніяк не можна:)
мотивацією до придбання ліжка була «всеодно до нас повернетесь», а не спробуємо щось запропонувати.

менеджер нічого не знав про мій бюджет. Якщо він зробив висновки про мою платоспроможність через те що я обрала найдешевшу модель, то він помилився.)
виготовлення за індивідуальним замовленням мені не запропонували, тут мабуть моя провина. Я мала ретельно все вивчити про механізми і одразу прийти з готовим рішенням, а не сподіватись на консультанта.

Владимир Наумовский
21 декабря 2021 в 11:34

Покупали мебель у этого магазина, заказ делали онлайн поскольку находимся в другом городе. Вначале очень сомневались, поскольку думали, что будут сложности со сборкой, а также ни разу не видели эту мебель вживую и не знали какого качества. Но скидки сделали своё дело. В итоге рискнули заказать: шкаф кровать смартбед и добавили в проект стеллажи с полками. Выбирали из тех цветов, что представлены на сайте. ВАЖНЫЙ МОМЕНТ (потому что у нас с этим возникли определенные недопонимания) матрас не входит в стоимости, мы решили, что не будем переть матрас с Киева и купили у нас в городе. Утвердили мы заказ, отправили всё в срок, на Новой почте проверяли всё досконально потому что опасались халатности, которую могли допустить при упаковке мебели, всё оказалось целым, без царапин, если честно меня это очень приятно удивило. И вот настал момент Х - установка. Наняли сборщиков, поскольку я сам не разбираюсь, что и как делать. Планировали заказывать монтаж от этой компании, но менеджер обьяснила, что есть смысл заказывать если бы у нас был большой и сложный монтаж с диваном и тд, сказали, что по инструкции всё быстро соберут. Собрали кровать за 3.5 часа, впринципе отлично, как для мебельщиков, которые ранее такое не устанавливали. Всё функционирует, читал на отзывы, что кровать тяжело открывается, не могу сказать такого о своей, жена вообще очень легко закрывает, но матрас мы специально выбирали не очень тяжелый. Конечный результат очень понравился, а особенно то, что не было сложностей в монтаже. Благодарю вашу компанию и особенно менеджера Дашу, которая позволила сэкономить деньги на монтаже от компании.

Ольга
21 декабря 2021 в 10:37

Кровать - чудо, особенно после 10 лет на раскладном диване. Осталась очень довольна. Антону и команде огромное спасибо за работу и отзывчивость.

Ксения
21 июня 2021 в 9:28

Первый раз виду такой сервис. Пришли в шоурум на Полярной, попросили показать мебель, но все три менеджера были увлечены своими задачами. Ушли, вернулись через 20 мин, а там вообще никого нет.

Добавить отзыв