UAOTZYV.COM

Slim Позняки Центр эстетической медицины, лазерной косметологии

Адрес Київ, вулиця Анни Ахматової, 35-А
Метро Позняки 1.18км
Телефон +380 (63) 594-95-95
Часы работы 10:00-21:00
Сайт slim.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Косметолог, Дерматолог, Уход за ногами, Гинеколог
Оценка 4.7 41 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Лазерхауз — вулиця Трускавецька, 10в
Горавски — Дніпровська набережна, 23
Элитный салон красоты Таис — вулиця Бориса Гмирі, 6
Золотой Хаммам — просп. Петра Григоренка, 39В

Slim Позняки Центр эстетической медицины, лазерной косметологии отзывы

41
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ganna
17 января 2024 в 3:17

Користуюся послугами Оксани (подолога) вже роки 2 і дуже задоволена результатом. Рекомендую!

Марина
04 января 2024 в 12:18

Широкий спектр послуг, адекватні ціни, висококваліфіковані фахівці, привітний персонал, чисто, охайно, ввічливо. Рекомендую!

Анастасия
01 ноября 2023 в 11:49

Була на багатьох «територіях краси» та масажу. Для мене важлива якість, професіоналізм, ставлення до клієнта та стан після. Точніше результат. І я завжди сюди повертаюся! Незрівнянний масаж обличчя, який робить Рита! Зараз повернулася, тому що результат дійсно очевидний) всі дуже дружні, атмосфера розташовує до відпочинку, який так потрібен всім особливо зараз! Все дуже стерильно! Висока якість! Ваш господар слухає і чує вас! Це дуже важливо. Ваш запит перевершить Ваші очікування! Також влітку ходила на антицелюлітний масаж до Рити та Богдана! Ну скажи вау! Нічого не кажи! Такі зміни за такий короткий проміжок часу! Спасибі всій команді! Бо ти незрівнянна з іншими! І знову я зараз проходжу курс масажу обличчя! Майстри піклуються, а це гідно поваги та подяки!

Ирина
27 октября 2023 в 13:06

Slim це любов з першого погляду!
Проходила особисто процедуру LPG масаж, антіцелюліиний, косметологію, та лазерну депіляцію!
Персонал дуже приємний і спеціалісти відкриті як свої!
Дякую!

Алина
27 октября 2023 в 0:26

Дуже гарний салон! Привітний персонал і майстри профі!
Особлива рекомендація-майстер-Подолог Оксана! Кращого мої нігті не бачили!)

Алевтина
26 октября 2023 в 1:28

Користуюся послугами салону Slim на Позняках майже рік. Все почалося з пошуку в інтернеті салону, який надає послуги з видалення папілом. Вибрала даний салон, ціна і обладнання були головними критеріями пошуку. Процедура була виконана швидко, професійно, дякуючи лікарю дерматологу-косметологу Лесі Мельник. З тих пір я постійний клієнт салону, чистка обличчя, лазерні процедури, в планах масаж), кажуть дуже професійний масажист. Раджу салон, чисто, новітнє обладнання, персонал- супер і завжди акції.

Ирина
22 октября 2023 в 14:51

Хочу залишити відгук про Центр лазерної косметології Slim на Позняках. Я звернулася до центру із проблемою грибкового ураження нігтя на нозі. Я дуже довго намагалася лікувати ніготь, випробувала різні методи, але, на жаль, не було жодного результату. На щастя, я дізналася про цей центр і потрапила до чудового фахівця Лесі Мельник. Дуже уважний і знаючий фахівець підібрала мені правильний метод лікування, що призвело до дуже гарного результату. Безмежно вдячна Лесі та центру Slim за допомогу. Із задоволенням усім рекомендую!

Дарья
21 октября 2023 в 18:49

Залишаю свій позитивний відгук про салон Slim на позняках. Дівчатка адміністратори завжди привітні, спеціалісти кваліфіковані та досвідчені! В салоні є кілька напрямків, вони спеціалізуються не тільки на масажах, а також на косметології та подології. Саме з нею ми досягли бажаних результатів! Від душі раджу)

Анна
06 октября 2023 в 9:06

Дуже хороший центр, персонал привітний та приємний, дуже задоволена. Ходжу до дерматолога та на масаж, завжди допоможуть з будь-якою проблемою. Все дуже подобається, дякую вам

Lyudmyla
04 октября 2023 в 23:45

Відвідувала центр Slim на Позняках. Залишилась задоволена обслуговуванням та якістю послуг. Привітний персонал, уважне ставлення. Рацінський Богдан дослуховується до побажань клієнта і гарний спеціаліст. Дуже вдячна Олесі Моїсеєвій за її кропітку та ювелірну роботу, фахівець вищого класу!

Саша
31 июля 2023 в 23:47

Очень нравится этот центр красоты. Все красиво, современные косметологические аппараты, адекватные цены на косметологию на Позняках. Советую всем

Женя
14 июля 2023 в 8:13

Удалял сосуды на крыльях носа. Появились очень большие вены красного и синего цвета в связи с тяжелой работой. Всего за 1 сеанс врач закрыла сосуды лазером, поэтому большое вам спасибо! Хороший центр, приятные администраторы, правда запретили пить кофе на ближайшие 2-3 дня и угостили вкусным чаем)

Женя
28 июня 2023 в 20:15

Удалил вросшый ноготь на большом пальце. Все было сделано очень акуратно, стирильно и не больно. Врач аккуратно распилила и вырезала ноготь, после чего зачистила апаратом и нанесла лекарство. Спасибо за комфорт и сервис.

Алеся
20 июня 2023 в 10:13

Дуже довго вибирала Центр лазерної медицини і свій вибір зупинила саме на Slim на Позняках і не пожаліла. Дуже приємний адміністратор, досвідчений та уважний косметолог Леся Мойсеева і відразу видно що на першому місці допомогти клієнтові, а не гроші. Хоча живу у Голосіївському районі, проте звертатися буду саме в цей Центр. Дякую.

Наталія
03 мая 2022 в 3:06

Вже роки 3 роблю у цьому салоні LPG масаж. Дуже подобається сервіс, надзвичайно приємні дівчата тут працюють, завжди привітні та ввічливі. Окрема дяка спеціалісту Анастасії, яка робить масаж.

Лада
02 апреля 2022 в 17:58

Делаю лазерную эпиляцию в центре Slim уже почти год. Сначала ездила на Оболонь, проживая на Осокорках, именно там был Александритовый лазер. Результат радует с каждым сеансом все больше. За 5 процедур ушло процентов 80% волос, думаю еще 2-3 и ноги будут идеальные. Спасибо руководству что купили такой лазер на Позняки. Спасибо Лесе Мельник.

Женя
27 марта 2022 в 2:15

Очень приветливые девочки, уютная атмосфера, уже не первый раз хожу на процедуры и все на высоком уровне, очень понравилась специалист Настя по аппаратнным процедурам. Желаю вам процветания и побольше клиентов

користувач
25 марта 2022 в 5:27

Центр “slim” для меня отличается достойным уровнем компетентности. Администраторы встречают с улыбкой, я всегда искренне верю, что меня ждали. Специалисты внимательно выслушают и предложат варианты, как и с помощью какой процедуры можно достичь желаемого результата. Я ДОВОЛЬНА. Я кайфую. Я рекомендую Центр «slim”.

Саша
23 марта 2022 в 23:59

Очень хороший центр, приветливый персонал, уютная атмосфера, индивидуальный подход к каждому клиенту. Здесь я прошла курс процедур по LPJ массажу для лица и тела у мастера Анастасии, результатом и самим процессом очень довольна. Мастер работает не шаблонно, а индивидуально под особенности клиента.
Всем советую! Останетесь довольны!

Мирослава
22 марта 2022 в 9:21

Попали к дерматологу в этот центр. Сначала смутил возраст врача, но когда врач Леся начала проводить консультацию, я поняла что врач очень опытный на свой возраст. Удалила бородавку на стопе, родинку и сосуды на крыльях носа. Спасибо за результат и заботу.

Добавить отзыв