UAOTZYV.COM

SKYCLINIC отзывы

Адрес Київ, вулиця Нивська, 4Г
Метро Нивки 0.32км
Телефон +380 (68) 270-20-20
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
Сайт skyclinic.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог
Оценка 4.8 71 отзыв
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Эстет-класс ООО — вулиця Юрія Глушка, 9А
Медистар — вулиця Джохара Дудаєва, 1

Стоматологическая клиника SKYCLINIC отзывы

71
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
21 мая 2024 в 2:15

Я хочу висловити свою щиру вдячність клініці "Скайклінік" за чудове ортодонтичне лікування, яке я отримав протягом понад двох років. Особливо хочу відзначити талановитого лікаря Анну Сергіївну, яка з неймовірною професійністю і турботою вела мій випадок викривлення зубів. Її увага до деталей і індивідуальний підхід до кожного пацієнта викликають захоплення.

Окремо хочу подякувати хірургу Нестору Особі, який провів видалення та імплантацію 6-го зуба. Його майстерність і впевненість у роботі дозволили мені пройти ці процедури безболісно та комфортно.

Я повністю задоволений результатом лікування і з чистим серцем рекомендую клініку "Скайклінік" всім, хто хоче виправити нерівні зуби. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, які піклуються про своїх пацієнтів і досягають чудових результатів. Дякую вам за мою нову посмішку!

Ганна
26 марта 2024 в 17:05

Лікувалась в Skyclinic і була вражена їх професійністю та відмінним сервісом. Окрема подяка лікарю Інні Олегівні за розгорнуту консультацію, детально складений план лікування та якісно виконану роботу. Також хочу подякувати хірургу Нестору Богдановичу за індивідуальний підхід та лояльність (так як я дуже боялась спочатку), ну і теж свою роботу він виконав на вищому рівні. Завдяки роботі цих лікарів я перестала боятись ходити до стоматологів:)

Vlada
19 января 2024 в 19:25

Все просто супер. Лікування пройшло легко та безболісно. Спершу я отримала гарну консультацію та вже тоді зрозуміла що в гарних, професійних руках. Анна Валентинівна просто золотце Добра, привітна та майстер своєї справи. Я дуже задоволена що потрапила сюди через поради. Усі гарні коментарі відповідають дійсності. Якщо ви ще наважуєтесь, це саме та клініка, куди варто йти

Larysa
13 января 2024 в 4:43

Рекомендую цю стоматологію. Молоді професійні лікарі. Анна Валентинівна та Микита Ігоревич дуже відповідально поставилися до моїх проблем і допомогли добре їх вирішити. А також це дуже привітні і чуйні люди, які завжди раді своїм пацієнтам. Дякую їм дуже!

Nataliia
11 декабря 2023 в 10:53

Вирівняти зуби - важке рішення, яке я відкладала півжиття. Дякуючи Анні Сергіївні всього за 1 рік без болю та страждань я отримала посмішку своєї мрії. Елайнери стали найкращим рішенням в моєму житті.
Нарешті Добі вільний, хазяїн подарував Добі рітейнери

Василий
10 декабря 2023 в 12:52

Відвідував три рази з лікуванням карієсу одного зуба. Після першого візиту почалося активне забиття їжі проміжку з внутрішньої сторони, чого не було до лікування. Записали на нову консультацію. Пояснив, що стало так не зручно забиватися, що навіть зубочисткую не дістати. Порадили діставати ниткою (тобто, завжди ходити з ниткою!). На переробці взяли ще гроші за анастезію. На питання адміністратора до лікаря - чи потрібен ще запис, лікар сказал ні! Хоча мої зуби потребують ще багато лікування. По факту вининули з кніники! На справді, дуже притворне ставлення, що приховує надмірну експлуатацію працівників. У два останніх візити лікар була відверто хвора. Ця стоматологія відверто робить ставку на приємний сервіс і заробіток. Навантажуючи і так перевантажений персонал думати у бік притворства, а не виконання якісних робіт. Залишився дуже не впевненим у якості роботи. І, звісно, смішна бізнес модель з нав'язчивим ставленням про новий запис і знижки вже не першому візити. Відчуття наче ти на АЗК чи у Макдональдс. Якщо таке бачення, що люди такі тупі, то слід йти далі - хай працівники вже продають продукти харчування, цукерки, шоколадки і бажано те ще шкідливо для зубів. Це буде взагалі ідеальний бізнес!

Алекс
19 ноября 2023 в 6:38

Все супер!
Рекомендую клініку!
Лікар-ортодонт професіонал своєї справи і приємна людина!
Команда клініки завжди на зв’язку і допоможе вирішити питання оперативно:)

Однозначно рекомендую!

Andy
17 октября 2023 в 9:23

Враження від клініки лише позитивні! Дуже професійна команда, завжди привітний персонал, зручне розташування клініки! Особлива подяка Мартинчук Анні Сергіївні за професійну роботу, приємне спілкування й неперевершений результат!

Саша
31 июля 2023 в 12:21

Щиро вдячний Skyclinik, а особливо Миронюк Вероніці Вікторівній за її професіоналізм. Надзвичайно швидкий, уважний, приємний лікар. Про все попереджує, що важливо для мене. Йшов з величезним страхом, а вийшов з приємною масою задоволення після проведеного лікування. Всім рекомендую!

Саша
02 июля 2023 в 0:07

Моє перше знайомство зі SKYCLINIC було дуже приємним. Лікарка-терапевт Оксана Євгеніївна дуже уважна, обережна і небайдужа. Дякую за швидку та безболісну допомогу!

Женя
26 июня 2023 в 8:12

Чудова клініка з дуже привітним і доброзичливим персоналом! Вероніка Вікторівна провела безболісно чистку. Для себе отримала масу рекомендації стосовно подальшого догляду, профілактики і лікування. Дуже задоволена візитом. Щиро дякую! Буду рекомендувати рідним і друзям ️

Irina
13 июня 2023 в 22:03

В клинике Скайклиник прошла 2-х этапное лечение пародонтита у врача Вероники Миронюк. Врач очень внимательная и грамотная, своей работой вызывает бесконечное доверие. Если нужен пародонтолог, то только Вероника. Девочки на ресепшен работают безупречно. Рекомендую.

Женя
09 апреля 2022 в 11:55

Дуже дякую стоматології SKYCLINIC за професійне та якісне надання послуг. Особливо Лінді Ігорівні та її асистенту, за швидке, безболісне та якісне лікування. Рекомендую!

Тетяна
08 апреля 2022 в 9:27

Дуже рада, що для вирішення своїх проблем обрала саме цю клініку. Лікувалась у Інни Олегівни, чудовий спеціаліст, уважно і педантично виконує роботу, завжди готова відповісти на всі питання. Лікар разом з асистентом працюють впевнено, розмірено, всі етапи лікування проходили для мене максимально комфортно. Також дуже сподобалась вся комунікація, очевидно, що пріорітетом є комфорт і здоров'я пацієнтів. Загалом, мої очікування були перевершені, однозначно буду рекомендувати цю клініку знайомим і рідним.

Марина
14 марта 2022 в 12:34

Клиника с высочайшим сервисом и подходом к клиенту, за время лечения (у ортодонта Мартынчук Анны Сергеевны) было не мало ситуации, когда можно было меня как пациента не принять, но это не про эту клинику, всегда находили выход из моих ситуаций, спасибо Вам огромное ️
Естественно врачу отдельное спасибо за профессионализм и доступное объяснение всего лечения.
Рекомендую!

користувач
12 марта 2022 в 11:59

Адміністратор швидко спланувала візит на прийом та підібрала час. Терапевт Волкова Інна Олегівна надала першу медичну допомогу і провела консультацію з подальшими діями. Миронюк Вероніка Вікторівна зробила чистку та навчила правильній домашній гігієні
В клініці чисто, просторо, комфортно перебувати.

Саша
06 марта 2022 в 21:36

Очень внимательный и профессиональный персонал. Сделали чистку, показали "до" и "после", рассказали об особенностях ухода практически за каждым зубом!

Женя
02 марта 2022 в 18:29

Швидко, без зайвих затрат часу, інформативно - на усі питання були надані відповіді. Якісно, відсутній дискомфорт під час проходження лікування. Персонал привітний, лікарі, особливо Вероніка Вікторіна та Інна Олегівна, вищого класу. План лікування - без зайвих витрат, все по ділу.
Залишились виключно приємні враження.

Саша
23 января 2022 в 22:29

Доброго дня!
Я пацієнт Анни Сергіївни, дуже задоволена роботою. Це лікар-ортодонт, який не боїться роботи з неправильним прикусом, нерівними зубами… при можливості пропонує альтернативні методи лікування, допомагає посміхнутись світу на всі 32 рівненькі зуба

Дмитрий
14 января 2022 в 14:42

Очень качественное и профессиональное обслуживание. Врач абсолютно безболезненно и просто вырвал зуб мудрости, все прошло без каких либо осложнений. Выражаю благодарность Виталию Александровичу и его команде. Спасибо!

Добавить отзыв