UAOTZYV.COM

СІТ Сек’юриті

Адрес Київ, вул. Івана Дзюби, 11
Телефон +380 (44) 596-48-12
Часы работы
понедельник07:00-20:00
вторник07:00-20:00
среда07:00-20:00
четверг07:00-20:00
пятница07:00-20:00
Сайт cit.net.ua
Рубрики Служба охраны, Офис компании
Оценка 4.3 25 отзывов
Похожие компании в категории
Служба безпеки Статус — бул. Вацлава Гавела, 4
ПАРТНЕР — вулиця Пост-Волинська, 5
Охоронне агентство Тамерлан — вулиця Чистяківська, 20
Варта-Домофон — Відрадний просп., 95г, оф, 310

СІТ Сек’юриті отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
16 ноября 2023 в 12:54

Вже не перший раз користуюсь послугами перевезення цінностей. Хочу сказати, що персонал працює чітко та злагоджено. Домовились на визначений час та місце, інкасатори завжди на місці без запізнень (для мене це дуже важливо, беручи до уваги специфіку моєї роботи), чемні, міцні та добре екіпіровані. Рекомендую дану компанію.

Тетяна
16 ноября 2023 в 12:34

Пишу відгук про СІТ тому, що їх менеджер попросив написати відгук і оцінити їх роботу. Я рахую, що це нормально, коли надавачі послуг просят оцінити їх роботу. Ну що ж, поїхали. Працюємо з компанією вже не один рік по всій Україні. В першу чергу хотіла б відмітити і акцентувати увагу на їх системі інкасації, як вони називають її "Інкасація в смартфоні". Це дійсно чудо-інкасація, для наших касирів така інкасація - це дуже зручно і швидко. Не потрібно друкувати або виписувати під копірку супровідні документи до грошей, так як приходилось це робити, коли нас інкасув Ощадбанк. Інкасатора завжди можно ідентифікувати за допомогою смартфона, що виключає передачу грошей "переодягненому інкасатору", автомномна система працює в любих умовах: без світла, без інтернету, мені не потрібно забезпечувати свої касирів компютерами, принтерами для друку супровідних касових ордерів з QR-кодом, не потрібні пос термінали (як в Приватбанку), інкасатори СІТ всі процедури виконують самі на власному обладнанні. Це дуже класно! Що стосується працівників, ну тут люди різні бувають, але в більшості своїй ввічливі і привітливі хлопці, гарно одіті у форменний одяг з електронними посвідченнями. В колцентр завжди дозвонитись можна в любий час, і по телефону і через месенджер. Окрему подяку хочу написати їх головному менеджеру Черемошкіну Олексію, завжди на зв'язку, завжди дуже швидко вирішує всі питання. Якщо керівництво фірми прочитає цей відгук, прошу Олексія заохотити. Недоліки теж є, бувають запізнення на мої торгові точки, пояснюють погіршенням трафіка, пробками. Тут головне те, що до них можна дозвонитись і з'ясувати де інкасатори. З досвіду роботи хочу сказати, що після 18.00 до інкасаторів банків дозвониться не реально, можно по пів часа сидіти на телефоні і слухати робота Еву), або взагалі ніхто слухалку не бере. Всім інкасаторам СІТ великий привіт, тримайте свою марку і в подальшому, бажаю всім міцного здоров'я і перемоги. Слава Україні!

Ольга
16 ноября 2023 в 10:38

Ми звертались до CIT Security під час угоди купівлі-продажу нерухомості, щоб безпечно перевезти кошти у банк.
Дуже вдячні інкасаторам, що приїхали вчасно і навіть чемно зачекали, тому що у нас виникла затримка під час угоди.
При наступній потребі обовʼязково будемо звертатися саме до Вас і рекомендувати іншим!

Віктор
16 ноября 2023 в 9:37

Нещодавно у Дніпрі користувалися послугою "бронітаксі" для фіз осіб. Дуже зручно і професійно. Інколи буває така послуга дуже потрібна. Дякую за ноу-хау!) Ціна - якість відповідає послузі.

Viktor
24 октября 2023 в 14:31

Чудова компанія. Якісний сервіс, ввічливі працівники нормальна технічна база для забезпечення безпеки Ваших цінностей.

Джордж
24 октября 2023 в 14:06

Професіонали своєї справи все швидко і вчасно. Рекомендую! Буду звертатись ще і рекомендувати знайомим.

Яна
20 октября 2023 в 7:22

Дякую! Була Дуже, Дуже приємно здивована! Перейшли до вас на обслуговування та познайомилися з інкасацією в смартфоні! Це взагалі - Агонь! ВСЕ за нас робить інкасатор! Щире вам Дякую! Бажаю вам гарного розвитку, клієнтів та Мирного неба!

Уляна
19 октября 2023 в 20:25

Понад 4 роки користуюсь послугами СІТ СЕКʼЮРИТІ. Обслуговування на високому рівні. В даній компанії працюють професіонали. Жодного разу не підводили. Дуже сумлінні, пунктуальні та ввічливі. Відповідально відносяться до своїх обовʼязків. Рекомендую дану інкасаційну службу.

Антон
19 октября 2023 в 9:08

Здравствуйте! Благодарю за отличную скорость перевозки. И стоимость приятно порадовала. Обращусь к вам еще!

Гість
18 октября 2023 в 21:06

Чудова компанія. Обслуговування високого рівня. Працівники ввічливі, пунктуальні, професіонали своєї справи. Рекомендую!

Маріанна
17 октября 2023 в 14:41

Вітаю колеги! У вас справді класна компанія. Я всім задоволена – перевезення цінностей провели швидко, все чудово. Дякую!

Марта
17 октября 2023 в 9:53

Чудовий сервіс - добаляю щоразу нові точки, і завжди залишаюсь задоволеною. Прийнятні ціни, заїзди завжди вчасно - все ок. Рекомендую!

Юра
16 октября 2023 в 17:37

Користуюсь послугами компанії біля 3-х років. Взагальному задоволений вибором, так як є з чим порівнювати. Рекомендую)

ГЕНСТАР
04 августа 2023 в 11:04

21 июля написали негатив о компании«CIT Security». Сегодня подъехали одесские руководители, побеседовали вежливо, без эмоций. С оплатой всё в норме, правда сказали, что к нам больше не обратятся. Хоть это и было нами написано на эмоциях, но понятно, каждый считает свои деньги. А так всё норм. Люди адекватные, реагируют правильно.

ГЕНСТАР
21 июля 2023 в 7:21

Кидают на оплатах ремонта автомобилей, не хотят платить за произведенный ремонт, машины старые в ремонте проблемные

Інна
14 октября 2022 в 14:41

Своєчасність, безпечність, оперативність, відповідальність при виконанні послуг, автоматизація послуг вищого рівня та сумлінне ставлення і взаєморозуміння до клієнта це все про Вашу компанію! Неодноразово звертались до Вас і неодмінно скористаємось Вашими послугами у майбутньому, адже Ви є професіоналами своєї справи! Дякуємо Вам, однозначно рекомендуємо!

Оксана
23 сентября 2022 в 8:17

Доброго дня! Хочу подякувати СІТ Сек’юриті за супроводження на високому професійному рівні.
Замовляла через сайт. Послуга надана вчасно, швидко! Працівники виховані, амуніція як має бути. Рекомендую. Це наш спокій.

Софія
14 сентября 2022 в 9:34

Хочу подякувати компанію
Сіт Сек'юреті за гарну професійну роботу, за вічливих робітників які завжди вислухають, підуть на зустріч і врахують ваші потреби.
Я для себе вирішала що буду звертатися тільки в компанію Сіт Сек'юреті бо тут все на вищому рівні. Ще раз дякую.
І рекомендую тільки цю компанію. Не пожалкуєте

Lesia
13 сентября 2022 в 18:16

З компанією «СІТ Сек’юреті» працюємо біля двох років. Від співпраці лише позитивні відгуки. Так, як ми торгівельна мережа, для нас в першу чергу важливо було, щоб всі процеси комп‘ютеризовані, що в подальшому полегшує роботу персоналу. Завжди йдуть на зустріч. Швидко реагують на дзвінки. Ввічливі та приємні в спілкуванні. Компанія працювала також з банківськими структурами, які надають аналогічні послуги, тому є з чим зрівняти. Якщо Ви шукаєте безтурботну, комфортну співпрацю, то Вам я рекомендую звернутись до СІТ Сік‘юріті - це дійсно професіонали своєї справи.

Диана
13 сентября 2022 в 10:54

Хочу подякувати СІТ СЕК`ЮРИТІ. Професійний підхід до справи. Компанія відповідально відноситься до свої обов'язків. Чітко, злагоджено та своєчасно надає послуги. Працівники чемні у спілкування. Легко спілкуватись з Керівництвом, завжди врахують потреби та знайдуть компроміс. Раджу всім хто потребує послуги перевезення цінностей.

Добавить отзыв