UAOTZYV.COM

Сири та хамон

Адрес Київ, вулиця Золотоустівська, 2/4
Метро Вокзальна 0.77км
Телефон +380 (67) 592-87-47
Часы работы 10:00-21:00
Сайт gastro.freshbaza.com.ua
Рубрики Продовольственный магазин
Оценка 3.4 56 отзывов
Похожие компании в категории
Дары моря — вулиця Павлівська, 23
Бессарабский квартал — вулиця Басейна, 4, 10
ЛотОК — вулиця Володимира Сікевича, 12
ЛотОК — вулиця Зоологічна, 8

Сири та хамон отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
12 февраля 2024 в 5:56

Поділюсь враженням від сьогоднішнього відвідування магазину. Хороший асортимент, адекватні ціни, є акційні пропозиції. Купила сир Брі. Із приємними відчуттями вийшла з магазину і тільки вдома побачила, що сир уже 2 дні як прострочений! Викинула. Я навіть не могла уявити, що, торгуючи подібним товаром, можна так банально підсовувати прострочення. Більше не прийду. Сум і розчарування

Владислав
29 января 2024 в 19:10

Честно говоря, для этого сервиса даже одна звезда комплимент. Сервис отсутствует, чтобы обработали заказ, нужно самому шевелить сотрудников. На Новую почту им доставлять заказы лень, поэтому будьте готовы платить за доставку и за курьера, которого они вызывают. В итоге я получаю товар, срок годности у которого истекает через месяц, и судя по отзывам других людей, мне ещё повезло. Хотя не факт что этикетка не переклеена, потому что пользуюсь товаром который заказывал не первый раз, и она отличается от "Фрешбазы". Категорически не связывайтесь - в данном случае важнее нервы, чем сэкономить.

Диана
30 декабря 2023 в 13:38

Я вже давно купую сир цієї фірми в різних магазинах, завжди все Ок, все свіже та смачно.
Вирішила вперше завітати до магазину фрешбаза та подивитись який там асортимент продуктів. Побачила на поличці сир знайомої мені фірми та вирішила купити на новий рік. Я ще в магазині засумнівалась брати чи не брати цей сир, тому що етикетка була якась наче трохи пом’ята, але подивилась на термін придатності який давав знати що сир може бути придатний ще мінімум як 2 тижні.
Купила сир я 28 грудня, відкрила його 31 грудня (через 3 дні)
На фото все прекрасно видно
(по фото можна зрозуміти яких на запах цей сир) що скоріш за все цей сир вже і 28 грудня був протермінований і не придатний для споживання!
Я просто в шоці, як можна так безвідповідально відноситись, це продукти якими можна отруїтись та завдати величезних проблем людському організму? !? !?

Перший та останній раз я була в цьому магазині!

Олена
17 ноября 2023 в 4:42

Хороший магазин! Сьогодні розраховувала мене помічниця, оплачувала готівкою і склалося таке враження, що мене обрахували! Гроші, які я давала і ще шукала дрібні, як мене попросили, були швидко покладені в касу! І на мій запит, що я дала 800 гр, мені сказали, що я дала 650! Тоді навіщо мене просити про дрібні гроші, якщо чек був на 640гр! Неприємно, але на касі мають працювати касири і чекати, коли клієнт повністю віддасть гроші, а не ховати їх відразу до каси.
І слідкуйте за вагою! Спеціально почитавши інші відгуки з приводу, як зважують і нас дурять! Переважила свої покупки, це не критично, але теж 45 грам мінус)

Женя
13 августа 2023 в 11:47

Зайшла зранку за салямі до сніданку. Бачу, що готові (запаковані) нарізки завеликі для мене, питаю: «можна зробити мені нарізку? » відповідь продавчині: «підіть до відділу, де все запаковано від виробника». Підходжу, дивлюсь, там продається те, що я можу купити в любому «ларьку», а я хочу свіжо нарізану хорошу ковбаску.
Бан!
Продавчиня о 9: 00 вже втомлена, щоб нарізати смачненької ковбаски. Живу на одній вулиці з цим магазином, завжди купую продукти в них. Сьогодні - треш.

Женя
12 августа 2023 в 10:38

Вперше замовляла тут через доставку (інтернет замовлення), дуже задоволена. По термінам придатності товарів відразу відписали, менеджер постійно був на зв'язку у вайбер. Через менш як 30 хвилин після оплати відправили замовлення, яке вже через ще 15 хвилин вже було в мене. Просто супер сервіс. Перший досвід замовлення тут, і точно, буду замовляти повторно.

Юля
14 июля 2023 в 14:56

Сири справді смачні, але…. Сьогодні купила карамельний сир, коштує він 830 грг за кг, був дуже маленький шматочок 130 грам, на хвилиночку, коштує 111 грн. Зважила вдома а цей шматочок важить 110 грам, ви не ах***и, на 45 грн намахали на такій маленькій вазі. Касири не ввічливі, тому не рекомендую, більше не прийду, хоча постійно купувала раніше

Женя
05 июня 2023 в 7:40

Торгують простроченням і відповідними термінами я так зрозумів, що основний вид бізнесу - прострочення. ТрешБАЗА! Вкрай НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Alex David
14 мая 2023 в 19:33

Замовив пару ковбасок, дуже хотіли термінову оплату щоби зробить термінову відправку, скинув скріншот, отримали кошти, але 3 дні- хрінтам а не ковбаски, а мені треба було до свят, а в понеділок вже може й не треба (по термінам доставки- сквазняк, завтра дам по якості і смаку)

Евгений
22 февраля 2022 в 11:36

Торгуют просроченными продуктами. Купил сыр, оказался заплесневелым, отказали заменить товар из-за отсутствия чека (заменить не вернуть деньги) клиентоориентированность этого магазина явно показывает менталитет и ценности владельцев и сотрудников.

Оксана
14 ноября 2021 в 5:48

Большой ассортимент, вина, сыры, консервы, колбасы, сладости, орехи и сухофрукты. Очень нравится магазин, надеюсь, в Киеве их станет больше:)

користувач
29 октября 2021 в 21:02

Максимальная безответственность!
Сделал заказ на доставку за 3 дня до даты доставки, его подтвердили, в день доставки спросил когда доставят, сообщение прочитали ответили, и ответ сразу же удалили, вечером ответили что доставят завтра (без каких-то извинений и тд) на следующий день (уже на 4 день),
Позвонили и сказали что не могут доставить приезжайте сами, на вопросы почему и что случилось - не отвечают, сообщения а дальше игнорируют!
Некому не советую, ужасный сервис!

Евгений
02 октября 2021 в 17:42

Большой выбор сыров, мясных продуктов, бакалейно кондитерских изделий, алкоголя. Ассортимент не стандартный для подобных магазинов в лучшую сторону

Ольга
06 сентября 2021 в 21:06

Отличный магазин. Покупала хамон (целую "ногу") на подарок, была очень довольна и именинник тоже!

Ольга
23 июля 2021 в 16:50

Ужасный сервис! Ожидала большего от такого супермаркета.
Персонала много, но толку от него 0.

Не работает терминал, хотя об этом никто не предупреждает, а наоборот, на кассе написано что можно расплатиться картой.

Хотелось бы сюда возвращаться, если бы люди работающее тут, были немного вежливее.

Sergii
22 июля 2021 в 12:52

Есть не плохой выбор алкоголя, маслины и оливки, сыры и нарезки, много всякой ерунды на основе химозы.

Виктория
17 июля 2021 в 21:00

За любимым шоколадом приезжаю сюда.
Запах в магазине не очень приятный (гнилыми овощами что ли?) Но если по быстрому забежать то терпимо

Игорь
15 июля 2021 в 23:57

Весьма неплохой магазинчик для покупки экзотических печенюшек, мясных и рыбных ингредиентов. Только с сосисками как-то грустно.

Katy
15 июля 2021 в 10:06

Дорогая ипортная просрочка. Даты на молочных продуктах перебиты и это видно даже не опытному человеку в таких вопросах. Та же история и с колбасами. У владельцев нет ничего святого в душе, лишь бы заработать.

Ярослав
15 июля 2021 в 8:37

Хто я такий я не знаю чому я хочу пицци з вами зустрітись и пред гостиница на тижні тому що майстерня в фортнайт і фортепяно проти україни та позайматися ансамбль пісні і фортепяно в форт если Буду намагатися вставити цитату.

Добавить отзыв