UAOTZYV.COM

Сімейний і весільний фотограф Роман Котиков

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 25
Метро Шулявська 0.79км
Телефон +380 (93) 990-98-12
Часы работы 00:00-24:00
Сайт goodframe.pro/family
Рубрики Фотограф, Коммерческий фотограф, Фотоуслуги, Свадебный фотограф
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Mimi Photostudio — вулиця Ґарета Джонса, 8
Cube Online 3D Україна — вулиця Ризька, 73г
Фотостудія XXL-Studio — бул. Вацлава Гавела, 8
Фотоателье Миг / Фотоательє Міг — вулиця Деревлянська, 2/6

Сімейний і весільний фотограф Роман Котиков отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
25 апреля 2019 в 12:47

У мене просто нема слів, щоб висловити вдячність Ромі за його роботу! Рома - це людина, яка живе своєю справою! І я впевнена, що ми всі стаєм для нього рідними, бо він проживає з нами найважливіші миті нашого життя.
Це просто ПРОФЕСІОНАЛ своєї справи з великої літери! Я бажаю Вам Рома здоров‘я, сили і натхнення у Вашій справі! І тільки приємних і вдячних Вам клієнтів, процвітання Вашій справі! І хай та радість і ті емоції, які ми відчуваємо, коли отримуємо найкращі кадри свого життя вертаються Вам і Вашій сім‘ї! Успіхів Вам!

Татьяна
16 ноября 2018 в 18:04

Чудова талановита людина, яка ловить кожен момент і здається, що світлина оживає. Неймовірно хороший фотограф. Наш Сімейний фотограф. Завжди чекаємо результат його роботи і знаємо, що все буде на найвищому рівні.

Оксана
16 ноября 2018 в 8:00

Роман Котиков, дякую за чудові фото. Була приємно вражена вашим професіоналізмом, творчим баченням і терпінням до вимогливих клієнтів.

Елена
14 ноября 2018 в 21:19

Очень благодарны Роману за сотрудничество. Лучший фотограф в своем городе это безусловно. Умеет увидеть глазами правильный ракурс, свет, уловить настроение и организовать картинку технически в любых условиях)

Екатерина
10 ноября 2018 в 17:01

Хороший фотограф. Професійно фотографує, Якісно обробляє, Швидко віддає фотографії. Рекомендую!

ТЕТЯНА
02 ноября 2018 в 2:41

Профессионал своего дела, мы остались довольны! В итоге получили красивые фото в распечатанном виде + диск. Съемка проходила в непринужденной обстановке, было легко и просто взаимодействовать с Романом, т. к. Он очень позитивный и приятный человек. Мы таки нашли своего фотографа) Рекомендую!

Дарья
22 октября 2018 в 7:54

Рома, спасибо тебе огромнейшее за твою работу. Это потрясающие фотографии!
Мы получили огромное удовольствие от самой съемки и результата! Фото пришли к нам в крутецкой коробочке с распечатанными фото (смотреть их особенно приятно)!) спасибо, что не подвел и отснял наш важный день на высшем уровне)

Добавить отзыв