UAOTZYV.COM

Сімейна музична студія Грати легко для дорослих та дітей (ВДНГ)

Адрес Київ, вулиця Степана Рудницького, 8є
Метро Виставковий центр 1.39км
Телефон +380 (98) 563-01-59
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.gratu-legko.com.ua
Рубрики Музыкальная школа
Оценка 5 5 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Музична Академія Nota Bene — вулиця Голосіївська, 13А
#15 ДЕТСКАЯ МУЗЫКАЛЬНАЯ ШКОЛА — вулиця Андрія Головка, 25
Продюсерский центр Паприка - вокал, хореография, актерское мастерство — Казимира Малевича 86Е, 2й під'їзд, 3 поверх, оф. 7
DrumArt music school / ДрамАрт — вулиця Композитора Мейтуса, 5а

Сімейна музична студія Грати легко для дорослих та дітей (ВДНГ) отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
27 марта 2024 в 12:51

Майже рік дитина займається у філії на Теремках за напрямком фортепіано. Нам пощастило! Ми знайшли свою школу і свого викладача! Пані Людмила унікальна людина і педагог. Добра, лагідна, привітна і з усмішкою на обличчі. Позитивне ставлення до учня, відчуває ії настрій, бажання, можливості, докладає максимум зусіль, щоб дитина була уважна, добре засвоювала матеріал, вчилася із задоволенням. У навчанні використовуються цікава авторська методика, власні нотні збиркі, різні інші наочні матеріали. Заняття включають ритмику, сольфеджіо, практику (гра на роялі!). Знайомство з новим твором почінається з того, що пані Людмила сама виконує цей твір. А це просто зачаровує. Навчання формує гармонійний всебічний розвиток дитини, гарний музичний смак, розвиток дисціплини і організованості, концентрацію уваги. Гра на фортепіано сприяє розвитку мозкових структур, відповідальних за коордінацію рухів, моторику, мовлення. Заняття допомогають заспокоювати нервову систему та покращують настрій, навчають виражати власні емоції та почуття через музику. Наш викладач вчить не тільки музиці, а і гарним манерам поведінки, добру. Дякуємо пані Людмилі за душевну щедрість, високий професіоналізм і педагогічний талант. Мали можливість познайомитися і з іншими викладачами школи. Завжди дружня атмосфера, повага до учня, відданість своїй справі.

Наталья
17 октября 2023 в 17:49

Школа з душевним підходом до діток в якій вчителі люблять свою роботу і живуть музикою. Моя донька почала займатися в чотири рочки. Дякуючи уважності і терпеливості пані Людмили, нашої вчительки, вона вже в юному віці любить класичну музику і співи:) Це саме те чого я хотіла.

Людмила
09 августа 2023 в 5:10

Нам дуже подобається ця студія. Донька відвідує уроки гри на фортепіано. Наш педагог чудова, дуже професійна, талановита і прекрасно знаходить спільну мову з дітками. Навчання йде за авторською програмою, але обов'язково враховуються бажання і вподобання дитини. Великий плюс - компетентна і ввічлива адміністратор. Приємно працювати з такою командою. Однозначно рекомендую сімейну музичну студію "Грати легко".

Саша
18 марта 2022 в 21:07

Замечательная школа! Дочь бежит туда с удовольствием.
Несмотря на то, что мы поменяли нескольких преподавателей (мы подбирали удобный график), все нашли подход к ребенку. Ну а то, что дочь по своему желанию, а не из-под палки занимается дома, говорит о том, что преподаватели школы еще и влюбляют детей в музыку.
Так же большим плюсом есть возможность школы давать качественные уроки онлайн. Да, за руками сложно на дистанции проследить и поправить. Но это лучше, чем совсем пропускать уроки из-за карантинов и локдаунов.

Женя
12 марта 2022 в 2:43

У дитини і прогрес і задоволення, те, що ми, батьки і хотіли. Мета була, познайомити з музичним світом, полюбити музику, отримати освіту для загального розвитку, тут ми поступово цього досягаємо, завдяки школі та нашому педагогу Людмилі.

Добавить отзыв