UAOTZYV.COM

Сімейна музична студія Грати легко для дорослих та дітей

Адрес Київ, просп. Петра Григоренка, 22/20
Метро Позняки 1.4км
Телефон +380 (98) 563-01-59
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.gratu-legko.com.ua
Рубрики Школа, Музыкальная школа
Оценка 4.8 20 отзывов
Похожие компании в категории
Специализированная школа №316 — просп. Миколи Бажана, 32А
Школа №195 ім В.І.Кудряшова — вулиця Івана Миколайчука, 17А
Ліцей Наукова зміна — просп. Петра Григоренка, 21В
Школа устного счета Соробан — просп. Петра Григоренка, 5

Сімейна музична студія Грати легко для дорослих та дітей отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ольга
22 мая 2024 в 0:48

Чудова школа з індивідуальним підходом до кожного учня, що дуже важливо! В мене немає музичного бекграунду, але давно мріяла навчитись грі на фортепіано, тому вирішила спробувати піти у Грати Легко і вже за 4 місяці вперше брала участь у концерті, які періодично влаштовують для учнів школи. Мої заняття проходять у філіалі Позняки, викладач Наталія Посипайко. Наразі враження тільки позитивні, як від організації, так і, звісно ж, від викладача. Наталія дуже потужний викладач з чудовим бекграундом, чітко визначає слабкі та сильні сторони учнів і дає ті твори, які під силу саме вам (навіть якщо ви самі в цьому поки не впевнені:), справедливо вимоглива, прикладає максимум зусиль до всебічного розвитку навичок гри, завжди враховує смаки та вподобання щоб зацікавити і підтримувати інтерес до занять. Дуже класно, що є такі школи, де раді і дорослим, і дітям, рекомендую!

Ольга
03 января 2024 в 20:50

Нам дуже пощастило з нашим викладачем. Сергій легко знаходить підхід до дітей, на одній хвилі і в тренді з ними, а також прислухається до побажань батьків. Особлива вдячність за концерт з гітари, влаштований викладачами, учнями і для учнів. Це прекрасний привід обмінятись досвідом, знайти друзів, обрати нові мелодії для виконання, поставити собі нові задачі і просто насолодитись атмосферою. Дякуємо, Сергію Власовичу, дякуємо студії Грати легко.

Маша
03 декабря 2023 в 16:07

Неймовірні викладачі, неймовірний підхід до навчання і неймовірна студія! Відвідую заняття вже два роки і жалкую тільки що не почала раніше) всім рекомендую!

toys
28 ноября 2023 в 8:24

Чудова музична школа з турботливими і привітними педагогами, які люблять свою справу і діток! Окрема подяка за організацію концертів, це дуже важливий досвід для дітей. Гітарний концерт від вчителя Сергія Власовича подарував нашій родині незабутні враження!

Наталья
26 ноября 2023 в 9:01

В Грати легко займаємось вже три роки. Три незабутні і цікаві роки. Вчора відбувся наш черговий звітний концерт. Враження неймовірні, ансамбль гітаристів під керівництвом нашого харизматичного і творчого викладача Сергія Власовича вразив до глибини душі.

Виктория
31 октября 2023 в 8:41

Вітаю! Я займаюсь в цій студії вже більше 2х років, всі викладачки, у яких мені довелось займатись, мають високий рівень професіоналізму, здатні знайти підхід до учня і заохотити до навчання. Зараз займаюсь у Ольги - дуже мені подобаються уроки у неї! Вона має індивідуальний підхід і позитивна людина.
На відділенні у кабінеті Ольги поставили акустичне фортепіано і займатись стало ще цікавіше і приємніше

Дмитрий
27 октября 2023 в 5:06

Доброго всім часу!
Сьогодні особливий, як для мене, день. В студію прибув чудовий акустичний інструмент. Сьогодні я грав на класичному фортепіано, сповненому живого, потужного звучання. І це справжня магія, що просто зачаровує.
В цій студії, як учень, я вже понад рік. І це був рік здійснення мрій, надій та особистих прагнень. Відповідні умови, комфорт, якісні інструменти все, що потрібно для навчання, розвитку та вдосконалення. Якщо хочеш грати, варто спробувати! Про вас тут подбають:)

Radion
17 августа 2023 в 9:24

Син займається вже декілька років, та йому дуже подобається! Краща музична школа + найкращі професійні викладачі!
Успіхів Вам та творчої наснаги!

Наталія
14 июля 2023 в 0:30

Щиро вдячна викладачці фортепіано Вікторії Богдан за терпіння, мудрість, професійну майстерність та можливість, поринувши в неймовірний світ музики, забути про всі біди та негаразди сьогодення

Татьяна
11 июля 2023 в 15:26

Чудова школа і у нас чудовий викладач Ірина, дитина із задоволенням ходить на уроки. Свої зошити із мелодіями та вчитель сама підбирає яку мелодію наступну дати дитина росте у своїх вмінях та не стоїть на місці. Все чудово

Екатерина
16 апреля 2022 в 16:56

Мне 39 лет и играть на фортепиано начала уже взрослой. Был большой перерыв и увидев студию рядом с домом решила возобновить занятия. Я очень довольна результатами. Но помимо уроков в студии нужно очень сильно трудится дома. Студия организовывает концерты для нас) что бы мы не боялись играть на публику. Это очень волнительно, но нереально круто. Я сама выбираю, что хочу играть и получаю истинное удовольствие. Благодарю

Леся
10 апреля 2022 в 7:16

Дуже приємно спілкуватись з Мариною Москалець, чудові збірники " Грати легко", замовляємо вже не перший раз, дякуємо!

Lyudmila
15 марта 2022 в 7:46

Хорошая студия, доброжелательная атмосфера, индивидуальный подход к обучению. Дочь занимается полгода, у Анастасии, фортепиано, ей очень нравится, ходит на занятия с огромным удовольствием! Достигнутый результат за это небольшое время занятий превзошел мои ожидания! Рекомендую!

Ольга
11 февраля 2022 в 15:22

Посещаем занятия по гитаре у Владислава. Пока еще об успехах судить рано, так как ходим недавно. Но педагог однозначно завоевал доверие у ребенка. Нам подходит тем, что две студии на Позняках находятся относительно недалеко друг от друга и мы даже чередовали наши занятия, когда нам это было необходимо. Спасибо, что всегда были гибкими и шли нам на встречу с подбором времени!

Олександр
15 марта 2021 в 18:45

Вирішив навчится грати на гітарі і викладач Іван мені з легкістю в цьому допомагає, цікаві змістовні уроки - навчаюся із задоволенням, рекомендую

Юлия
22 февраля 2021 в 2:13

Благодарна создателям студии за возможность реализовывать свою детскую мечту в такой интересной, современной форме. Очень удивило такое количество нотных сборников, которые школа создает сама для учеников.
Впечатляет

Оксана
15 февраля 2021 в 23:50

Ніколи не думала, що навчитися грати на фортепіано можливо і в дорослому віці. Йшла на свое перше пробне заняття заради забави, але ця забава вже триває майже рік і стала моїм основним хоббі. Дякую Грати легко що ви є!

Мария
04 февраля 2021 в 11:31

Студия, у которой вы не встретите нормального человеческого отношения от администраторов. Все что их интересует — ваши деньги. Вежливость, сервис, лояльность, комфорт и прогресс учеников — понятия, совершенно неизвестные этой студии. Деньги, оплаты — вот на чем сосредоточены вся их деятельность. Если они же сами налажают и вы будете вынуждены прекратить занятия у них, будьте готовы, что деньги вам никто не вернет, не зависимо от того, сколько вы успели оплатить. Решаясь на занятия тут, будьте готовы к таким рискам. Если интересно, могу прислать их правила — у учеников исключительно обязанности: ходить и платить за все. У студии только права — брать ваши деньги за состоявшиеся или нет занятия, забирать ваши дни из расписания, менять преподавателей без уведомления вас. Всего и не перечислить.
Жаль, что с ними сотрудничают хорошие преподаватели и уже к ним не походишь. Надеюсь, это не надолго!
Никому не советую связываться с этой студией.

Нагло врут в своих ответах. Не раз общалась с ними по телефону. Не перезванивают в то время, в какое обещали. Не смогли дозвониться 1 раз из-за плохой связи — меня же и обвинили. Из малейшего недоразумения склонны раздувать конфликт. Опасайтесь связываться.

Альона
13 декабря 2020 в 14:20

Прекрасна студія! Матеріал подається доступно та цікаво для будь-якого віку! Гарна атмосфера, просторий клас та найкращі викладачі! Рекомендую!

Volodumur
05 сентября 2020 в 8:39

Рекомендую школу, дуже сподобалася методика навчання - хожу більше місяця і вже можу зіграти п'єску!

Добавить отзыв