UAOTZYV.COM

Школа вокала МУЗА

Адрес Київ, вулиця Леоніда Первомайського, 3
Метро Кловська 0.14км
Телефон +380 (50) 763-09-81
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.muza-gala.com.ua
Рубрики Музыкальная школа, Курсы саморазвития, Частная школа
Оценка 4.7 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Школа вокала МУЗА на Іподромі — вулиця Степана Рудницького, 3/7
Школа вокалу МУЗА на Позняках — просп. Петра Григоренка, 22/20
Школа вокала МУЗА на Осокорках — вулиця Єлизавети Чавдар, 13
Похожие компании в категории
НМАУ им. П. И. Чайковского — вулиця Архітектора Городецького, 1-3/11
Дитяча музична школа №10 — Велика Васильківська, 75
PRODJ — вулиця Воздвиженська, 22

Школа вокала МУЗА отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Карина
07 января 2024 в 1:23

Владислав найкращий вчитель
Він ні краплі не мучитель
На уроках супер класно
Наче зірочка він ясна
Мотивує, надихає
Прикладом своїм повчає,
З ним розкрила свій талант
Голос лине до Карпат
Він навчив мене мелізмам,
І вібрато, і харизмі
Лиш додай своїх старань
Влад - найкращий, без вагань

Евгения
17 октября 2023 в 6:18

Дуже раджу Ковальчук Оксану з вокалу. Обожнюю наші заняття на яких не відчуваєш плин часу. Після регулярних занять відчувається впевненість та більш поставлений голос.

Ольга
09 октября 2023 в 18:30

Дуже задоволена заняттями. Результат з'явився тільки, коли почала займатись з педагогом Еллою, так як вона знайшла підхід і мене дуже комфортно займатись.

dashok
30 сентября 2023 в 23:41

Ксенія викладач хороший викладає добре, мені подобається з нею займатися, готова стати справжньою зіркою з нею.

Наталия
04 августа 2023 в 20:31

Найкраща школа вокалу з найкращими викладачами та неймовірною атмосферою як на заняттях, так і на заходах школи! Я займаюся з Іриною Дмитрівною і дуже задоволена! Дякую Вам

Наталия
26 июля 2023 в 3:43

Моя донька займається у цій школі майже пʼять років. На заняття завжди біжить із задоволенням. Круто, що є такий викладач, який вміє зацікавити дитину і школа, яка надихає і дає можливість розвивати дітей.

Аліса
19 июня 2023 в 16:50

Мені подарували сертифікат на вокал у цій школі. Все дуже сподобалося
Викладач - Анастасія - дуже приємна дівчина. Заняття проходили легко і з задоволенням. В майбутньому надіюся потраплю до вам ще раз?

Aliona
06 июня 2023 в 22:17

Дуже подобається займатися в школі Муза з викладачем Елла Єфімчук! Займаюсь 4 місяці по 3 рази на тиждень - відчуваю прогрес, взяла участь у 2 концертах) Заняття проходять у неймовірній атмосфері, викладачка дуже уважна, добра, вміє знайти підхід! Що мені найбільше подобається у виклкадачеві - вона дійсно вірить у вокальні здібності своїх студентів, що додає впевненості та віри у собі та у своєму голосі!
Раджу всім Музу! Вона дійсно надихаю! Планую продовжувати навчанна ще довго!

Лена
21 мая 2023 в 5:48

Я пока не так долго здесь занимаюсь, но преподаватели делают все возможное для обучения и вдохновения. Мне очень нравится, спасибо)

Vitalii
16 мая 2023 в 4:56

Дикуха якась рідкісна. Історія:

Записався на 12: 15. Попросив тренаж голосового апарату без співу. Прийшов десь в 12: 10. З льоту погнали щось робити. Робота полягала в тому, що з папірки викладачка прочитала 2 чи 3 вправи. Зробив. В процесі пані викладачка багаторазово пояснювала, що зле говорить по українськи та взагалі не шарить сценмову бо ходить на роботу замість відвідування цього предмету в університеті. Вправи закінчились хвилин за 15. Далі я намагався якось допомогти. Спитав що вона все ж таки робить. Сказала, що треба пісню. Видав випадкову пісню бо якось не думав, що треба підготувати її. Виявилось, що нема мінуса, а без мінуса вона не працює. Спитав на якому сайті є мінус. Взяв найшов на тому сайті інший трек - з мінусом. За 15 хвилин розібрали пів пісні. Ну як розібрали. Я по ходу читав якийсь реп, а пані грала якусь мелодію за мотивами. Мінус не пригодився.
В 12: 45 пані сказали, що заняття закінчене. Коли перепитав скільки триває - 45 хвилин. Минуло ж 30? Каже - якщо запізнюєтесь то заняття всеодно закінчується вчасно. Виявилось що пані чомусь вирішили, що заняття мало початись о 12: 00, а не о 12: 15. Після того як це з'ясували ми ще навіщось 15 хвилин намагались симулювати якусь діяльність пов'язану із піснею. О 13 це нарешті скінчилось. Пані сказали, що мабуть я думаю, що вона не вміє вчити і, що завдяки мені, вона знає, що існує пісня на слова Шевченка. Я сказав, що пісень на його слова є дуже багато і пішов.

Вартість заняття: 250 грн.

Не знаю що це було. Але думаю, що можна спробувати влаштуватись у цю студію/школу викладачем.

Ще думаю. Мабуть треба було якусь звідти тулити після перших же слів: "про зле говорю по українськи та не шарю те, що ви там хотіли, до речі, повторіть що ви там хотіли? " Затупив.

Захар
13 апреля 2023 в 8:33

Я вражений!

Почну з початку. В дитинстві мені пощастило потрапити у театральний кружок в якому факультативно був вокал, на який я ходив. По закінченню я не став шукати собі вчителя, адже думав що я достатньо навчений щоб самотужки опанувати решту цього вашого " вокалу "). Але приблизно пів року тому почав частіше співати, у колі друзів, чи просто коли йду на роботу, і став помічати що важко дається мені ця справа. Вирішив продовжити, дивився ютуб уроки і намагався повторити. Так минуло декілька місяців, але результат не такий як хотілось би. Я поділився своєю проблемою із одним товаришем який в результаті порадив мені цю школу) Загалом у мене не було часу щоб ходити, тому я вирішив спробувати хоча б раз (тим паче є функція пробного уроку). І не помилився! Нажаль не пам'ятаю ім'я викладачки, але якщо ти бачиш це, то ДЯКУЮ! За один урок сповнений недотягнутих нот, сівшого голосу і допросів викладачки я отримав відповіді на дуже багато питань і загалом став впевненішим під час співу. Це звісно не дало мені можливості далі самонавчатись, тому сподіваюсь що найближчим часом повернусь до вас!

Олег
06 марта 2021 в 17:30

Тут дійсно навчають! Індивідуальний підхід до кожного учня, якщо дійсно бажаєте почути Ваш голос по новому, тоді Вам сюди!

Артем
02 марта 2021 в 3:49

Очень рад, что попал именно в эту школу, подход к ученикам, методика преподавания, все на высшем уровне! Отдельное спасибо и рекомендацию хочу выразить преподавателю Тамиле! Найти ко мне подход и поддерживать мотивацию - это ещё та задачка Но, Тамила справилась с ней отлично! От каждого урока получаю одно удовольствие и кайфую по полной. Всем рекомендую!

Анжела
20 января 2021 в 2:42

Я занимаюсь вокалом с Тамилой Лесь. Это очень тонкий, тактичный и профессиональный педагог. Результаты были ощутимо слышны буквально с первых уроков. Тамила дает всегда очень ценные советы, к которым нужно прислушиваться и работать. А работать с Тамилой - одно удовольствие. Отдельное спасибо за работу по воскресеньям, в выходной. Если нужен еще урок в будний день - всегда найдется окошко. Благодарю!

Вера
10 октября 2020 в 22:06

Занимаюсь уже почти месяц и просто в восторге! Вокал был моей детской мечтой, но я всегда думала, что мне не дано.
Насколько же приятно было прийти и обнаружить, что многие недоступные раньше вещи начинают получаться! До чего же приятно видеть прогресс!
Отдельное спасибо Тамиле! Она - чудесный преподаватель, легко и интересно доносит информацию, каждое занятие заряжает позитивом на неделю вперёд.
Буду рекомендовать школу всем друзьям.

Анастасия
07 октября 2020 в 17:44

Пишу отзыв отзанимавшись в этой школе 2 месяца и купивши абонемент на третий: мне все нравится, отличный преподаватель Тамила, всегда компетентна и с хорошим настроением.
Что интересно, я научилась фальшивить, поняла, что порой недотянуть ноту намного лучше и здоровее для моих связок чем достать ее криком- а это много стоит.
Подтянула теорию и успешно применяю ее на практике.
Советую попробовать, а вдруг получится? ️

Анна
19 ноября 2018 в 2:04

Прекрасне місце для занять з вокалу! Професіонали школи завжди допоможуть позбутись усіх зажимів і страхів, які не дають на сцені реалізувати себе наповну. Багато концертів і інших активностей, що не може не радувати - величезний спектр можливостей для саморозвитку.
А найголовніше - атмосфера по-справжньому дружня, сімейна. Рекомендую!

Анастасія
18 ноября 2018 в 15:10

Мені дуже сподобалось навчатись у вас. Завдяки дружелюбній атмосфері змогла подолати деякі свої страхи і комплекси, а вправи для голосу, яких ви навчили, роблю і досі!

Женя
17 ноября 2018 в 17:30

Отличная школа!
Основатель школы и преподаватель Галина Волощук очень профессиональная и позитивная!
Легко заниматься даже тем, кто никогда не думал о том, что он/она будет петь и это может получаться!
Рекомендую "Музу"

Виктория
07 ноября 2018 в 5:44

Обожаю школу вокала "Муза" Это место, где сбываются мечты! Где чувствуешь себя частью одной большой семьи. Здесь замечательные педагоги, с которыми интересно учиться и развиваться!

Добавить отзыв