UAOTZYV.COM

Шкіряк Антон нейрохірург-онколог

Адрес Київ, вулиця Набережно-Корчуватська, 29
Телефон +380 (97) 103-11-03
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт shkiryak.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Врач, Гинеколог, Медицинская клиника
Оценка 4.3 16 отзывов
Похожие компании в категории

Шкіряк Антон нейрохірург-онколог отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марианна
19 января 2024 в 6:12

Звернула увагу на вашу клініку, оскільки хотіла додаткову консультацію щодо свого захворювання. Перейшла за посиланням у вайбер, де чатбот випитав мене особисті дані, діагноз, і попросив завантажити останні МРТ. А всі МРТ на дисках, і мій ноутбук без дисковода, відповідно, витратила кілька годин свого часу, щоб все скачати і надіслати як відповідь чатботу. Після того передзвонює мила дівчина і каже, що для запису на консультацію мені треба вичекати чергу - з середини січня до квітня (навіть якщо консультація онлайн)

підкажіть, будь ласка, навіщо ви просите людей надати усю інформацію, щоб поставити їх перед фактом, що консультація буде через 3 місяці? Хіба не можна написати це одразу, щоб людина була в курсі і не витрачала свого часу на те, щоб викласти всі дані про захворювання?
наприклад, зробити інший алгорит питань чатбота:
- де саме ви хочете консультацію - онлайн/офлайн та місто
- час очікування такий-то
- і аж тоді, коли все вище підходить, щоб людина надсилала вам всі дані

у клініці не була, про лікаря не можу сказати нічого (окрім того, що він публічний і вибудовує свій бренд, це, мабуть, і приводить стільки пацієнтів), але організаційний підхід геть не сподобався

Леонид
06 декабря 2023 в 15:06

В серпні 2023 року мені поставили невтішний діагноз, який стосувався мого хребта. Одну мені операцію мені вже робили в відомій клініці Києва. І ось знову дилема - або знову операція, але вже з установкою титанової системи або втрата можливості ходити. Бог мені послав Антона Антоновича Шкіряка, який взявся виправляти помилку свого «попередника», хоча мені відмовляли в операції в США та Ізраїлі.
Сказати, що Антон Антонович - професіонал, це не сказати нічого! Він спеціаліст від Бога, такими не стають, такими народжуються! Його професіоналізм, майстерність, зусилля, поради, доброта, розуміння, велике серце, щирість та відповідальність зробили своє діло! Мене прооперували 29 серпня 2023 року, а сьогодні 9 грудня 2023 року я можу з певністю сказати: Я живу без болі! Я сплю, перевертаюсь у ліжку, ходжу і сплю без болю!
Мої слова вдячності не мають меж! Хвала небесам, що в Україні є такі нейрохірурги, як Шкіряк Антон Антонович, який не боїться брати на себе відповідальність: виправляти помилки інших, робити складні операції та рятувати життя своїм пацієнтам! Безмежно Вам вдячна! Міцного здоров’я моєму ангелу-охоронцю і низькій Вам уклін від всієї моєї родини. Все погане у мене позаду, а тим, хто вагається віри у дива під назвою «професіоналізм», який кожного дня підтверджує своїми діями Шкіряк Антон Антонович. Дякую всій його команді! Завжди тримали контакт зі мною і відповідали на всі питання!
З повагою, Ібрагім Катерина.

Сергей
01 ноября 2023 в 16:50

Пройшовши консультацію, та курс лікування за Рекомендацією А. А. Шкіряка моє самопочуття стало набагато краще
Дякую за допомогу!

Людмила
01 ноября 2023 в 7:59

Дуже вдячна Шкіряку Антону Антоновичу за порятунок мого батька з 4 стадією раку.
У 2020 році вдало виконана операція з видалення пухлини головного мозку.
Батько живий, радіє життю, і щиро дякує лікарю.

nikol
06 июля 2023 в 7:43

Хтіла записати свого чоловіка до вас на онлайн консультацію, так як проживаємо за кордоном, я у вас колись була особисто на консультації. Но це не можливо зробити, так як ваші дівчата що записують вимагають МРТ обстеження укр мовою, в нас є англійською і я знаю що ви розумієте англійську так як ми з вами спілкувалися англійською мовою. Я ім сказала що відправляю англійською лікарю, вони сказали що вони мають спочатку оцінити чи потрібна взагалі нам консультація. Ви вибачте, но я не розумію чому треті лиця мають читати наші аналізи, це приватна інформація, і якщо ви будуєте клініку по європейським стандартам то вони мали б це знати. І чому вони мають вирішувати чи потрібна нам консультація? Це ми вирішуємо і за це платимо гроші. Тим паче що я пояснила що чоловік вже пів року не працює із за болі в попереку, яка віддає в ногу. Ми б хотіли знати ще одну думку лікаря, а не якоїсь людини яка буде вирішувати чи потрібна нам консультація. Дуже розчарована вашою командою, нарушаєте права пацієнта.

Сергей
22 марта 2022 в 11:57

Дорога больнічка, де всі послуги рахуються в тис. Ойро, лікар гарний психолог і знає як працювати з хворим на психологічному рівні, Якщо у вас сталась проблема зі здоров'ям, повірте є альтернатива.

Саша
24 февраля 2022 в 12:01

Очень благодарна Антону Антоновичу и его команде за спасенную жизнь моей маме (Власенко Н. П.), за своевременную операцию, за внимание, чуткость, деликатный юмор в нужные моменты, разъяснения на каждом этапе лечения. Рекомендую клинику Шкиряк каждому. Низкий поклон этой клинике и здоровья этой дружной команде!

Алекс
09 февраля 2022 в 18:08

Благодарен Антону и всем содействующим в моей операции (удаление грыжи в поясничном отделе). Качественно проделанная работа - могу смело заявить по истечении двух лет.

Перед госпитализацией получил взвешенную консультацию, и детальное описание ситуации по моему МРТ, а также главные сценарии развития событий.

Женя
24 января 2022 в 23:02

Не совсем похоже на клинку. В таких местах приятно даже посидеть, а не то что лечиться благодарен Доктору Шкиряку за исчерпывающую консультацию, слишком уж долго мы ходили по врачам, пока нашли Вас. Еще раз спасибо!

Eugene
11 января 2022 в 22:47

Довго шукала відповіді на мої запитання і накінець знайшла. Консультувалась тут з приводу головних болей. На щастя, проблема невелика. І головне - вона знайдена. Щира рекомендація!

Tymofii
16 декабря 2021 в 23:04

Лучшего нейрохирурга-онколога не найти! Уважение к пациенту на высочайшем уровне. Благодарю доктор!)

Андрей
15 декабря 2021 в 17:00

Сегодня привёз маму. В нее впервые вселилась жизнь после визита к вам. Консультация длилась 45 минут, доктор увидел все что наделали в предыдущих операциях. Появилась и надежда! С первых слов - Антон Антонович профессионал с Ооогромной буквы! Благодарим Вас за первые шаги к нашему лечению!

користувач
14 декабря 2021 в 16:01

Нам пощастило у свій час потрапити до Антона Антоновича (інсульт, видалення гематоми в 6 см!). Професіонал. Лікар від Бога! Ставиться до своїх пацієнтів з належною увагою та компетентністю. Постійно на зв"язку і чітко (доступно) дає рекомендації, без зайвих і непотрібних маніпуляцій. Людина слова. Вдячність матері за сина і гордість, що лікарі такого рівня є в Україні!

Женя
13 декабря 2021 в 23:25

Браво! Маэстро своего дела! Такими не становятся, такими нужно родится! Круто когда человек живёт работой и знает что делает. Ни каждый возмёт на себя ответственность за жизнь человека! Спасибо огромное за мою сестрёнку! Восхищаюсь вами! Удачи вам и вашим близким и дорогим!

Сяоми
25 января 2021 в 3:26

Начитался положительных отзывов здесь, а нада было отзывы посмотреть в на независимых сайтах, и обратился.
Спросили есть ли снимки мрт. И записали на прием,
Но когда я попал на прием, А, А сказал, что снимки без контраста, и он по них нечего невидит, Сказал зделаете снимки с контрастом перешлете, я дам рекомендацыи.
Прием прошол за 5 минут 650 грив
Непонятно за что, ни рекомендацый, ничего.
Сделал мрт с контрастом, переслали, и тишина от него, Перезвонили, секретарь сказала шо таких, как я много так что ждите. А если хотите опять услышать голос Антона платите сново. Я спросил почему же вы сразу несказали что он неможет определить причину болезни по мрт без контраста, и за что я заплатил деньги,? За тои, чтоб мне сказали что нада мрт с контрастом?
Ждьом уже вторую неделю,
Как оказалось Антон шкиряк, неесть доктором из института нейрохирургии Ромаданова, он просто арендует там учебний клас и к институту он неимеет никакого отношения.
Незнаю кто штампует отзывы. За него. Откуда они.

Иван
19 июня 2020 в 16:47

Оперувався в нього мій товариш, зараз все чудово, футбол іноді граємо, і це після видалення грижі. Тому не можу не рекомендувати Антона!

Добавить отзыв