UAOTZYV.COM

Східний bazaar отзывы

Адрес Київ, вулиця Семена Скляренка, 9
Метро Оболонь 2.41км
Часы работы 11:00-22:00
Сайт shidnybazaar.choiceqr.com
Рубрики Ресторан, Гриль-бар
Оценка 2.2 13 отзывов
Похожие компании в категории
Пивная Дума / Pyvna duma — вулиця Спаська, 5
Перець — вулиця Левка Лук'яненка, 29
Фортеця — просп. Георгія Гонгадзе, 21
Евразия / Євразія — вулиця Межигірська, 15/35Д

Ресторан Східний bazaar отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександра
14 января 2024 в 6:04

Дуже довго очікували поки приймуть замовлення, а потім поки принесуть і це враховуючи те, що в обідній час були лише 2 зайнятим столиком в залі. Бульон на смак прісний, кебаб сухий, пахлава була смачна.
Ціни завищенні як для закладку в промзоні з посередніми стравами

Андрей
16 декабря 2023 в 17:31

Жахливо
Об'їжджайте стороною цей заклад. Готувати не вміють від слова зовсім, просто жах. Все залежане підігріте в мікрохвильовці. Офіціанти не знають склад страв, обслуговування ніяке. Ціни завищені. Під столом було дуже брудно, не прибирають. Не рекомендую

Mihail
08 декабря 2023 в 20:06

Самий жахливий заклад в якому мені довелося бувати. Плов розігрітий в мікрохвильовій печі якому мабуть дня 3, хліб винесли не свіжий. Коли повернули плов офіціанту, який тільки спробували вона здивувалася та сказали, що він не їстівний його всеодно включили в рахунок. Нікому не рекомендую цей заклад.

Татьяна
07 декабря 2023 в 19:31

Побачивши, рекламу закладу в підʼїзді нашого будинку, вирішили зробити замовлення. Яким же було моє здивування, коли при замовлені мені відмовили в доставці! Хоча на банері вказано, що безкоштовна доставка до дверей.
Тепер з приводу самого замовлення: замовляли шашлик два різновиди та хачапурі. Скажу так- більше не замовлю, він ніякий у порівнянні з іншими ресторанами, де мені доводилось його куштувати.
Тому дуже засмучена, як сервісом ресторану, так і його кухню.
Шкода, що ресторан, який знаходиться в пішій доступності від дому розчарував, навряд чи звернемось сюди ще раз.

Татьяна
03 декабря 2023 в 23:48

Дуже поганий, щоб не висловитися інакше, "Базар". Їжа так собі. При розрахунку виявилося, що ціни зросли. Хоча було попереднє замовлення. Ніхто не попередив. Є послуга "корк фрі", про яку теж "забувають" попередити. ГІРШЕ адміністратора (жінку) не бачила у своєму житті. Пояснити чому зросли ціни вона не може. Заробила на банкеті тисячі 3000! Нікому НЕ РАДУ відвідувати цей заклад. А якщо вже від безвиході ви прийдете, дивіться на чек. Ошуканці.

Татьяна
03 ноября 2023 в 4:07

Чи не зустріли на вході. Сіли за столик-чекали що підійде офіціант. Та ні, не дочекалися. Посиділи, підвелися і пішли.

Samaritan2000
17 октября 2023 в 6:48

Хлопці! Були у вас днів 5 тому. Плов принесли холодний і він був просто звичайний, без душі, розігрітий ще й погано розігрітий. Щоб до вас там їздили люди потрібно робити таку їжу, щоб спеціально заради неї хотілося їхати туди. Мегасмачну. Зроблену із душею. Візьміть приклад із мусульманського ринку біля ісламського культурного центру. Візьміть звідти кухаря нехай попрацює з кухарями. Пишу не щоб якось образити, навпаки я живу недалеко і хочу щоб ресторан вижив ваш.

Наталия
12 октября 2023 в 10:33

Хочу від щиро серця подякувати управляючому Сергію та всій команді Східного базару! За дуже смачні страви, теплу атмосферу та просто шикарний вечір! Дякую, що прислухались до наших побажань, дозволили напої та солодощі! Дякую за індивідуальний підхід!
Також дякую адміністратору Станіславу та офіціанту Василю за швидкість, оперативність та виконання всіх забаганок.
Всі гості щасливі та задоволені. Наші найменші гості також в захваті від закладу, дякую, що організували для діток окремий столик та персонал дозволив бігати всюди (сподіваюся, що іншим гостям ми не сильно заважали).
З радістю буду рекомендувати та відвідувати з сім'єю! Дякую! Це було неймовірне свято в шикарному закладі!

Анна
18 сентября 2023 в 17:06

Не сподобалося
Чекали замовлення дуже довго.
Не досвідчені офіціанти, не можуть розказати не по меню кухні не по бару. Жах. Їжа не смачна.

Illya
13 сентября 2023 в 21:40

Смачно, прикольні фонтани. Офіціанти не нав'язливі. Не було декілька позицій в меню, але з серії соління/сухе вино.

Ваня
09 сентября 2023 в 6:03

Категорично не рекомендую! Зробили замовлення, за годину очікування принесли лише чай та каву. При цьому в замовленні був хумус, пару салатів та шашлик. Нічого не спромоглися принести. Я розумію, новий заклад, але хаос з обслуговуванням і той факт, що весь персонал бігає як загублений у звичайному одязі, його неможливо відрізнити від гостей. За підсумком попросили розрахунок, і навіть тут чекали хвилин 15. Відвідувачів було небагато! Бардак повний! Якщо хочете відвідати, розраховуйте на пощастить – не пощастить!

Анна
06 сентября 2023 в 6:33

Добридень! Чекали на замовлення більше години. Навколо виносили всім крім нас. Ймовірно, вам потрібна допомога і не маленька. Досвідчених офіціантів та Су шефа для організації кухні. Офіціанти чи помічники бігаю без форми як гості. Хотілося б щоб вони виділялися із загального натовпу гостей. Чорні толстовки та футболки коштують зовсім не дорого для такого молодого закладу. Організуйте роботу закладу краще, оскільки судячи з вірусності закладу в соціальних мережах вас чекають проблеми або.

Елена
29 августа 2023 в 11:28

Побачила заклад у Тік Токе, одразу вирішили їхати і не пошкодували хоч і заклад працює у тестовому режимі і це лише початок, але ми залишилися дуже задоволені! Окреме спасибі нашому офіціанту Василю! Підказав, що краще замовити, регулярно підходив і цікавився чи нам подобається територія взагалі казкова і як дуже приємний бонус - нам принесли кальян, як комплімент від закладу бажаємо процвітати і ми обов'язково повернемося сюди не раз?

Добавить отзыв