UAOTZYV.COM

Сеть салонов обоев и штор Маестро

Адрес Київ, вулиця Раїси Окіпної, 4
Метро Лівобережна 0.27км
Часы работы 10:00-18:00
Сайт oboi.com.ua
Рубрики Магазин обоев, Магазин штор
Оценка 4.7 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Сеть салонов обоев и штор Маэстро — Велика Васильківська, 134
Сеть салонов обоев и штор Маэстро — вулиця Олександра Мишуги, 2
Маэстро / Сеть салонов обоев и штор Маестро — просп. Володимира Івасюка, 4, корпус, 5
Сеть салонов обоев и штор Маэстро — просп. Валерія Лобановського, 6А
Похожие компании в категории
Шпалери RASCH — Воскресенський просп., 14
Арт-декор — вулиця Якова Гніздовського, 1

Сеть салонов обоев и штор Маестро отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
11 октября 2023 в 9:21

Завжи тут купляю шпалери. Великий вибір, консультанти ввічливі і допомагають з вибором. Чудовий салон.

Лида
08 октября 2023 в 3:22

Два ремонта! Кращого вибору шпалер не знайшли!
Завжди професійна допомога, приємне спілкування!
Рекомендую всім!

Марина
07 октября 2023 в 2:48

Щиро дякую продавцю консультанту Анні! Дуже професійно та швидко допомогла підібрати шпалери! Хороша якість товару та прийнятна ціна для нас! Отримала величезне задоволення у спілкуванні, це дуже важливо для тих хто робить ремонт! Бажаю успіхів та процвітання!

Zeosss&CO
01 октября 2023 в 15:08

Рекомендую всім салон шпалер Маестро. Замовляв шпалери на 3-х кімнатну квартиру, і я хочу сказати що сервіс, консультанти, асортимент, якість і найголовніше ціни на найвищому рівні.
Потішило те, що бувають акції, можна купити шпалери набагато нижче ринкової ціни!
Дякуємо колективу Маестро за їхню роботу!

Александра
25 августа 2023 в 14:11

Дуже багато шпалер на будь який смак та гаманець, чудове обслуговування, де спеціалісти вам порадять що буде краще, а потім ще і зроблять вам приємну знижку! Дякую вам за вашу працю

Алекс
11 августа 2023 в 19:45

Велике спасибі! Відмінний вибір, обслуговування та подальший супровід вище за всіх похвал! Ще раз дякую! Вже рекомендував ваш магазин

Саша
07 августа 2023 в 17:45

Гарний магазин, уважний консультант Анна допомогла з вибором шпалер. Магазин залишає резерв шпалер на випадок, якщо не вистачить під час ремонту. Нам тримали такий резерв все літо. Дякую за прекрасний супровід, уважне ставлення до клієнта. Рекомендуємо цей магазин.

Лиза
31 июля 2023 в 18:40

Для ремонту в квартирі всі шпалери купували в цьому салоні. Хороший вибір і дуже приємний сервіс. Зручно замовляти, можна ставити бронь на додаткові рулони, є можливість взяти каталог додому для «примірки» шпалер, є повернення. В салоні допомагають підібрати кольори і текстури, дають поради по вибору і по поклейці. Дуже гарна якість шпалер. Тільки найкращі враження і рекомендації. Так тримати!

Диана
25 июля 2023 в 0:05

Чудовий вибір! Найкращий в Києві. Дуже кваліфікований та дружелюбний персонал. Рекомендую!

Женя
23 июля 2023 в 9:31

Вже вдруге замовляємо шпалери в цьому магазині. Кожного разу отримували якісну продукцію і високорівневу консультацію від менеджера Ані, яка враховувала наші побажання та особливості дизайну квартири. Ми задоволені!

Ксения
08 июля 2023 в 4:44

Чудовий магазин з прекрасним менеджером. Задоволена покупкою шпалер і якістю обслуговування.

Анна
13 июня 2023 в 19:56

Відшивала штори в цьому салоні. Продавець запевняла про два тижні виконання замовлення, фактично виконували шість тижнів, взявши передоплату майже повну суму. Ціна немаленька порівняно з ринком. Видавали замовлення - комом штори зіпхані в якісь старі пакети замотані скотчем. Це як? Дуже низька якість пошиву, я б сказала-її взагалі немає. Найдешевша тасьма, яку неможливо нормально зібрати в фалди. Для обраної тканини тасьма дуже тонка, вона не тримає ваги штор. Строчки торочаться, необрізані нитки. Словом, це найгірші штори які я замовляла

Нина
07 февраля 2021 в 6:07

Огромный выбор обоев - качественных и с приемлемыми ценами (к примеру, немецкие отличные обои, хорошо клеящиеся, приятные на ощупь, без стыков на стене и т. Д. 53смХ10м стоят 550 грн (цена привязана к курсу валют) правда, в наличии треть из представленного в каталогах. Под заказ - что угодно, но ждать поставки 2 месяца.

Илья
26 ноября 2020 в 12:51

Хороший выбор это 5, отношение к клиенту 1, не смог Забрать поэтапно обои, так как дамочка сказала приедут все позиции потом заберёте, не хотелось разбираться, но в следующий раз покупать не буду

Марина
10 ноября 2020 в 4:50

Широкий выбор качественных обоев, доставка к ним на отделение оперативная. Помощь в подборе нужных оттенков.

Al'ona
19 июня 2020 в 4:06

Мережа магазинів класна! Шпалери шукала довго: ринки, магазини в т. ч. Великі гіпермаркети, результату не було. Чекаючи автобус 48 на зупинці, в районі метро Лівобережна, вул. Раїса Окіпної (Київ), звернула увагу на цей магазин, завітала і була приємно здивована: асортимент шпалер різного розміру, на різний смак, текстиль для помешкання і головне сервіс!
Менеджер, що обслуговував мене, просто профі допоміг як з вибором шпалер так і з точним розрахунком матеріалів! ДЯКУЮ! Підібрали самий оптимальний варіант, ціна якість на висоті! Шпалери італійські "Sirpi" вінілові N. 16867, теплого пісочного відтінку декоративна штукатурка, клеїла сама кімната 16 м. Кв, проблем не виникало, а отримувала задоволення від процесу!
Радують око! ! Магазин рекомендую!

P.s. Варіанти підберуть як за вашим смаком, так і гаманцем!

Цікавтеся акційними пропозиціями!
Не прогадаєте!

Валерия
26 апреля 2020 в 9:50

Не могла подобрать шторы, которые сочетались бы с интерьером. Сестра посоветовала здесь заказать пошив. Зашла на их сайт и была очарована готовыми вариантами. Среди них нашла подходящие. Сделала заказ, доставили быстро. Оплачивала на карту банка.

Инна
12 февраля 2020 в 11:38

Начебто й приміщення невелике, проте який асортимент! Шпалери якісні, на любий смак. Штори шиють на замовлення, вибір тканин багатий.

Татьяна
04 февраля 2020 в 16:00

Отличный салон обоев, большой выбор моих любих обойных брендов, ответственный персонал, полная консультация и как оказалось частые скидки на новые коллекции. Я для себя Маэстро открыла совсем недавно, но осталась довольна. Спасибо ребята, еще раз!

Людмила
31 октября 2018 в 8:04

Большой выбор обоев, приветливый персонал. Нужно учитывать, что не все есть в наличии, а заказ ждать 1-2 месяца.

Добавить отзыв