UAOTZYV.COM

Сервисный Центр FIXER - Ремонт iPhone, iPad, iMac, ноутбуков, компьютеров, телефонов, планшетов, телевизоров и другое.

Адрес Київ, вулиця Бориса Гмирі, 16
Метро Позняки 0.81км
Телефон +380 (96) 166-38-38
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-17:00
Сайт fixer.ua
Рубрики Ремонт телефонов, Ремонт бытовой техники, Ремонт аудио- и видеоаппаратуры, Ремонт компьютеров, Ремонт телевизоров
Оценка 4.4 32 отзыва
Похожие компании в категории
СЦ ОДА-Сервис — вулиця Михайла Драгоманова, 29, офис, 306
Технари Позняки — вулиця Княжий Затон, 2/30
Ремонт Ноутбуков, Ремонт Телефонов, Ремонт Планшетов - Powerservice — Анны Ахматовой 9/18, вход в арке левее АТБ, в полуподвальном помещении

Сервисный Центр FIXER - Ремонт iPhone, iPad, iMac, ноутбуков, компьютеров, телефонов, планшетов, телевизоров и другое. отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
30 декабря 2023 в 16:40

Рекомендую сервіс бомба і за часом дуже швидко роблять і найголовніше що якісно та не дорого

Alik
10 декабря 2023 в 23:02

Мені шкода але залишився незадоволений, проблема не була вирішена але вартість повна сплачена.

звертався з проблемою що лише в месенджерах мікрофон не перемикається на гучний режим, але при голосому зв'язку гучний режим працює норм. В заяві записали як є зауваження до мікрофону, ну ок

ввечері сповістили що чистка не допомогла і потрібна заміна плати, за це попереджали, я погодився. Сказали подзвонять на слідуючий день після обіда.

за три дні ніхто не подзвонив, тож сам зайшов, забрали вдома перевірили гучний режим - звісно проблема не була усунена. Ну я як уявів собі що зараз йду і сперечаюсь щось доказую, показую. Звісно не пішов.

якість заміни на вищому рівні, що ніяких слідів взагалі немає що телефон розбирався

тож навіть якщо ви робили заміну (але є сумніві щодо цього, тому що в наявності плати не було а доставити от прям на слідуючий день и встигнути зробити заміну це ж нереально), то слід було перевірити роботу

також є зауваження щодо сповіщення готовності, не знаю скільки би там пролежав телефон. Коли забирали був вже інший менеджер

в іншому місці підказали що це програмна проблема і майже не вирішується. Після трохи загуглів і дуже багато подібних кейсів зі сяомі

Саша
13 июля 2023 в 12:58

Ремонтував свій ноутбук Dell, полетіла материнська плата. Все зробили швидко, дали гарантію, сервіс супер. Дуже дякую все працює добре!

Женя
29 июня 2023 в 11:20

Обратился в этот сервис по рекомендации друзей. Был разбитый экран на айфоне и не работал как полагается динами. Все сделали день в день чему был приятно удивлен, хотя прозванивал другие сервисы, говорили что нужно оставлять минимум на сутки. Обслуживание - отлично! Цена - приемлемая! Качество - отлично! Спасибо Вам, теперь я ваш клиент)

Женя
23 июня 2023 в 21:58

Огромная благодарность сервису за грамотную консультацию и быстрый, Качественный ремонт. Всем РЕКОМЕНДУЮ!

Людмила
12 июня 2023 в 15:13

Користувалась послугами чистки ноутбука. Виконали роботу швидко та якісно. Задоволена роботою. Дякую

Nat
29 мая 2023 в 7:56

Центр не зовсім виправдав очікування.
(Декілька років тому ремонтувала деталь ноута - була задоволена роботою майстра.)
Наразі, є декілька зауважень:
1. Ціна різниться з ціною, вказаною на сайті, майже на 50%. Я розумію хитре вживання прийменника "від", але ж не на такий відсоток)
2. Ні про які знижки як клієнту, який звертається повторно, мова не йде.
3. Очікувала вищу якість ремонту (після ремонту виявилися деякі баги, як от: запала кнопка пуску, некоректно працює дисковод, періодично з'являється вертикальна полоса на екрані (за порадою майстра - поки спостерігаю)
Але є і "+":
- зручна локація
- ввічливе обслуговування

Андрей
28 мая 2023 в 17:28

Здав в ремонт розбитий телефон, відремонтували швидко і якісно, майстер компетентний в своїй роботі. Рекомендую даний сервісний центр

Николай
11 мая 2023 в 1:14

Доброго дня. Ремонтував ноутбук, змінювали акумулятор та чистили всередині від пилу та бруду. Все сподобалося, швидкість роботи, якість та обслуговування! Ставлю максимальну оцінку.

Євген
08 апреля 2022 в 15:29

Менял батарею в ноутбуке и куллеры, плюс профилактика. Всё отлично, очень приятные ребята. При необходимости, буду сюда обращаться в первую очередь.

користувач
17 марта 2022 в 21:16

Дуже задоволена роботою сервісу. Був залитий ріденою ноут бук. Не вмикався, ознак життя не подавав. Думала доведеться з жорсткого диску іформацію переноситию. Відремонтували за 2 дні, дешевше, ніж очікувала. Чудово працює.
Рекомендую цей сервіс і вдячна за роботу.

Юлия
11 февраля 2022 в 14:34

Ремонтировали мой ноутбук и сына - совпало, что оба не включились (всем довольны- скорость ремонта, качество, постсервисное обслуживание - все на высоте. Очень адекватные цены и качество обслуживания. Большое спасибо!

Дмитрий
08 января 2022 в 9:34

Міняв клавіатуру на ноутбуці у одному з СЦ Fixer на Дорогожицькій. Прийшов додому - не можу друкувати: пробіл натискається через раз, щоб зробити розрив між словами треба вдавлювати клавішу у корпус. За кілька місяців пішов міняти по гарантії. Виявилося, що контора на Дорогожицькій вже закрилася. Поїхав на Гмирі. Прочекав півтори години під дверима - хлопець з рецепції їздив кудись за деталями. На моє прохання поміняти деталь неналежної якості сказав: "Але ж воно працює" і порадив сильніше тиснути на клавішу. Ремонтувати відмовився.

Разом з ремонтом порту та чисткою "робота" сервісу обійшлася десь у 1500 грн. Але що до ремонту, що після ноутбук практично неможливо використовувати за призначенням.

Татьяна
06 ноября 2021 в 0:15

Рекомендую этот сервис и ребят которые там работают) Приносила свой разбитый телефон iphone 11 pro.
Заменили экран и заднюю крышку, все сделали за один день. Спасибо Вам)

Сервис
29 октября 2021 в 1:40

Сдавали на ремонт несколько офисных ноутбуков, все сделали без проблем. Спасибо за качество и оперативность! Будем обращаться)

Людмила
11 октября 2021 в 13:59

Добрый день!
У меня сломался компьютер, нужно было срочно доделать работу, рядом с домом находится сервисный центр Fixer, куда я и отправилась. В итоге компьютер был отремонтирован быстро и без затруднений, мастер оказался профессионалом своего дела, и свою работу я успела сделать своевременно. Спасибо за оперативность. Удачи процветания вашему сервисному центру!
С уважением, Людмила

Варвара
10 сентября 2021 в 0:29

Хочу сказать спасибо "FIXER" за отличную работу! Все починили вовремя, качественно, претензий никаких нет)
В следующий раз буду обращаться именно к вам. Отдельное спасибо мастеру Денису

Юрий
06 сентября 2021 в 13:00

В июле у моего смартфона OUKITEL K3 перестало работать зарядное гнездо. Отнес в Сервисный Центр «FIXER» ул. Гмыри 16 - поменяли, проработало полтора месяца.

Indatabet
05 сентября 2021 в 18:05

Двоякое впечатление
По PS4 сделали замену термопасты и почистили. А еще, как бонус, вкрутили лишнюю деталь
А по геймпадам (4 шт.), ничего решить не смогли. Мол ремонту не подлежат.
Хотя в другом сервисном центре, 3 геймпада из 4х реабилитировали без проблем.
// Надеюсь, что с практикой будут более эффективнее

Аля
30 августа 2021 в 7:39

Хамство, не знающее границ. Сдала телефон на Дорогожицкой, заменить стекло. Итог: не работает динамик. Принесла, поковырялись говорят, не знаем что такое и правда не работает, заказали новый динамик, снова поковырялись, снова не работает, только теперь не работает ни фига, телефон глючит, постоянно сам перезагружается. Открываю сайт, звоню на номер указанный в правом верхнем углу, как правило это горячая линия. Ответило хамло, сказало что нужно смотреть куда звоню, горячей линии нет и бросило трубку. Шарашкина контора, где вам угробят гаджет и никто не будет за это отвечать

Добавить отзыв