UAOTZYV.COM

Сервисный центр №1

Адрес Київ, вулиця Костянтинівська, 73А
Метро Тараса Шевченка 0.34км
Телефон +380 (96) 963-63-56
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт firstservice.com.ua
Рубрики Ремонт бытовой техники, Ремонт воздушных компрессоров, Ремонт электроприборов, Ремонт электроники, Гравировка ювелирных изделий
Оценка 3.1 33 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Сервисный центр №1 — вулиця Прорізна, 4
Похожие компании в категории

Сервисный центр №1 отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
06 июня 2024 в 13:24

Дуже вдячна за допомогу з ремонтом мультиварки. Все зробили швидко та якісно. Тепер мультиварка працює відмінно. Дякую за чудовий сервіс!

Женя
26 мая 2024 в 20:20

Супер! Раджу даний сервіс! Все на висоті як обслуговування так і менеджер. Також вразили приємно ціни за ремонт! Бажаю успіхів і процвітання а також побільше постійних клієнтів!

Анна
05 февраля 2024 в 9:41

Дуже задоволена якістю та професіоналізмом послуг з ремонту мультиварки. Звернулася до сервісного центру із проблемою непрацюючого блоку управління. Співробітники оперативно провели діагностику та виявили несправність. Весь процес ремонту був виконаний якісно та вчасно. Приємно, що майстри використовували лише оригінальні запчастини, що гарантує довгострокову роботу пристрою.

Serdiuk
03 февраля 2024 в 9:02

Пишу негативний відгук щодо даного сервісного центру. Звернувся щоб полагодили мультиварку. Передзвонили через 20 хв і сказали, що необхідно лагодити живлення та термозапобіжники. Загородили ціну в половину вартості мультиварки - 1080 грн ремонту сказали. Я запитав - чому так дорого, що типу мені краще нову купить чим цю ремонтувати? Сказав майстер: деталі 200-300 коштують, решта 780 - сам ремонт виходить. Ок, думаю. Вирішив забрати назад мультиварку, але попросив написати на листочку рішення діагностики. Майстер сказав що напише (насправді він не написав як з’ясувалося), поки сам я на місці не з’ясував, що саме не так з мультиваркою. У відповідь оператор сказав, що «майстер не міг таке казати (я про те, щоб написав майстер діагноз поломки і все інше) або просто мав сьогодні хороший настрій». Я здивувався цією відповіддю дуууужеее. Загалом прийшов забирати, дивлюся а на корпусі мультиварки є потертості, ніби щось зверху ставили, чи та кришка випала і по підлозі пролетіла. Кажу на сервісі: а це що таке? Відповідь: ми таке не ремонтуємо! Кажу я знаю що не ремонтуєте, що за подряпини? Загалом представник сервісу як води в рот набрав і не зміг пояснить. Сказав лиш, що в понеділок зателефонують з цього приводу, типу по камерам ще подивляться.
Тепер чекаю дзвінка щодо даного випадку неприємного. Фото також додаю. Відпишу ще стосовно рішеня даного неприємного моменту.

Алла
26 января 2024 в 7:12

НЕ РЕКОМЕНДУЮ ОДНОЗНАЧНО.
Рідко залишаю відгуки, але реклама і самооцінка даного сервісного центру не відповідає дійсності.   Здала на діагностику прилад, сказали діагностика 1-3 дні. В кінці 3-го дня телефоную, сказали вже майстра немає. інформації також по діагностиці нуль. Зателефонуємо вам завтра сказали.
На наступний день ніхто не телефонує, після 4 моїх дзвінків нарешті перетелефонували. Пояснили, що ніхто діагностикою не займався. Майстер якийсь день був відсутній, а сьогодні захворів.
У мене запитання, Вас комунікувати з клієнтами не вчили? Якщо є якась непередбачена ситуація у Вас є номер телефону клієнта, подзвоніть, поясніть завчасно, а не я маю щодня вас шукати.

Нарешті дочекалася дзвінка з діагностики. Вивилося заміна однієї деталі. Я звернула увагу, що там більшість всього не однієї є потреба у ремонті чи заміні і уточнила майстер добре оглянув? І вказала на ще одну деталь. В результаті мене дівчина запевнила: звичайно! Сказала добре.
Прийшов час забирати відремонтованований прилад.
Приїзджаю, а та деталь на яку я вказую так і не працює. Запитання до вашого майстра, за що я заплатила коли казали діагностика? За те, що я прийшла і на що ткнула пальцем сама ви зробили, а що на словах черговий раз звернула увагу, то ваш майстер і не глянув? (хоча видно буде і тій людині, яка не розбирається в техніці).

Майстер по ремонту блендерів ніякий, від слова зовсім. Повернув прилад з тріщиною. Не працює, що чути на звук навіть.
Я вперше стикаюся з такою невідповідною роботою. Соромно має бути.

Мар'яна
18 декабря 2023 в 12:01

Чудовий сервіс тут!
Трішки чекала доки зремонтують, але зробили на совість.
Майстру окрема подяка за хорошу роботу.
Я задоволена вами)
Якщо знову щось зламаєть то прийду лише до вас!)

Марина
17 декабря 2023 в 4:29

Дякую що швидко відремонтували кавоварку.
Справжні професіонали)
І чекати довго не довелось. Працює тепер відмінно.
Рекомендую

Юрій
13 ноября 2023 в 18:01

Просто катастрофа. З настільки поганим сервісом я стикаюсь вперше в житті.
В кінці серпня відправив Новою поштою на ремонт, годинник Garmin. Не працювала кнопка і не заряджався.
Через декілька днів отримав годинник назад новою поштою по післяплаті, зарядженим і з працюючою кнопкою, задоволений забрав його і сплатив 3000 грн.
Але за декілька днів він сів і так як і раніше не приймав заряд, одразу повідомив в сервіс і відправив повторно на ремонт, після чог почалось (
Місяць я чекав, потім декілька тижнів підряд мені писали, що годинник вже готовий і сьогодні-завтра відправлять, чого звісно не ставалось. Далі я вже попросив повернути годинник хоча б в неробочому стані, але мені його просто не надслилали. Довелось просити друга з Києва, щоб він фізично зайшов в сервіс і його забрав, після чого відніс його в інший сервіс де його відремонтували за декілька днів, але виявилось, що працівники https://firstservice.com.ua/uk/ вкрали антену джпс за годинника і вона просто фізично відсутня) НІКОЛИ не несіть нічого цим шахраям. Мені варто було пошукати відгуки про них, чого я нажаль не зробив.

Stefania
11 ноября 2023 в 3:55

Приємно здивована! Віддавала Праску. Пояснили причину поломки, за добу зробили все, Найкращий сервіс!

Вадим
09 ноября 2023 в 15:20

Відправив відо карту 1070, проблема була в артифактах.
На наступний день перезвоним майстер і сказав що з відеокартой проблем нема з ней все ок треба тільки замінить термопасту. Сказав що проблема в блокі живлення. Все оплатив мені повернули відеокарту, проблема як була так і залишилась.
Почав цікавитись в інших мастерів, всі в один голос говорять що якщо артифакти то проблема тільки в відеокарті без виключення.
Скоріше за все вони просто провірили відеокарту в фурмаркі нагрулизи її з ней все було ок, але ці неуки не знають що ця програма не грузи відео память. А артефакти появились бо проблема якраз з нею і сенсу ремонтувать її немає у таком випадку.
Тому або вони повні дилетанти і не професіонали або спеціально вирішили заробить хоть на чомсь і замінили термопасту на мертвій відеокарті, це як мазать зірочкой мертву людину.

Влад
06 ноября 2023 в 19:58

Ремонтували тут техніку вперше
Сподобалося гарне обслуговування та якість роботи.
Зробили до вечора все і ще й дали гарантію.
Рекомендую

Кариша
01 ноября 2023 в 17:11

Дуже добре швидко та якісно виконана робота. Працівники чемні та ввічливі. Після ремонту все працює ніяких нарікань.

Мария
31 октября 2023 в 17:20

Я задоволена вашим сервісом, майстер зробив діагностику та виявив проблему швидко. За два дні посудомийка була готова до використання.
Спасибі вам!
Потрібно буде звернуся ще до вас)

Катя
25 августа 2023 в 20:11

Ремонтували тут пилосос Samsung. Зробили швидко та якісно. Тепер робить як новий. Добре збирає пил і навіть крупний мусор

Анна
24 августа 2023 в 14:35

Це просто жах! Замовляли ремонт пралки, виїзд майстра був терміновий, бо машинка була заблокована і не відкривалася. Відремонтували швидко, але через півтори тижні проблема повторилася. Панель знову забрали на ремонт. На сьогодні майстер вже два тижні не може привезти панель управління, як не телефонуємо, він буде "через годинку-півтори". Мені викликати поліцію, аби мені привезли цю панель, навіть хай вде несправну? Не компанія, а шарашкіна контора

galahada1
18 августа 2023 в 11:26

Дуже не рекомендую!
Здав на ремонт робот-пилосос в субботу, обіцяти зробити діагностику поломки (навіть не ремонт, а просто діагностику) на ранок середи…
Ніхно нічого не зробив і не зателефонував! Сам набрав ввечері, на що мені відповіли, що дігностику ще не починали робити.

Питання було термінове, вирішив забрати без діагностики і забути за цей горе центр. Спочатку більше години говорили, що віддати не можуть, тому що писолос не у них, потім нарешті знайшли - говорять можете забирати.
Приіхав забирати - двері зачинені, на дзвінки не відповідають.
Завтра спеціально поїду забирати з поліцією, щоб написати заяву про крадіжку!

Хамське відношення!
Жахливий сервіс!

Илья
25 июля 2023 в 15:17

Після заміни батареї пилесос тепер працює до 40-50% і вимикається. Мені сказали, що батарея буде неоригінальна, але ж не в півтора раза гірше. І це за 2800 грн. Тепер після кожного прибирання його вручну треба на зарядку ставити, бо розряджається десь посеред кімнати. Більше сюди звертатись не буду.

Андрей
13 июня 2023 в 18:15

Сервис №1 наверное с конца рейтинга

Ігор
14 января 2023 в 9:21

Віддав на ремонт гітарний комбопідсилювач. Пересилав його Новою Поштою, бо знаходжусь в іншому регіоні. Коли повернули комбопідсилювач, виявилось, що він взагалі не відремонтований. За роботу взяли 1800 грн. + пересилання. Майстер виправдовувався тим, що в нього все працює, а мої гітари з дефектами, тому і проявляється ця поломка. Вже підключав 5 інших гітар - той-самий ефект.

Иван
28 марта 2022 в 19:12

Адрес на Константиновского не соответствует реальному местоположению. Сотрудники не могут внятно объяснить где находится сервис
Когда нашёл - оказался закрыт, хотя время ещё рабочее было

Добавить отзыв