UAOTZYV.COM

Семенів Петро Михайлович

Адрес Київ, вулиця Миколи Амосова, 6
Метро Палац Україна 1.61км
Телефон +380 (99) 622-39-35
Сайт semeniv.tilda.ws
Рубрики Cердечно-сосудистый и торакальный хирург, Сосудистый хирург
Оценка 5 8 отзывов
Похожие компании в категории
Флеболог Киев — вулиця Євгена Чикаленка

Семенів Петро Михайлович отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ivanka
04 октября 2023 в 4:02

Шановний Петро Михайлович. Сердечно висловлюю Вам величезну подяку за Вашу професійну працю. Ви дійсно Лікар від Бога.
Вдячні вам за чудово виконану операцію, за ваші зусилля і поради, за вашу доброту і розуміння бажаємо вам міцного здоров'я а головне успіхів в роботі, продовжуйте творити дива і рятувати людей

Елена
14 июля 2023 в 18:51

Від імені нашої сім'ї я хочу висловити щирі слова вдячності Петру Михайловичу за проведену операцію нашій любій мамі, бабусі, дружині - Татьяні Коленді.
Ваш професіоналізм, увага до свого пацієнта, співчуття та розуміння- це було надзвичайно важливим для нас у цей важкий період. Ми цінуємо Вашу роботу і визнаємо, що ваші зусилля та допомога були вирішальними для успішного перебігу операції.
Бажаємо вам міцного здоров'я, успіхів у вашій медичній практиці та ще багато років продуктивної роботи. Ваша робота дійсно змінює життя і дарує надію.
З повагою, родина Коленда

Анна
08 июля 2023 в 11:54

Сім'я Першиних, дуже вдячна Петру Михайловичу, за врятоване та збережене життя люблячого батька та чоловіка. Дякую

Алло
21 июня 2023 в 20:57

Дуже вдячний цій талановитій людині з Золотими руками, які спасають кожного дня чиєсь життя. Здоров'я та благополуччя Вам Петро Михайлович.

Саша
17 июня 2023 в 18:58

Величезне дякую Петру Михайловичу за успішно проведену операцію моїй мамі Сіроштан Світлані. Ви чудова людина і хірург з великої букви, професіонал високого рівня, добрий, чуйний. Дай Бог Вам здоров'я і вашій родині. Мирного неба.

Саша
15 июня 2023 в 23:20

Шановний Петро Михайлович, дуже дякуємо за всі Ваши старання та знання в лікуванні мого чоловіка Тіток Миколи Леонідовича, за Ваші зусилля і поради, за Вашу доброту і розуміння, за Ваш професіоналізм і майстерність. Ви — чудовий лікар і ми бажаємо Вам допомогти ще багатьом людям, кожен день відзначаючи перемогою над серйозною проблемою і отримуючи в якості нагороди посмішки та вдячність врятованих Вами людей і повагу оточуючих!

Женя
09 июня 2023 в 12:59

Шановний, Петро Михайлович! Ви золота людина! Щиро дякую за Ваш професіоналізм та турботу! Ваші руки творять диво! Ви лікар з добрим серцем та високою майстерністю. Моя матуся та вся наша родина Вам вдячна за Ваші зусилля та поради, за старання та знання. Бажаю Вам добра, гідних вчинків та знову і знову дарувати життя та впевненість своїм пацієнтам.

Ольга
11 августа 2022 в 6:49

Велика вдячність Петру Мехайловичу за дуже неймовірну допомогу Желєзняку О. І. Цілуємо, любимо) дай бог вам здоровья!

Добавить отзыв